Skip to content

Miksi en voi odottaa iPhone 12 Maxia?

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • IPhone 12 on Applen suurin puhelin.
  • Kamerat ovat huomattavasti parempia kuin edes 12 Pro.
  • Voit tilata sellaisen vasta marraskuussa.
Normaalisti en pidä suurista puhelimista, mutta iPhone 12 Max on pakattu niin moniin lisäominaisuuksiin tavallisen 12 Pron yli, että se on ylimääräisen taskutason arvoinen. Plus-kokoinen uusi iPhone 12 Pro on enimmäkseen sama kuin tavallisen kokoinen iPhone 12 Pro, mutta paremmilla kameroilla ja pidemmällä akun kestolla. Akun kestolla ei ole merkitystä näinä päivinä, jolloin vietämme niin paljon aikaa kotona, mutta kamerat ovat päivityksen arvoisia. Tämän lisäksi Max saa kaikki muut upeat iPhone 12 -päivitykset.

Katsokaa sitä

Koko iPhone 12 -linjalla on viileä uusi ilme. No, uusi-ish. Litteä, teräväreunainen muotoilu jäljittelee uusinta iPad Prota ja Airia, mutta todellakin, iPhone 12 on iso iPhone 5, vaikkakin ilman kotipainiketta ja Applen suloisella reunasta reunaan -näytöllä. Ja se on hyvä uutinen, koska iPhone 5 oli Applen paras iPhone-muotoilu. Se näyttää hyvältä, se tuntuu vieläkin paremmalta, ja voit tasapainottaa sen tasaisella reunallaan saadaksesi pitkän matkan selfietä tai käyttää mitä tahansa tasaista pintaa välitallennuksena. IPhone 5: n kotipainike oli kuitenkin yläreunassa eikä sivussa. 12: n sivulle asennettu virtapainike saattaa häiritä tätä reunatasapainotemppua.

iPhone 12 Pro Max ja iPhone 12 Pro -kokojen vertailu

IPhone 5: n toinen etu on, että se ei todellakaan tarvinnut koteloa. Näyttö murtuisi silti, jos pudotat sen (itse asiassa vanhalla iPhone 5: lläni on rikki näytön hämähäkinverkko), mutta et todennäköisesti pudota sitä. Jokaisen muun iPhonen sileä, pikkumainen muoto, koska 6 on ollut liukas ja aivan liian sileä. IPhone 5 oli puhelin, johon voit luottaa. Ja iPhone 12 Max on kuin jättimäinen koko vanhasta iPhone 5: stä.

Kamerat

Kaikissa iPhone 12: n kameroissa (laaja, ultralaaja ja teleobjektiivi) on Night Mode -tila, joka tarjoaa erinomaiset pimeän jälkeiset napsautukset, ja voit myös kuvata videoita DolbyVision HDR: ssä, joka on joitain ammattitason juttuja siellä. Mutta 12 Pro Max erottaa itsensä jopa 12 Prosta. Siinä on hieman pidempi teleobjektiivi (65 mm vs. 52 mm), mikä sopii erinomaisesti imartelevien muotokuvien ottamiseen – leveät linssit vääristävät kasvoja ja etenkin nenää. Pro Maxin tavallisessa laajakulmalinssissä on myös paljon suurempi anturi, joka on lähes 50% suurempi kuin tavallisessa 12 Prossa. Tämä tarkoittaa parempia heikon valon ominaisuuksia ja parempia kuvia yleensä. ”IPhone 12 Max on kuin jättimäinen koko vanhasta iPhone 5: stä.” Ja tämä anturi voi liikkua. Kamera tunnistaa tärinät ja estää niitä liikuttamalla tunnistinta. Muissa iPhonissa on kuvanvakain, mutta se tapahtuu siirtämällä raskaampaa linssiä, mikä on hitaampaa. Näitä kahta puhelinta erottaa enemmän, mutta nämä ovat tärkeimmät erot Pro-koossa.

MagSafe ja keraaminen näyttö

MagSafe oli aiemmin irrotettu latauskaapeli MacBookissa. Nyt se on magneettinen kiekko, joka napsahtaa iPhone 12: n takaosaan lataamaan sen kahdesti nopeammin Qi-latausalustan kautta. Se on siisti, mutta magneetti voi kiinnittää myös lisävarusteita, kuten viileän kortin lompakon, lataustelineitä, paikalleen napsahtavia kameran linssin kiinnikkeitä ja paljon muuta.

iPhone 12 magsafe- ja latausnäytöllä

MagSafe lähettää myös jonkinlaista tietoa iPhoneen. Applen huonossa iPhone 12 -pussissa on aukko edessä, jonka iPhone näyttää ajan. Jotenkin iPhone tietää, mikä tapaus on liitetty. Toivon, että lisävarusteita on enemmän, kuten kameran liipaisukotelo, jossa on todellinen laukaisin. Viileä on myös uusi keraaminen kilpi -näyttö, joka on ilmeisesti 4x vähemmän todennäköisesti rikkoutuva kuin nykyiset iPhone-näytöt. Tämän ja iPhone 12: n vaikeasti vahingossa pudotettavan muodon välissä et ehkä tarvitse koteloa. Viileän magneettisen lompakon lisäksi, joka tapauksessa.

Paha

Kaikki ei kuitenkaan ole hienoa. IPhone 12 Pro Max on valtava ja raskas. Näytön koon kasvusta huolimatta kokonaiskoko on tuskin suurempi tai painavampi kuin 11 Pro Max. Mutta se oli tarpeeksi huono. Minulla olisi paljon mieluummin iPhone 12 mini, mutta siinä ei ole tilaa hienoille uusille kameroille.

iPhone 12 iPhone 12 minin vieressä

Vertailun vuoksi voidaan todeta, että 12 Pro Max painaa 8,03 unssia (228 grammaa), kun taas 12 mini painaa 4,76 unssia (135 grammaa). Myös viileämmät kuin Pro-iPhonet ovat värejä. Kultaisen ja hopean, harmaan ja vanhan miehen sinisen sijasta voit valita mustan tai valkoisen, 1970-luvun kylpyhuoneen vihreän ja mahtavan punaisen punaisen. Viimeinen asia, josta en pidä, on 5G. Se on akun sika, joka tukee tuskin siellä olevaa verkkoa. Mutta näistä pienistä pulmista huolimatta iPhone 12 on vain fantastinen. Näytöstä kameraan, muodosta väreihin, se on todella harppaus Gen X iPhone -puhelimiin, jos voimme kutsua heitä niin. En voi odottaa, että saan käteni yhteen.