Skip to content

Miksi en voi seurata enempää ihmisiä Twitterissä?

19 de maaliskuu de 2021

Twitterissä voi olla rajoituksia seuraajien lukumäärälle. Ja se ei ole ainoa rajo, jonka sosiaalisen median foorumi on asettanut. Twitter rajoittaa myös seuraajamääriäsi, päivittäisiä päivitysrajoituksia, päivittäisiä suoria viestejä ja päivittäisiä sovellusliittymäpyyntöjä.

Tässä on, mitä sinun on tiedettävä seuraajarajoista, mukaan lukien lähetettävien suorien viestien lukumäärä, tekemiesi API-pyyntöjen enimmäismäärä ja paljon muuta.

Twitterin päivitysrajat

Voit julkaista jopa 2400 päivitystä Twitter-tilillesi päivässä kaikilta laitteilta (verkko, matkapuhelin ja muut menetelmät). Kun ylität tämän numeron 24 tunnin aikana, et voi tehdä uusia päivityksiä, ennen kuin ajanjakso on kulunut.

Uudelleentwiittaukset lasketaan tweeteiksi.

Twitterin päivittäiset suoraviestirajat

Twitter rajoittaa suorien viestien määrän 1 000 päivässä kaikissa laitteissa. Kun saavutat rajan, pyydä ihmisiä lähettämään viestejä sähköpostitilillesi vaihtoehtona Twitter DM: ille.

Twitterin päivittäiset sovellusliittymäpyyntörajat

Voit tehdä Twitterissä vain 150 API (sovellusohjelmointirajapinta) -pyyntöä tunnissa. API-pyyntö lasketaan joka kerta, kun päivität Twitter-sivusi. Toisin sanoen API-pyyntö lasketaan joka kerta, kun suoritat jonkin toiminnon Twitterissä.

API-pyyntöjäsi ei voida seurata, ja useimmat Twitter-käyttäjät eivät todennäköisesti saavuta tunnirajaa (kolmannen osapuolen Twitter-sovelluskehittäjät ja sähköliiketoiminnan käyttäjät ovat yleisöjä, joihin tämä todennäköisesti vaikuttaa). Voit kuitenkin seurata Twitter-sovellusliittymäpyyntöjäsi TweetDeckin avulla, jos haluat tehdä niin.

Twitter-seuraajarajat

Voit seurata jopa 400 ihmistä Twitterissä päivässä. Voit seurata jopa 5000 ihmistä Twitterissä ilman mitään ongelmia.

Twitterin seuraavat rajoitukset perustuvat seuraamiesi ihmisten lukumäärän ja sinua seuravien ihmisten määrään. Rajat vaihtelevat kyseisen suhteen perusteella.

Ei ole määritettyä suhdetta, joka ohjaisi sinua, joten paras tapa toimia, kun seuraat 5000 ihmistä, on lisätä sinua seuraajien määrää.