Skip to content

Miksi Apple Watch Series 6 alennetaan niin pian?

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Tee ostoksia – monet myyntipisteet tarjoavat rahaa uusimmasta Apple Watchista.
  • Jos sinulla on Series 5 -kello, 6: lla ei ole juuri mitään uusia ominaisuuksia.
  • Apple Watch Series 6 on luultavasti paras älykello.
Tuskin kaksi kuukautta julkaisun jälkeen Apple Watch Series 6 on jo alennettu. Onko tämä merkki siitä, että kukaan ei halua uutta mallia? Vai onko se niin suosittua, että vähittäiskauppiaat käyttävät sitä tappiojohtajana ostajien hankkimiseksi? Apple Watch Series 6 on luultavasti paras älykello, jonka voit ostaa. Ongelmana on, että viime vuoden Series 5 on melkein yhtä hyvä. Ei ole juurikaan uusia ominaisuuksia, joista tavallinen ihminen välittäisi, ja suurimmat parannukset löytyvät viimeisimmästä watchOS-ohjelmistopäivityksestä – joka on saatavana myös vanhemmalle 5. sarjalle. ”Se on vähän parempi, mutta ei paljon eroa”, Apple Katso ja iOS-sovelluskehittäjä Graham Bower kertoi Lifewire pikaviestillä. ”Se on tavallaan tapa, jolla Apple tekee näitä asioita.”

Paras Apple Watch

Tarkastellaan näitä alennuksia. Tässä on kuvakaappaus muutama päivä sitten julkaistuista mainoksista. Näet alennukset 9to5Mac-myymälästä, vakuutusyhtiöltä ja linkitetyt Black Friday -tarjouksiin.

Kolme mainosta, joissa näkyy Apple Watch Series 6, josta saa alennuksia

Minusta se tuntuu klassiselta häviäjältä. Alennat suosituimmat tuotteet saadaksesi ostajat oveen, ja sitten myydä heille korkeamman marginaalin tavarasi. Supermarketit alentavat esimerkiksi leipää ja maitoa, mutta ne eivät vaivaudu tarjoamaan tappiolla jotain esoteerista, esimerkiksi polentaa. Kuka välittäisi? Joten ehkä sarja 6 alennetaan, koska se on suosittu, eikä siksi, että se myy huonosti. ”Se on vähän parempi, mutta ei paljon eroa. Se on kuitenkin tavallaan tapa, jolla Apple tekee näitä asioita.”

Sarja 6 on Apple Watch

Apple pitää usein vanhempia malleja myynnissä pudottaen hinnan tarjotakseen edullisemman vaihtoehdon. Apple Watch ei ole poikkeus, mutta nykyinen alennusmalli ei ole viime vuoden Series 5; se on vuoden 2017 sarja 3. Nykyinen kokoonpano toimii näin:

  • Sarja 6 alkaen 399 dollaria
  • SE alkaen $ 279
  • Sarja 3 alkaen 199 dollaria

SE on eräänlainen välimalli. Se käyttää lippulaivan S6 suurempaa kotelorakennetta ja näyttöä, mutta jättää aina näkyvissä olevan näytön pois. Ja tämä näyttö on tärkein syy ostaa 6.

Kenen pitäisi ostaa Apple Watch Series 6?

Sarjaan 5 asti Apple Watchin näyttö pysyi tyhjänä. Näytön aktivoimiseksi joudut nostamaan ranteesi tai koskettamaan näyttöä. Tämä teki siitä kauhean kellon, koska ei ollut mitään tapaa vilkaista sitä nähdäksesi aikaa tai lukea mitään komplikaatioita. Sarja 5 muutti tätä lisäämällä aina näkyvissä olevan näytön, joka himmenee, kun se ei ole aktiivinen, mutta näyttää jatkuvasti kellotaulua. Joten, jos haluat aina näkyvissä olevan näytön, sinun on ostettava Series 6. Muussa tapauksessa hanki SE. Sarja 3 on vanhempi tekniikka, ja se lopettaa varmasti watchOS-päivitysten saamisen aikaisemmin kuin S6 ja SE. Sarjan 3 päätarkoitus on pettää lahjapullo joulun aikaan. ”Porraspäivitykset kaikki laskevat yhteen. Joten jos päivität kolmen tai neljän vuoden välein, se on iso harppaus.” Jos sinulla on jo Series 5, S6 on todella kova myynti. Siinä on muutama erilainen vaihtoehto kotelon viimeistelyä varten, se lisää veren happianturin ja sovelluksen, ja siinä on hieman kirkkaampi näyttö, mutta siinä se on. Veren happianturia ei ole edes hyväksytty lääketieteelliseen käyttöön. Applen mukaan ”Blood Oxygen -sovelluksella tehtyjä mittauksia ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön ja ne on suunniteltu vain yleiseen kunto- ja hyvinvointitarkoitukseen.” Tietäen tämän, Applen varatoimitusjohtaja Jeff Williams sanoi lehdistötiedotteessaan, että ”Apple Watch Series 6 määrittelee täysin uudestaan, mitä kello voi tehdä” vaikuttaa hieman innostuneelta.

Entä nämä alennukset?

Lopuksi näyttää siltä, ​​että nämä alennukset eivät ole muuta kuin mainonnan voittajia eri toimittajille. Apple Watch on kuumin älykello ja puettava kuntolaite, ja S6 on uusin ja paras. Lahjat ja alennukset ovat aina keskittyneet halutuimpiin tuotteisiin, eikä tämä ole poikkeus. Ehkä tänä vuonna on hidastuminen. Ehkä kaikki ihmiset, jotka odottivat aina näkyvissä olevaa näyttöä, ostivat S5: n viime vuonna ja odottavat nyt mielellään. ”Minusta on vähän hullua [upgrade your watch] kerran vuodessa. Varsinkin sillä hinnalla ”, Bower sanoo. Toisaalta hän sanoo:” Kaikki päivitykset kasvavat yhteen. Joten jos päivität kolmen tai neljän vuoden välein, se on iso harppaus. ”