Skip to content

Miksi iPhone Mini on juuri oikean kokoinen

18 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Apple pitää miniä maailman pienimpänä ja kevyimpänä 5G-puhelimena.
  • Minissä on 5,4 tuuman näyttö ja 5G-yhteys, hinnoittelu alkaen 699 dollaria.
  • Pienille puhelimille on suuri potentiaalinen markkina, asiantuntijat sanovat.

Applen uusi iPhone 12 mini löytää todennäköisesti innokkaita ostajia käyttäjien joukosta, jotka ovat etsineet vaihtoehtoja markkinoita hallitseville matkapuhelimille. Viime viikolla julkistettu mini sisältää 5,4 tuuman näytön ja 5G-yhteyden alkaen 699 dollarista. Pienikokoinen puhelin saapuu, kun matkapuhelimet ovat palanneet karkkia muistuttavasta Nokian menneisyydestä uusimpaan iPhone 12: een 6,1-tuumaisella näytöllä tai Galaxy Note 20 Ultra -laitteella ja massiivisella 6,9-tuumaisella näytöllä. Mutta pienempi voi olla parempi, jotkut tarkkailijat sanovat. ”Puhelimet ovat kasvaneet ajan myötä, mikä tukee videopainotteisia sovelluksia, kuten pelaamista, sosiaalista mediaa ja Zoomia”, Lydia Chilton, Columbian yliopistossa ihmisen ja tietokoneen välistä vuorovaikutusta tutkiva professori, sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Mutta myös pienempään laitteeseen palaamisessa on paljon etuja. Puhelimen pitäminen ja käyttäminen yhdellä kädellä on valtava etu etenkin ihmisille, jotka hoitavat moniajoa, kuten vanhemmat, jotka pitävät lasta yhdessä kädessä, ja mobiiliselaaminen toisen kanssa tai jonkun kanssa, joka kokki toisella kädellä ja katsoi reseptiä puhelimellaan toisella. ”

Pienempi kuin sinä

Apple pitää miniä maailman pienimpänä ja kevyimpänä 5G-puhelimena. Vaikka siinä on 5,4 tuuman näyttö, mini on puristettu pienemmäksi kuin tämän vuoden iPhone SE, jossa on 4,7 tuuman näyttö. Se on 5,1 tuumaa pitkä ja 2,5 tuumaa leveä. Vaikka Touch ID on samanlainen kuin isoveljensä, 12, Touch ID on korvattu Face ID: llä. Vaikuttavin on kuitenkin kaikki asiat, jotka Apple onnistui pitämään minissä. Molemmissa puhelimissa on 12 megapikselin f / 1.6-pääkamera ja 12 megapikselin ultralaajakuva. Hämärässä suorituskykyä on parannettu myös iPhone 12 mini -laitteessa, ja etukamerassa on yötila. Sekä minillä että sen suuremmalla sisaruksella on näyttölasi, joka on päällystetty ”keraamisella suojalla” kestävyyden lisäämiseksi. Monille käyttäjille se, että Apple onnistui pitämään mini-komponentit tasalla huippuluokan malliensa kanssa, on avainasemassa, tarkkailijat sanovat. ”IPhone 12 mini tarjoaa kaikki edut pienemmästä muodoltaan monilla samoilla ominaisuuksilla kuin isompi iPhone 12”, Weston Happ, Merchant Maverickin tekninen johtaja, sanoi sähköpostihaastattelussa. Gadget-harrastaja Robert Johnson, Sawineryn perustaja, sanoo aikovansa ostaa mini. ”Pidän ajatuksesta, että aiempien iPhone-laitteiden ominaisuudet tiivistyvät pieneksi palaksi”, hän lisäsi sähköpostihaastattelussa. ”Päivittäinen elämäni koostuu ulkoilusta ja siitä, että taskussa on ei-niin iso puhelin, joka on erittäin toimiva ja varsin mahtava, kuten Apple väittää, olisi uskomattoman kätevää.”

Alentamisen trendi

Tuotteiden pienempien versioiden suuntaus on kasvanut, kertoi RebateKeyn toimitusjohtaja ja perustaja Ian Sells sähköpostihaastattelussa. ”Kuluttajat siirtyvät pois maksimalistisista tuotteista ja etsivät työkaluja tai esineitä, jotka täyttävät kriteerit”, hän lisäsi. ”Näemme tämän monissa eri kategorioissa keittiötarvikkeista kauneudenhoitotuotteisiin.” Muut gadgetit ovat hyötyneet supistamisesta. Esimerkiksi Kindlen aamunkoittopäivinä Amazon kokeili 10 tuuman versiota. ”Mutta lopulta he tajusivat, että e-lukijan virtaviivaistaminen mahdollisimman paljon 6 tuuman näytön ympärillä paitsi helpotti pitämistä pitkiä aikoja, myös helpompaa selaamista ohjelmiston läpi”, Adrian Covert, tekninen toimittaja, SPY, sanoi sähköpostihaastattelussa. IPhone meni toiseen suuntaan. Varhaiset mallit olivat helposti navigoitavissa yhdellä kädellä, mutta kun ne kasvoivat, Apple ilmeisesti oletti, että useimmat käyttäjät suosivat isompaa näyttöä. Ainoa vaihtoehto oli iPhone SE, jolla oli pienempi muotokerroin, mutta alhaisemmat arvot. ”Apple oli väärässä”, langaton analyytikko Jeff Kagan sanoi sähköpostihaastattelussa. ”He käänsivät selkänsä asiakkaille, jotka halusivat tämän yhden käden laitteen.” Yksimielisen marssin päivät kohti isompia näyttöjä voivat olla ohi. Niille, jotka etsivät puhelinta, joka liukuu helposti taskuun, mutta ei tee paljon kompromisseja, mini saattaa sopia laskuun.