Skip to content

Miksi en voi odottaa käsiini uudella iPadilla

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Vältä lähtötason 32 Gt: n mallia, tai tallennustila loppuu hetkessä.
  • IPad loistaa Apple Pencilillä ja ulkoisella näppäimistöllä.
  • A12-prosessorinsa ansiosta tämän lähtötason iPadin pitäisi kestää useita vuosia.
Uutta iPadia on vaikea voittaa. Se on parempi kuin mikään Android-tabletti, se toimii Apple Pencil and Scribblen kanssa, ja se voi käyttää zillions sovelluksia. Paras iPad-kauppa on tällä hetkellä tuleva Air, joka on melkein yhtä hyvä kuin iPad Pro, mutta 200 dollaria vähemmän. Air on kuitenkin melkein kaksinkertainen tavallisen vanhan iPadin hintaan. Jos haluamasi on perus iPad, joka kestää muutaman vuoden, tämä on oikea iPad sinulle. Älä vain osta halvinta, 329 dollarin versiota, ellet käytä sitä myymälän tai ravintolan kassana.

Kenelle on 8. sukupolven iPad?

Tällä lähtötason iPadilla on kolme markkinaa: Yritykset, jotka tarvitsevat myyntipistekonetta, koulut, jotka haluavat ostaa paljon iPadia ja haluavat siksi halvimman ratkaisun, ja äitini. Tai veljesi. Nämä ihmiset haluavat iPadin, mutta he eivät voi mitenkään käyttää iPad Air -rahaa yhteen. Suurin riski ostettaessa edullisempaa iPadia on, että se lopulta lopettaa työskentelyn suosikkisovellusten kanssa, kun se ei voi enää päivittää uusimpaan iPadOS: iin. Fyysisesti iPadit jatkavat toimintaansa vuosia. Esimerkiksi äitini iPad on jumissa esimerkiksi iOS 10: een, eikä se voi enää käyttää hänen suosikki sudoku- tai TV-sovelluksiaan. Onneksi uusi iPad sai juuri A12 Bionic -piirin, mikä teki siitä melko tulevaisuuden kestävän. ”Ihmisille, jotka haluavat viettää vähimmäismäärän iPadissaan, minulla ei ole varauksia suositella tätä.”

Uusi iPad, jossa on A12 Bionic -piiri, tarjoaa valtavan harppauksen suorituskyvyssä, tehden siitä jopa kuusi kertaa nopeammin kuin myydyin Chromebook.

A12 on saman sukupolven siru, joka toimii nykyisellä iPad Prolla – A12Z: llä (vertailun vuoksi kaikki nykyiset iPhonet käyttävät A13: tä ja vain uusin iPad Air käyttää seuraavan sukupolven A14: tä). Tämä tarkoittaa sitä, että tämä budjetti iPad pystyy suorittamaan iOS-päivityksiä monien vuosien ajan.

32 Gt on huono, huono vitsi

Toinen asia, joka tekee iPadista hyödyttömän, on, kun tallennustila loppuu. 329 dollarin iPadissa on 32 Gt, jota käyttöjärjestelmä ja sen suorittamiseen tarvittavat tiedostot vähentävät entisestään. Esimerkiksi iPad Prossa on hieman yli 9 Gt ”System” -tiedostoja, jotka vievät tilaa. Se on melkein kolmasosa lähtötason iPadin koko tallennustilasta. Ei ole mitään tapaa lisätä lisää tallennustilaa iPadiin myöhemmin, joten sinun pitäisi vain napata 128 Gt: n versio (seuraava koko ylöspäin) hintaan 429 dollaria. Kyllä, se on vielä 100 dollaria vain 96 Gt: lle, mutta se on nelinkertainen tallennustila, ja se on halvempaa kuin ostaa kokonaan uusi iPad kuudessa kuukaudessa, kun tämä täyttyy.

Miksi uusi iPad on niin rad

Tarpeeksi käytännön asioista. Mikä on niin siistiä tässä iPadissa? Loppujen lopuksi näyttää siltä, ​​että täsmälleen sama iPad, jonka voisit ostaa muutama kuukausi sitten, vain päivitetyn A12-suorittimen sisällä. Hienot osat ovat lisävarusteita ja sovelluksia. Tämä iPad voi käyttää mitä tahansa tarvitsemasi iPad-sovellusta; se toimii alkuperäisen (hieman halvemman) Apple Pencilin kanssa, se toimii minkä tahansa ulkoisen näppäimistön kanssa (yhdessä Applen älykkään näppäimistön kanssa) ja voit jopa liittää USB-muistitikun (USB-Lightning-sovittimen avulla) aivan kuten Macissa tai PC.

Älykäs näppäimistö iPadille (8. sukupolvi)

Näiden lisävarusteiden avulla voit vaihtaa kannettavan tietokoneen tai piirtotabletin. Sinulla on taulutietokone, jolla on upea näyttö, joka on parempi kuin mitä tahansa halpaa kannettavaa tietokonetta. Se innostaa minua siitä. Nyt käytän iPad Prota, lähinnä siksi, että sillä on iso 12,9 tuuman näyttö, ja pidän sen viileistä, tasaisista reunoista ja kasvotunnuksesta (iPadin perusosassa on kaarevat reunat ja Touch ID). Mutta ihmisille, jotka haluavat viettää vähimmäismäärän iPadissaan, minulla ei ole varauksia suositella tätä.

Sepustus

Puhutaan Scribblestä. Se on Applen käsinkirjoituksen tunnistustekniikka, ja se on melko vakava. Scribble on uusi iOS 14: ssä, ja sen avulla voit kirjoittaa Apple Pencilillä käsinkirjoituksen mihin tahansa, mitä yleensä kirjoitat. Voit kirjoittaa URL-osoitteen, kuten ”lifewire.com”, Safarin osoitepalkkiin, mutta voit myös kirjoittaa sähköpostin, pitkät kädet. Molemmissa tapauksissa käsinkirjoituksesi muunnetaan kirjoitetuksi tekstiksi. Siellä on myös toinen tyyppi Scribble. Muistiinpanosovelluksessa sivulle kirjoittaminen on juuri sitä: piikikäs käsinkirjoituksesi pysyy virtuaalipaperilla samalla tavalla kuin asetat sen alas. Se on kuitenkin tunnustettu myös kulissien takana. Tämä tarkoittaa, että voit etsiä käsinkirjoitetuista muistiinpanoista ja voit myös manipuloida niitä. Voit esimerkiksi napauttaa kirjoitettua sanaa ja etsiä sitä sanakirjasta. Jos selaat lifewire.com-sivua, napauta sitä, URL-osoite avautuu Safarissa. Jos kirjoitat päivämäärän ja tapaamisen, iOS havaitsee tämän ja ehdottaa sen muuttamista kalenterimerkinnäksi. Voit myös kopioida kirjoituksesi ja liittää sen sitten kirjoitettuun tekstiin milloin tahansa. Kuinka siistiä?

IPadOS 14: n avulla käsinkirjoitetut muistiinpanot voidaan muuntaa automaattisesti kirjoitetuksi tekstiksi iPadissa.

Pidän Scribblestä kuitenkin eniten siitä, miten se pitää näppäimistön poissa ruudulta. Kun aloitat Scribblen käytön, näyttönäppäimistö pysyy piilossa. Näin voit kirjoittaa jotain nopeasti – esimerkiksi hakukenttään – ilman, että kyseinen virtuaalinen näppäimistö vie koko näytön alaosan. Scribble toimii kaikissa iPadissa, kunhan sinulla on Apple Pencil. Näin he tietysti saavat sinut. Mutta se on hyvä esimerkki siitä, kuinka jopa Applen alin iPad voi käyttää kaikkia iOS: n uusimpia ominaisuuksia. Sinua ei rangaista rahan säästämisestä. Ainoa haittapuoli on se tyhmä, hobbled, 32 Gt malli. Kaikki muu tässä uudessa mallissa on hienoa, kokeilusta ja testatusta kaavasta tulevaisuuden kestävään uuteen A12-suorittimeen iOS 14: n upeisiin ominaisuuksiin – kuten Scribble.