Skip to content

Miksi Instagram uudisti aloitusnäytön

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Instagram taistelee kilpailijoitaan siirtämällä prioriteetit Keloille ja ostoksille.
  • Käyttäjät voivat viettää enemmän aikaa alustalla uusien välilehtien alla.
  • Onko muutokset hyvät vai ärsyttävät, riippuu Instagramin käyttäjistä.
Instagramin aloitusnäytön ravistelu on todennäköisesti tarkoitus ottaa mukaan valokuvien jakamisen sovelluksen suurimpiin kilpailijoihin: TikTok, Snapchat, Twitter ja jopa YouTube, työntämällä myynti- ja virusvideosisältöä perinteisen kuvakeskeisen fokuksen yli. Vaikka tämä saattaa olla yksinkertainen muutos joillekin, näiden välilehtien lisääminen käynnisti Tykkää ja Luo-välilehdet kotisivun yläosaan, lähellä viestipainiketta. Shop-ominaisuus ei ole uusi alustalla, mutta vain paikannus on. Mutta uuden kelan ominaisuuden työntäminen on yllättävää, kun otetaan huomioon, että kelat ovat olleet läsnä vain kolme kuukautta. ”Tämä johtaa varmasti istuntojen pitenemiseen”, kertoi pienyritysteknologiayrityksen Bleeding Bulb perustaja ja toimitusjohtaja Frank Goodman. Lifewire sähköpostissa. ”Luulen, että sovelluksen käyttäjät arvostavat sitä, että molempia ominaisuuksia ei pakoteta nykyisissä näkymissä. Se olisi ehdottomasti tehnyt sovelluksesta liian sotkuisen.”

Onko tämä ärsyttävää?

Kauppa-välilehti on samanlaisessa paikassa kuin Likes-välilehti, joten käyttäjät voivat kompastua uuteen ominaisuuteen vahingossa. Kauppa -sivu on täynnä sellaisten käyttäjien tuotteita, joita voit seurata tai joita voit myös kiinnostaa riippuen siitä, mitä katsot eniten alustalla. Joko niin, jos käyttäjät eivät ole koskaan tehneet ostoksia Instagramissa tai eivät ole kiinnostuneita tekemään niin, tämä välilehti voi olla hyödytön. ”Käyttäjän tyypistä riippuen sitä voidaan pitää [an] mahdollisuus tai yksinkertaisesti ärsyttävä ”, sanoi Goodman. Koska Instagram ei vie prosenttiosuutta yritystilillä olevien käyttäjien myynnistä juuri nyt, tämä uusi kauppa-välilehti saattaa olla houkuttelevin yritysomistajille, koska he saavat lähinnä ilmaista markkinointia ja mainoksia. Mutta tämä voi muuttua, kun käyttäjät käyttävät useammin Kauppa-välilehteä, ja Instagram on pakko maksaa Applelle ja Googlelle 30%: n provisiomaksut sovelluksen sisäisistä ostoksista. ”Jos sekoitat tämän Facebook Payhin yhdellä napsautuksella ostoksena ja jotkut mainitsevat, tämä voi nopeasti johtaa spontaaneihin ostoksiin. ”Instagramin aloitusnäytön uudistaminen olisi voitu tehdä” pitämään käyttäjät sovelluksessa mahdollisimman paljon ”, digitaalisten palveluiden asiantuntija Emmanuel Apau kertoi. Lifewire sähköpostissa. Apau on myös pilvitekniikan asiantuntija, joka opettaa usein verkkokehityskursseja. Koska Instagram on loistava paikka markkinoida tuotteita, Apau uskoo, että Instagram voi ryhtyä keräämään osia myynnistä, koska kassavirta tapahtuu sovelluksessa. Instagram pystyy seuraamaan myynnin lukumääriä, jotta nähdään, miten se lisää yrityksiä ostamalla sen alustalle. Sanomatta, Instagram saattaa olla asettumassa verkkokaupan alustaksi kilpailemaan muiden tällä alalla hallitsevien, kuten Shopify ja Squarespace, kanssa.

Ostokset suosikki vaikuttajat

Huolimatta siitä, kuinka käyttäjät käyttävät Instagramia, näiden uusien välilehtien saaminen lisää vierailuja sovelluksen vastaaviin osioihin. Kun nuoremmat sukupolvet oppivat ansaitsemaan suurten seuraajiensa, käyttäjät voivat alkaa käyttää sosiaalisen median alustaa muuhun kuin vain lempihenkilöiden pysymiseen. ”Mielestäni Instagramin luonne keskittyy voimakkaasti vaikuttajiin. Nuoret ihailevat ja kadehtivat monia näistä käyttäjistä”, Goodman kertoi. ”He haluavat näyttää heiltä ja elää elämäntyyliään. Jos sekoitat tämän Facebook Payhin yhdellä napsautuksella ostoksena ja jotkut maininnat, tämä voi nopeasti johtaa spontaaneihin ostoksiin.”

Facebook Pay Instagramissa ja Instagram Shopin kassalla

Lisää ostoksia voi tulla yksinkertaisesti siksi, että käyttäjän aika Instagramissa on noussut taivaaseen, koska pandemia sai meidät kaikki pysymään enemmän sisällä. Verkkokaupat ovat uusi normaali asia, ja Instagram tietää sen, joten se yrittää tuoda kaiken saman katon alle. ”Instagram-mainokset ovat erittäin tehokkaita, ja yksi este, joka pelasti käyttäjiä tekemästä ostoksia, on siirtyä myymälän omistajien verkkosivustolle, johon he eivät ehkä luota”, Apau sanoi. ”Nyt he voivat suorittaa maksun luotettavan sovelluksen sisällä.” ”Tämä johtaa varmasti istuntojen pitenemiseen.” Apau uskoo, että tämä uudelleensuunnittelu saa nuoremmat sukupolvet käyttämään liikaa rahaa sovelluksen sisäisiin ostoihin. Goodman puolestaan ​​uskoo, että kelat saavat lisää rakkautta eteenpäin. ”Tämä säätö ei ole erilainen kuin silloin, kun Facebook halusi käyttäjien keskittyvän videoihin. Meidän on muistettava, että monet Instagramin käyttäjät ovat keskittyneet lisäämään syötteiden näkyvyyttä ja lisää seuraajia”, Goodman sanoi. ”Käyttäjät, jotka ottavat käyttöön ominaisuuksia, joita he haluavat työntää, palkitaan. Tämä tarkoittaa enemmän näkyvyyttä. Sama tapahtui, kun Facebook päätti lisätä Facebook Live- ja Instagram-tarinoita.”