Skip to content

Miksi en voi odottaa Xbox Series X: n hankkimista

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Xbox Series X voidaan ostaa suoraan tai osana Xbox All-Accessia.
  • Taaksepäin yhteensopivuus näyttää hyvältä jo.
  • Xbox Game Pass on avain menestykseen.
Pelikonsoli, joka maksaa 499 dollaria, näyttää ruma kaiuttimelta ja jolla ei ole monia yksinomaisia ​​pelejä horisontissa? Poistu täältä, eikö? Väärä. Xbox Series X näyttää todennäköisesti muuttavan sitä, mitä me kaikki uskomme tietävän pelikonsoleista, ja se on vasta alkuvaiheessa.

Mitä Xbox Series X todella tarjoaa?

Pitkäkestoisena Xbox-faneina katselin ilmoituksia ja huokosin luettelomerkkejä, ja ne olivat … hienoja. Vain hyvää. Tavallaan tuntui siltä, ​​että Microsoftista olisi tullut oman menestyksensä uhri. Rakastan Xbox One X: täni ja käytän sitä useimpina päivinä, joten tarvitsiko toinen konsoli yrittää houkutella minua pois? Minulle käynnistyspelit olivat ratkaisevan tärkeitä, ja ne eivät ole hienoja. Näihin peleihin sisältyy Assassin’s Creed Valhalla, Destiny 2: Valon ulkopuolella, Lika 5, Falconeer, Gears Tactics, Marvel’s Avengers, NBA 2K21, Tetris Effect: Yhdistetty, Watch Dogs: Legionja Yakuza: Kuten lohikäärme. Lähes kaikki nämä pelit ovat saatavilla jossain muodossa muualla. Käynnistysikkunan pelit jatkuvat samalla tavoin kuin tykkäävät Call of Duty: Black Ops Cold War (voisiko nimi enää pidentyä?) ja Cyberpunk 2077 johtava lataus nimikkeissä, jotka ovat käytettävissä myös nykyisen sukupolven konsoleissa. Joten, mikä antaa? ”Se paranee vasta, kun tykkää Halo ääretön ja enemmän saapuu. ”

Se on päivitys, ei kokonaan uusi konsoli

Voisit ehdottomasti jatkaa tavallisen Xbox Onen käyttöä ja olla onnellinen, mutta se johtuu siitä, että Xbox Series X: n koko tarkoitus ei ole se, että se on kokonaan uusi pelimaailma – se on kehitys jo olemassa olevasta.

Xbox Series X: n taaksepäin yhteensopiva otsikkokuva

Muistatko kaikki ne hetket, kun ostit uuden tietokoneen tai päivitit olemassa olevia komponentteja? Kiinnitit suosikkisi ”vanhaan” peliin, oikein, nähdäksesi kuinka upea se näytti ja tuntui. Rakastan tarkistaa kuinka paljon paremmin World of Warcraft on jokaisessa uudessa PC-päivityksessäni. Xbox Series X on sellainen juuri nyt. Se mullistaa sen, mitä olet jo saanut, lupaamalla joitain yksinomaisia ​​ja ainutlaatuisia nimikkeitä, kun kehittäjät löytävät jatkuvasti, mitä järjestelmä voi saavuttaa. Katsotaanpa viimeaikaisia ​​raportteja ihmisiltä, ​​joilla on ollut käytäntö uuden konsolin kanssa. Erityisesti veteraani freelance-toimittaja Geoff Keighley twiittasi vaikutelmansa Xbox Series X: stä. Viimeaikaiset pelit ovat ehdottomasti kamppailleet viime aikoina Xbox Onella. Pelit kuten Forza Horizon 4 ja Ohjaus ovat kärsineet pitkistä lastausajoista, jotka osoittautuivat pian turhauttaviksi, eivätkä ne ole kaukana ainoista. Xbox Series X muuttaa kaiken tämän.

”Latausajat parantuivat VASTLY kautta linjan. Testasin Fortnite, Warzone, Ori, Batman: Arkham Knight, jopa vanhemmat otsikot kuten Moderni sodankäynti 2 ja Gears of War (alkuperäiset 360-levyiset versiot!) ”,” selitti Keighley. Samoin Quick Resume kuulostaa olevan pelinvaihtaja. Keighley selittää, että se on ”melkein kuin Alt-TABing”. Voit helposti vaihtaa useiden pelien välillä ajattelematta mitä Tällainen helppokäyttöisyys kuulostaa erittäin hyödylliseltä, ennen kuin edes harkitset, miltä yksinomaiset Xbox Series X -pelit saattavat olla.

Miksi 499 dollaria ei ole niin huono hinta (eräänlainen)

En sano, että Xbox Series X ei ole kovaa myyntiä. Se on ollut kova vuosi melkein kaikille meille, ja 499 dollaria on paljon rahaa. Siellä Microsoftilla on oikea idea. Xbox All Access -palvelun avulla voit tehokkaasti tilata Xbox Series X: n, kuten uuden puhelinsopimuksen.

Näkymä Xbox Series X: n ylä- ja alaosasta pystyasennossa

34,99 dollaria seuraavien 24 kuukauden aikana saat Xbox Series X -konsolin ja 24 kuukauden Xbox Game Pass Ultimaten. Tämä on Microsoftin tappajasovellus, jonka avulla voit nauttia satojen pelien luettelosta täysin ilmaiseksi, kuten Netflix. Uusia pelejä lisätään säännöllisesti, mukaan lukien uusimmat Microsoftin julkaisemat pelit. Se on tyypillisesti 14,99 dollaria kuukaudessa, joten 20 dollaria kuukaudessa uusimmalle pelikonsolille? Kuinka kukaan voisi vastustaa jotain, joka toimii periaatteessa lempeänä kahvina viikossa? Kun sinun ei tarvitse edes huolehtia uusien pelien budjetoinnista, ja voit maksaa kuukausittain, Xbox Series X tuntuu paljon, vaikka sillä ei vielä olisikaan paljon yksinoikeuspelejä. Vielä parempi? Se paranee vasta, kun tykkää Halo ääretön ja enemmän saapuu. Siksi saan Xbox Series X: n mahdollisimman pian. Entä sinä?