Skip to content

Miksi iPhone laskee esineitä on parempi kuin luulet

21 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • IScanner-sovelluksen päivityksen avulla voit laskea objekteja automaattisesti.
  • Se on yksi monista sovelluksista, jotka käyttävät tekoälyä esineiden laskemiseen.
  • Yksi kehittäjä sanoo, että hänen poikansa käyttää sovellusta laskemaan kolikkokokoelmansa.
Pudota hammastikun laatikko lattialle, ja iPhone voi nyt laskea vastaavan päivitetyn sovelluksen ansiosta, kuinka monta poimia on. IScannerin laskentatila käyttää tekoälyä (AI) säästääkseen aikaa, joka sisältää hammastikkuja tai muita esineitä, jotka haluat ehkä yhdistää. IScanner-ohjelmisto on yksi kasvavasta määrästä tekoälypohjaisia ​​laskenta- ja koodaussovelluksia. Kyky laskea asioita puhelimellasi voi olla kätevämpää kuin odotat. ”Muistan lukeneeni päivityksestä, enkä ajatellut siitä paljon, koska en kyennyt ajattelemaan, milloin minun pitäisi käyttää sitä”, sanoi tekoälyn kanssa työskentelevä verkon tietoturvainsinööri Andreas Grant sähköpostihaastattelussa. . ”Mutta katso, olin väärässä; poikani oli hurmioitunut, kun löysi tavan laskea kaikki kolikot helposti.”

Laskentaohjelmien laskeminen

iScanner on ilmainen sovellus, mutta laskentatilan käyttämiseksi sinun on maksettava 9,99 dollaria kuukaudessa tai 19,99 dollaria Pro-tilauksen tilauksesta. Mutta on olemassa joukko muita sovelluksia, jotka myös laskevat esineitä iPhonellasi. Esimerkiksi Chooch IC2 on sovellus, joka käyttää visuaalista tekoälyä kohteiden laskemiseen ja merkitsemiseen. ”Yksi tiimimme jäsen on erittäin kiinnostunut puutarhanhoidosta, ja hän käyttää sovellusta usein kasvien ja kukkien tunnistamiseen”, Choochin toimitusjohtaja ja perustaja Emrah Gultekin sanoi sähköpostihaastattelussa. ”IC2 antaa sinulle jopa latinankieliset nimet.”

Joku laskee muutoksen manuaalisesti.

Itse IC2 on mahdollisesti merkittävä tekoälyn eteneminen henkilökohtaiseen käyttöön, koska se laittaa tekoälyn kämmenelle, Gultekin sanoi. Voit kouluttaa sovellusta laskemaan ja tunnistamaan uusia esineitä. ”Tekoälykoulutus tuntuu hyvin esoteeriselta, kun sitä kutsutaan” kohteen tunnistusharjoitteluksi ”, mutta kun näet sen toimivan IC2: lla, se tekee tekoälyn harjoittelusta todellisen”, Gultekin sanoi. ”Voit jopa katsoa profiilisi alle ja nähdä kouluttamasi asiat.” Sovellus CountThings väittää automatisoivansa videoiden ja valokuvien laskentaprosessin. Sovelluksen tekevä yritys sanoo, että sitä käytetään eri toimialoilla, esimerkiksi laskettaessa kasan tukkien määrää.

Tally Up virvoitusjuomat

Jos haluat todella laskea asioita, kannattaa ehkä tarkistaa IBM: n Maximo Visual Inspection -ohjelmisto. Sovellus voi tunnistaa ja merkitä objektit kuvassa. ”Kuvittele, että olet tavaran (kuten virvoitusjuoman) toimittaja ja haluat tietää, kuinka monta pulloa on kaupan hyllyllä”, kirjoittaa kehittäjä Mark Sturdevant IBM: n verkkosivustolla. Älä luota tekoälyyn laskemaan asioita puolestasi? Yhdysvaltain luonnonhistoriallinen museo on julkaissut DotDotGoose, ilmaisen, avoimen lähdekoodin työkalun kuvien esineiden manuaaliseen laskemiseen. ”DotDotGoose-käyttöliittymän avulla on helppo luoda ja muokata laskettavien objektien luokkia. Voit panoroida ja zoomata, jotta pisteet voidaan sijoittaa tarkasti yksittäisten esineiden merkitsemiseen”, museon verkkosivuston mukaan. ”En näe tätä ominaisuutta mikään vallankumouksellinen tekoälyssä, vaan pikemminkin uusi askel tekoälytekniikassa.” Jonkin sisällä Musta peili Density-yritys tarjoaa laitteiston ja ohjelmiston, joka laskee rakennuksessa olevien ihmisten määrän. Sen turvallisen sovelluksen on tarkoitus varmistaa, että liian monta ihmistä ei ole rakennuksessa samanaikaisesti sosiaalisen etäisyyden suuntaviivojen noudattamiseksi koronaviruspandemian aikana. Densityn toimitusjohtaja Andrew Farah kirjoitti yhtiön verkkosivustolla, että ”Pyrimme pitämään lihanjalostamot, jakelukeskukset, valmistajat, toimistot, yliopistot ja jopa koko Ohion kylän avoimena ja turvallisena.” Tekoäly on pitkään pystynyt laskemaan esineitä, Grant sanoi, mutta kyky laskea asioita älypuhelimissasi voi olla hyödyllistä. ”En näe tätä ominaisuutta mikään mullistava tekoälyssä, vaan pikemminkin uusi askel tekoälytekniikassa”, hän lisäsi. ”Se, että tämä kyky on tehty riittävän tehokkaaksi ja pienikokoiseksi toimiakseen iPhonessa, on selkeä parannus.”