Skip to content

Miksi Apple TV -sovellus on kaikkialla

18 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Apple TV toimii Xbox Series X: llä ja Series S: llä.
  • Tämän sovelluskylläisyyden tarkoitus on antaa sinun maksaa Apple TV + -tilauksesta missä tahansa.
  • Ted Lasso show on aika hieno.
Apple TV on tulossa Xboxille, joten voit katsoa Ted Lasso jaksojen välillä Assassin’s Creed: Valhalla ja Destiny 2: Valon ulkopuolella. Kun Xbox Series X- ja Xbox Series S -pelikonsolit käynnistyvät 10. marraskuuta, voit kirjautua sisään Apple TV -sovellukseen ja katsella kaikkia suosikkiohjelmasi. Yleensä Apple tekee sovelluksistaan ​​yksinomaan omille alustoilleen, mutta tässä se on, levittämällä TV-sovelluksensa ympärille kuin se olisi Netflix. Mitä tapahtuu? ”Sanoisin, että se on vähän kuin kysymys miksi iTunes tai iCloud on Windowsissa tai miksi Apple Music on Android”, kertoi pitkäaikainen Applen toimittaja ja asiantuntija Jason Snell. Lifewire Twitterin kautta ”, koska palvelujen on ulotuttava laitteistoekosysteemin ulkopuolelle”.

IPod-tehoste

Ensimmäinen iPod lanseerattiin vuonna 2001, ja musiikkikirjaston synkronoimiseksi sinun oli omistettava (tai ostettava) Mac ja käytettävä FireWire-kaapelia. Vasta toisen sukupolven iPodiin lisättiin Windows-tuki, ja vasta kolmannen sukupolven iPodissa vuonna 2003 USB-synkronointi oli mahdollista ja iTunes julkaistiin Windowsille. Nyt tämä on täysin järkevää. Mutta vuonna 2001 iMacilla oli vielä sipuloitu CRT-näyttö, ja Apple-ohjelmisto PC: ssä oli melkein ennenkuulumatonta. Ja vaikka Apple onkin avannut jonkin verran (esimerkiksi iCloud for Windows -sovelluksilla), se keskittyy silti melkein kokonaan Apple-ohjelmistojen asettamiseen Apple-laitteistoihin. IPod oli menestys, mutta se ei olisi ollut maailmaa muuttava ilmiö, jos jokaisen ostajan olisi pitänyt ostaa Mac käyttää sitä. Ja siksi Apple levittää Apple TV: tä niin paljon kuin pystyy. ”Sanoisin, että se on vähän kuin kysyä, miksi iTunes tai iCloud on Windowsissa tai miksi Apple Music on Androidissa.”

Apple TV on kaikkialla

”Apple TV -laatikko oli olemassa ennen Apple TV +: ta. Se on Applen premium-kokemus”, Snell sanoo, ”[and it] antaa heidän myydä korkean marginaalin laatikon ihmisille, jotka haluavat täyden kokemuksen, aina uuteen HomePod-kotiteatteritoimintoon asti. Mutta heidän tarvitsee TV + olla kaikkialla. ”TV + on Applen maksettu tilauspalvelu, sen vaihtoehto Netflixille, HBO: lle ja muulle. Ja vuoden 2003 iPodin ja tämän päivän Apple TV + -palvelun välillä on suuri ero (paitsi iPod oli paras, siistein ja eniten puhuttu MP3-soitin. Apple TV + on uusi palvelu, jossa on vain vähän pakottavia esityksiä tai elokuvia ja joka yrittää tehdä merkin kilpailijoiden meressä.

Missä voit käyttää Apple TV -sovellusta?

Jos sinulla on näyttö, voit todennäköisesti katsella Apple TV +: ta. IPhonen tai iPadin TV-sovellus on alku, tai voit käyttää Apple TV: n digisovitinta, kallista donglea, jonka avulla voit myös lähettää videoita televisioon muista laitteista. Mac-tietokoneissa, joissa on macOS Catalina, voit käyttää Apple TV -sovellusta.

Nykyään useimmat älytelevisiot käyttävät myös Apple TV: tä. Voit myös käyttää Amazonin Fire TV: tä tai Roku-ruutua. Ja tietysti siellä on Xbox- ja Playstation-konsolit. Vaikka laitteellasi ei olisikaan natiivisovellusta, voit käyttää katseluun vain selainta.

Heikkous

Jos Apple TV + oli räikeä hitti, Apple voisi käyttää sitä vipuna myydä enemmän iPhonea, iPadia ja Apple TV: tä. Mutta se ei ole, joten Applen on mentävä sinne, missä yleisö jo on, ja yritettävä myydä TV-ohjelmia laadun perusteella. Tällä hetkellä kokoonpano ei ole pakottavaa. On olemassa muutamia kunnollisia TV-ohjelmia, mutta ei tarpeeksi pitämään sinua maksamassa koko vuoden. Apple jopa pidensi vuoden mittaista ilmaista tilaustaan ​​(ansaittu ostamalla Apple-laite viime vuonna) vielä kolmella kuukaudella. Ehkä Apple TV +: sta tulee uusi HBO. Mutta siihen saakka voimme nauttia vilauksen siitä, mitä Apple tekee, kun se on vakavan kilpailun edessä: Se pelaa hienosti.