Skip to content

Miksi jokaisen Tumblr-käyttäjän tulisi ladata XKit-laajennus

28 de kesäkuu de 2021

XKitia ei ole päivitetty vuodesta 2015, ja se aiheuttaa siksi ongelmia kaikille, jotka yrittävät käyttää sitä tai asentaa sen nyt vuonna 2017. Muut kehittäjät ovat yrittäneet herättää XKitin elämään omalla, uudemmalla työkalun versiolla, joka on inspiroinut alkuperäistä. Voit ladata sen Chrome-, Firefox- ja Safari-selaimille napsauttamalla heidän Tumblr-bloginsa yläosassa olevia linkkejä. Säännölliset Tumblr-käyttäjät tietävät, että suosittua blogiympäristöä käytetään kolmeen suureen sosiaaliseen toimintaan: postitukseen, tykkäämiseen ja uudelleenkirjoittamiseen. Toisaalta Tumblrin tehokäyttäjät ovat täydentäneet Tumblr-bloginhallinnan taidetta, ja he käyttävät XKit-nimistä työkalua auttamaan heitä siinä.

Mikä on XKit?

XKit on ilmainen työkalu selainlaajennuksen muodossa, joka on rakennettu yksinomaan Tumblrille, ja se on ladattavissa Chromelle, Firefoxille ja Safarille. Se aktivoidaan vasta, kun siirryt Tumblr.com-sivustoon ja kirjaudut sisään tilillesi. XKit tarjoaa käyttäjille paljon enemmän toiminnallisuutta ja lisäominaisuuksia, joita Tumblr ei tällä hetkellä tarjoa yksin. XKit on tehokas työkalu ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa alustalla sisällön julkaisemisessa, sisällön uudelleenkirjoittamisessa, mukauttamisessa, mitä he haluavat nähdä syötteessään, ja vuorovaikutuksessa seuraajiensa kanssa.

Kaikki upeat ominaisuudet, jotka XKit tuo Tumblriin

Jos et pidä itseäsi Tumblr-virrankäyttäjänä, XKitin lataaminen ja sen hyödyntämisen näkeminen on sen arvoista, vaikka kirjaudutkin sisään ja blogisit satunnaisesti. XKit sisältää useita ominaisuuksia (kutsutaan laajennuksiksi), jotka voit lisätä tiliisi. Koska niitä on niin paljon, olisi ylimielistä luetella ne kaikki täällä, joten muutama hyvistä esitetään yhteenvedossa alla, jotta saat maun siitä, mitä saat.

Aikaleimat: Tumblr-koontinäytön selaaminen ilman XKit-ohjelmaa ei anna sinulle mitään tietoa siitä, mihin päivään tai aikaan viesti kirjoitettiin. Aikaleimojen avulla näet tarkalleen kuinka kauan sitten jokin on lähetetty, täysi päivämäärä ja kellonaika ja milloin se on suhteessa nykyiseen aikaan.

XInbox: XKit on pakollinen käyttäjille, jotka saavat paljon viestejä. Lisää tunnisteita viesteihin ennen niiden lähettämistä, näe kaikki viestit samanaikaisesti ja poista useita viestejä kerralla Mass Editor -toiminnolla.

Päivitä itsesi uudelleen: Oletko koskaan halunnut uudelleenkirjoittaa jotain, jonka olet kirjoittanut jonkin aikaa sitten? Et voi tehdä sitä yksin Tumblrissä. XKitin avulla tämä tulee mahdolliseksi. Kirjaa blogisi uudelleen blogiisi eilen, viime viikolla, viime kuussa, viime vuonna tai milloin tahansa.

PostBlock: Tämän avulla voit estää tietyn viestin, josta et pidä, mukaan lukien kaikki sen uudelleenkirjoitukset. Jos seuraat paljon käyttäjiä, jotka blogivat uudelleen samoja viestejä, tämä voi säästää paljon aikaa ja turhautumista vierittämällä samaa viestiä eri käyttäjiltä viisikymmentä kertaa päivässä.

Pikatunnisteet: Jotkut Tumblr-käyttäjät haluavat tulla hieman hulluiksi taggauksillaan. Jos rakastat käyttää Tumblr-tunnisteita, voit käyttää tätä ominaisuutta luodaksesi tagipaketteja ja lisätäksesi tunnisteita suoraan hallintapaneelin kautta.

CleanFeed: Tumblr on tunnettu nimenomaisesta sisällöstä. Jos selaat Tumblria julkisesti, se voi olla ongelma. CleanFeed-laajennuksen lisääminen piilottaa valokuvaviestit, kunnes viet hiiren niiden päälle ja voit kytkeä sen päälle tai pois päältä milloin tahansa sivupalkista. Nämä ovat vain muutamia suosikkeja, ja uusia lisätään koko ajan, mutta tutustu vapaasti XKitin ominaisuuksien luetteloon. Klikkaa harmaa tietokuvake jokaiselle heistä saadaksesi tarkemman selityksen siitä, mitä he tekevät.

Kuinka aloittaa XKitin käyttö juuri nyt

Nyt kun olet nähnyt hämmästyttävän potentiaalin, mitä XKit voi tarjota sinulle Tumblr-palvelussa, voit mennä eteenpäin ja ladata laajennuksen käyttämällesi selaimelle. Kun olet asentanut sen ja käyttänyt Tumblr-tiliäsi, voit käyttää XKit-tiedostoa milloin tahansa napsauttamalla uutta XKit-painiketta, jonka pitäisi näkyä hallintapaneelin yläosassa olevassa valikossa viestien ja tiliasetusten välillä. Voit napsauttaa XKit-painiketta ylävalikossa ja hakea kaikki XKit-sisältösi, asennettavien laajennusten luettelon, kehittäjän uutiset ja XCloud-jutut, jos käytät sitä. Alkaen Hanki laajennukset välilehdellä, voit selata kaikkia käytettävissä olevia ominaisuuksia ja aloittaa niiden lisäämisen. Kun ne on lisätty, ne näkyvät Omassa XKit välilehti.

Entä jos käytät Tumblr-ohjelmaa mobiililaitteesta?

Tumblr on valtava mobiililaitteilla, mutta XKit tehtiin työpöydän selaimille. Niille, jotka rakastavat Tumblrin käyttöä mobiililaitteessa. iOS: lle on kuitenkin olemassa XKit Mobile -sovellus, joka tuo kaikki samat ominaisuudet ja toiminnot kuin työpöydällä. XKit Mobile ei ole ilmainen, kuten sen työpöytäversiot, mutta vain noin 2 dollaria App Storesta, se on ehdottomasti sen arvoista. Se tukee jopa iPadia.

Alusta mla apa chicago Sinun viitteesi

Moreau, Elise. ”Miksi jokaisen Tumblr-käyttäjän tulisi ladata XKit-laajennus.” ThoughtCo, toukokuu. 25, 2021, thinkco.com/xkit-extension-for-tumblr-3486060.
Moreau, Elise. (2021, 25. toukokuuta). Miksi jokaisen Tumblr-käyttäjän tulisi ladata XKit-laajennus. Haettu osoitteesta https://www.thoughtco.com/xkit-extension-for-tumblr-3486060
Moreau, Elise. ”Miksi jokaisen Tumblr-käyttäjän tulisi ladata XKit-laajennus.” ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/xkit-extension-for-tumblr-3486060 (käytetty 28. kesäkuuta 2021).