Skip to content

Miksi Green Monday Shipping voi olla liian myöhäistä

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Vihreä maanantai on tänä vuonna 14. joulukuuta, ja se tunnetaan viimeisenä päivänä ostoksille saadakseen tarjouksia ja alennuksia ja saadakseen toimituksen ajoissa 25. joulukuuta.
  • Vähittäiskaupan asiantuntijoiden mukaan merenkulun arviot vaihtelevat vähittäiskauppiaiden välillä tänä vuonna pandemian takia.
  • Lähetyksen viivästysten välttämiseksi tee lomaostokset mahdollisimman pian, varsinkin jos aiot tehdä ostoksia verkossa.
Vuoden viimeinen merkittävä verkkokaupan päivä – joka tunnetaan myös nimellä Vihreä maanantai – on lähestymässä nopeasti, mutta vähittäiskaupan asiantuntijat varoittavat ostajia, että heidän pitäisi olla varautuneita pandemian aiheuttamiin viivästyksiin. EBayn vuonna 2007 keksimä vihreä maanantai on joulukuun toinen maanantai, jolloin monet jälleenmyyjät tarjoavat lopullisia alennuksia ja tarjouksia viime hetken ostajille. Tänä vuonna vihreä maanantai on 14. joulukuuta, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi odottaa siihen päivään ostoksia. ”On epäselvää, onko se edelleen” viimeinen päivä ”joillekin ihmisille, koska näemme jonkin verran vaihtelua vähittäiskauppiaiden välillä tänä vuonna”, Katherine Cullen, kansallisen vähittäiskauppaliiton (NRF) teollisuuden ja kuluttajatietojen johtaja , kertoi Lifewirelle puhelinhaastattelussa. ”Suosittelemme ihmisiä tekemään ostoksia tämän vuoden alussa, varsinkin jos ostat verkosta.”

Kuinka vihreä maanantai on erilainen tänä vuonna?

Vaikka Musta perjantai ja Cyber ​​maanantai ovat paljon suositumpia ja kannattavampia kuin Vihreä maanantai, tämä viime hetken vähittäiskaupan loma palvelee asiakkaita, jotka etsivät lomaostoskauden viimeisiä tarjouksia ja alennuksia. Suurimmaksi osaksi vihreän maanantain tarjoukset ovat monissa samoissa paikoissa kuin Black Friday tai Cyber ​​Monday. Jälleenmyyjät, kuten Target, Overstock.com ja Best Buy, aikovat tarjota Green Monday -alennuksia tänä vuonna.

Nainen, jolla on joulupukin hattu, etsii lahjoja verkossa kannettavan tietokoneen avulla.

Cullenin kaltaiset asiantuntijat sanovat kuitenkin, että kuluttajien ei pidä ottaa vihreän maanantaina ostosten määräaikaa vastaan ​​saadakseen lahjat ajoissa loma-aikoihin. ”Monet jälleenmyyjät neuvovat asiakkaita tilaamaan 4. joulukuuta mennessä”, hän sanoi. Todellisuudessa vähittäiskauppiaat eivät hallitse toimitusta – varustamot. Määräajat paketeille, jotta se tehdään ajoissa 25. joulukuuta, ovat UPS: n ja FedExin osalta 15. joulukuuta ja Yhdysvaltain postilaitoksen ensimmäisen luokan postin 18. joulukuuta. NBC Today kertoi, että Shipmatrix Inc. kertoo, että kiitospäivän ja joulun välillä lähetetään päivittäin yli 86 miljoonaa pakettia, mikä on 18 miljoonaa enemmän päivässä kuin viime vuonna. Lisääntyvät vaatimukset ja ennennäkemättömät hidastumiset ovat saaneet useammat ihmiset tekemään ostoksia verkossa lomapäivinä. Cullen sanoi, että NRF näki yli 186 miljoonaa kuluttajaa ostoksilla verkossa kiitospäivän lomaostosviikonloppuna. ”Vain online-ostajat kasvoivat 44% tänä vuonna”, hän sanoi. ”Myös mustan perjantaisen verkkokaupan ostajien määrä ylitti ensimmäisen kerran 100 miljoonan, mikä on tietysti seurausta pandemiasta.”

Mitä viime hetken ostajien tulisi tietää?

Vaikka vähittäiskauppiaat ovat suunnitelleet verkkokeskeistä lomaostoskautta jo kuukausia, keskivertokuluttaja ei ehkä ole valmis. ”Muutama viikko ennen kiitospäivää kuluttajat toivovat voivansa tehdä ostoksia myymälässä, koska monet osallistuvat lomaostosperinteisiin”, Cullen sanoi. ”Ihmiset huomasivat, että verkkokaupoissa on turvallisempaa ja terveellisempää, ja kaupat olivat monissa tapauksissa samat, sekä verkossa että kaupassa.”

Pariskunta ihailee ikkunanäyttelyä lomailemalla talvi-iltana.

Jos olet sellainen henkilö, joka odottaa viimeiseen hetkeen ostamaan lomaa, Cullen sanoo, että toiminnan aika on nyt. ”Tee tutkimuksesi ja katso, mitä vähittäiskauppiaat, joista olet kiinnostunut ostamaan, kertovat toimitusajoista”, hän sanoi. ”Olemme nähneet, että jälleenmyyjät suhtautuvat toimitukseen hyvin etukäteen.” Ja jos päätät lykätä verkkokaupan toimitusaikojen asettamisen jälkeen, Cullen sanoi, että on olemassa muita pandemiaystävällisiä vaihtoehtoja, kuten ”pikakauppa” tai kontaktiton nouto. ”Jos sinulla on viime hetken määräaikoja, katso ostoksia verkosta, nouto myymälässä tai nouto reunalla”, hän sanoi. ”Toimitus ei ole ainoa vaihtoehto.”