Skip to content

Miksi Crashlands on täydellinen lisä Xbox-kirjastoosi

9 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Crashlands on yksinkertainen mutta hauska tappelupeliä ja selviytymiskäsityöpelejä.
  • Pelin ydinohjaimet ja käyttöliittymä toimivat hyvin ohjaimen kanssa.
  • Crashlands melkein oli minipeli, jonka avulla saat kiinni lemmikkeistä, mutta se hidasti pelin vauhtia liikaa, joten se muutettiin nykyiseksi kesyttäväksi mekaanikoksi.

Brawler tapaa selviytymispelin, kohtaa tukikohdan rakentamisen – se on perusidea Crashlands. Vaikka se saattaa kuulostaa oudolta erilaisten pelimekaniikkojen yhdistelmältä, se kaikki yhdessä muodostaa sujuvan ja hauskan pelisilmukan, johon on helppo huktua tuntikausia. Omituinen taideteos ja yksinkertaiset hallintalaitteet ovat ytimessä Crashlands. Avaruusaluksen tuhoutumisen jälkeen vieraalle planeetalle joutuneen Fluxin – pelaajan hahmon – ja Juiceboxin on rakennettava tietoliikennelaite, jonka avulla Bureau of Shipping ilmoittaa kaatumisestaan, jotta he voivat suorittaa viimeisimmän toimitussopimuksensa. Täältä pelaajien on kerättävä resursseja, rakennettava tukikohta ja avattava uudet aseet, samalla kun he lyövät vihollisensa massaan. ”Brawl-sadonkorjuun rakentamisen ydinsilmukka oli jotain, jonka olimme piilottaneet varhain”, Sam Coster, pääkirjoittaja ja taiteilija Crashlands kertoi Lifewire sähköpostitse. ”Halusimme todella luoda seikkailuja, joita meillä oli lapsina, mennä talomme ympärillä olevaan metsään ja kaataa kiviä, löytää kaikenlaisia ​​outoja olentoja, kasveja, sieniä jne. Ja olla vain siellä ihastuttavan löydön alueella. ”

Crashlanding luovuudessa

Toisin kuin monet pelit, joissa on perusrakennus, Crashlands poistaa ajatuksen varastosi hallinnoinnista, antaa pelaajille pohjattomat taskut, joihin mahtuu kaikki haluamasi roskat.

Kuvakaappaus Crashlandsista.

Käsityö on myös erittäin yksinkertaista, vaatii vain keräämään tarvitsemasi resurssit ja napsauttamalla sitten haluamasi kohteen kuvaketta. Sieltä se automaattisesti varustetaan tai lisätään rakennusvalikkoon. Tämä helppokäyttöisyys on yksi pelin vahvimmista puolista. Vaikka Coster sanoo, että tämä joukkue sai inspiraation Kleistä Älä nälkää– toinen suosittu selviytymiskäsityöpeli, jossa on samanlainen taidetyyli – ja sen vaikeusasteen vuoksi peli ei koskaan tunnu liikaa käsiteltävältä. Resurssit ovat suoraviivaisia, ja kaikki tarvitsemasi tiedot ovat suoraan näytöllä, mikä helpottaa eri seikkailujen suorittamista, jotka sinun on tehtävä seikkailullasi uuden viestintälaitteen rakentamiseksi ja pakettien toimittamisen viimeistelemiseksi. Näyttelijät – jotka koostuvat melko monista ihastuttavista hahmoista – pyrkivät aina suorittamaan jonkinlaisen tehtävän, joista monet vaihtelevat pelaajan tappamisesta kuolemaan yhdellä naurettavalla aseellasi heidän tarvitsemiensa resurssien keräämiseen. jotain. Jopa hakutehtävät, jotka yleensä valitetaan peleissä tylsän pelattavuutensa takia, tuntuvat tuoreilta Crashlands, enkä muista yhtäkään, joka tuntuisi ajanhukkalta.

Kuvakaappaus Crashlandsista.

Inspiraatiosta puhuen peli ammentaa myös ikonisista otsikoista, kuten Diablo, Terrariaja Pokémon. Itse asiassa Coster paljasti sähköpostissa, että nykyinen kesyttämisjärjestelmä ei ole se, miten joukkue aikoi aina sisällyttää lemmikkejä peliin. ”Kävimme läpi useita iterointeja jokaiselle silmukan osalle, vaikka se ei koskaan koskaan poikennut tuosta perusideasta”, hän kertoi meille sähköpostitse. ”Luulen, että suosikkini romutettu mekaanikko oli minipeli, jota käytettiin lemmikkien kiinniottamiseen – se lainasi joitain Pokémon mutta hidasti seikkailun tempoamista aivan liian paljon. ”

Uuden kodin löytäminen Xboxista

Pelin siirtäminen – etenkin sellaisen, joka on suunniteltu hiirtä ja näppäimistöä ajatellen – voi usein olla vaikeaa. Mutta Butterscotch Shenanigans oli jo valmistautunut muutokseen, kun hän oli investoinut 350 tuntia (he laskivat!) Crashlands ’ ensimmäisenä vuonna, jotta ohjain tukee oikeaa lisäystä peliin, Coster kertoi meille.

Kuvakaappaus Crashlandsista.

Tämä sijoitus loistaa selvästi Crashlands ’ Xbox-versio. Liikkuminen on sujuvaa, ja valikoissa ja erilaisissa ikkunoissa liikkuminen ei ole koskaan mitään ongelmaa. Huolimatta juuristaan ​​PC: llä, se on peli, joka tuntuu kotoisalta Xboxilta.