Skip to content

Miksi Amazon-kaiuni vilkkuu outoja värejä?

19 de maaliskuu de 2021

Tässä artikkelissa

Amazon Echo -älykaiuttimien sarja perustuu yleensä Alexaan antamaan palautetta, mutta laitteen päällä olevalla valorenkaalla on myös paljon sanottavaa siitä, mitä Echolla tapahtuu. Jos näet Alexasi vilkkuvan vihreänä tai älykaiuttimessa on vilkkuva vihreä valo, se on osa Amazon Echon ilmoitusjärjestelmää.

Älä huoli, ilmoitus koskee harvoin jotain vikaa Echossa. Amazon Echo -laitteen eri värit ilmoittavat sinulle esimerkiksi lukemattomista viesteistä tai saapuvista puheluista. Näiden ilmoitusten avulla voit tietää kaiun tilan yhdellä silmäyksellä.

Näetkö pyörivän valkoisen renkaan? Alexa Guard on poissa-tilassa. Sano: ’Alexa, olen palannut’ ja hän lopettaa kotiisi vartioinnin. Valkoisen renkaan pitäisi kadota.

Miksi Alexa vilkkuu sinisellä renkaalla?

Sininen on valorenkaan yleisin väri, ja se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Amazon Echo -laitteesi kuuntelee sinua aktiivisesti. Tämä on erittäin hyödyllistä varmistaa, että Alexa kuulee oikein, mitä sanot.

Jos hänellä on vaikeuksia kuulla sinua, yritä sanoaAlexa’normaalilla kovemmalla äänellä ja keskeyttämällä hetken tai kaksi, kunnes siniset renkaat ilmestyvät ennen komennon jatkamista.

Miksi Alexa vilkkuu tai vilkkuu keltaista valoa?

Yksi hieno Alexa-taito Amazon Echo -laitteissa on kyky lähettää ja vastaanottaa viestejä. Kun postilaatikossa on viesti, Amazon Echon valorengas alkaa vilkkua keltaisena varoittaakseen uudesta viestistä.

Voit pyytää Alexaa ”lue viestejäni”ja hän lukee kaikki uudet viestit, jotka olet saanut sinä päivänä. Voit lukea viestejä myös älypuhelimesi tai tablet-laitteesi Alexa-sovelluksella. Napauta vain viesti -painike sovelluksen alaosassa, joka näyttää kupla-valintaikkunalta. Sillä on vihreä ilmoituspiiri, kun sinulla on lukematon viesti.

Miksi Alexa vilkkuu vihreänä?

Kun Alexa vilkkuu vihreänä, se tarkoittaa, että sinulla on joko saapuva puhelu tai olet parhaillaan puhelussa. Amazon Echo -laitteet voivat soittaa puheluita samalla tavalla kuin voivat lähettää viestejä, ja kun puhelu on tulossa, Alexa jopa ilmoittaa, kuka soittaa.

Echo-laitteesi vilkkuu vihreänä, kunnes puhelu on päättynyt, joten voit helposti kertoa, oletko edelleen puhelussa. Lopeta puhelu sanomalla ”Alexa, lopeta puhelu

Miksi kaiun pisteesi tai mini vilkkuu punaisena?

Voit odottaa Alexan punaisen renkaan merkitsevän kriittistä virhettä, mutta älä huoli, punainen ei ole aivan niin kova väri kuin voit odottaa. Amazon Echo -laitteen vilkkuva punainen valo tarkoittaa yksinkertaisesti, että mikrofoni on mykistetty.

Tämä on tietysti vakava ongelma, että Echo ei kuule sinua ilman mikrofonia, mutta se on helppo ratkaista. Kun Amazon Echo -laitteesi on mykistetty, Alexa-laitteen päällä olevan mikrofonipainikkeen pitäisi myös palaa punaisena. Napauta tätä nappia mykistyksen poistamiseksi käytöstä ja punainen valorengas häviää.

Miksi Amazon-kaiuvalot vilkkuvat violettina?

Amazon Echolla on myös Älä häiritse -tila. Tämä on hieno yöllä, kun et halua Echo-laitteesi herättävän sinua ilmoituksilla ja hälytyksillä, mutta on myös helppo jättää tämä tila vahingossa päälle.

Onneksi Amazon Echo Dot tai Echo Mini vilkkuu violettina, kun Älä häiritse -toiminto on voimassa, ja jos haluat poistaa Älä häiritse -toiminnon käytöstä, voit tehdä sen helposti.

Miksi Alexa vilkkuu oranssina?

Amazon Echo -laitteesi muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon käynnistysprosessin aikana, koska Alexa käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikkiin tehtäviinsä. Echon vilkkuva oranssi rengas osoittaa, että Alexa yrittää parhaillaan muodostaa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon. Saatat nähdä tämän hetken älykaiuttimen käynnistämisen jälkeen.

Jos näet Echo-laitteesi vilkkuvan oranssina normaalin toiminnan aikana, sillä saattaa olla ongelmia Wi-Fi-yhteyden kanssa. Varmista ensin, että Wi-Fi toimii toisella laitteella, kuten älypuhelimellasi. Jos Wi-Fi toimii hyvin, yritä käynnistää Echo-laite uudelleen irrottamalla se seinästä ja kytkemällä se sitten takaisin. Jos sinulla on ongelmia Wi-Fi-verkon kanssa, lue langattomien yhteyksien vianmääritysopas.