Skip to content

Miksi kumota rengasliike haluaa rengasmerkintöjen poistamisen

20 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Yli tusina kansalaisoikeus- ja kuluttajansuojavirastoa pyytää arvostelijoita ”Rescind Ring” -turvallisuus- ja yksityisyydensuojaongelmien vuoksi.
  • Amazon Ringillä on siteitä poliisilaitoksiin, ja sillä on ollut vaarallisia vuotoja ja hakkerointeja.
  • Yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevat huolenaiheet asetetaan usein toisiinsa, mutta ne ovat molemmat tärkeitä, ja kansalaisvapauksien järjestöjen mielestä Amazon-rengas loukkaa molempia.
Amazon Ring on mainostettu tavaksi kiireisille, tien päällä oleville ihmisille tarkistaa kotinsa ja tarjota lisää turvallisuuden tunnetta, mutta kuluttajansuojavirastot ja kansalaisvapausryhmät sanovat, että se aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä kuluttajien yksityisyys. ”Rescind Ring” on yli 15 kansalaisoikeusryhmän uusi liike, joka kehottaa teknisiä arvioijia ja tiedotusvälineitä peruuttamaan hyväksyntänsä Internet-pohjaiseen kotikamerajärjestelmään. Ryhmän lehdistötiedotteessa mainitaan huolenaiheita ongelmat, jotka koskevat hakkerointia, vuotoja ja niiden yhteyttä ”kohtalokkaisiin” poliisilaitoksiin. Ringiä on työskennellyt 16% USA: n kodeista ja se on edelleen suosituin video-ovikellojärjestelmä, mutta se on ollut piikki Amazonin puolella, kun se jatkaa negatiivisen lehdistön vetämistä. ”Heikko turvallisuutensa vuoksi kuluttajat ovat alttiita hakkeroinnille ja vuotoille, kuten viime vuonna nähtiin. Heidän poliisikumppanuutensa haastavat perustavanlaatuiset vapaudet, loukkaavat pyhiä yksityisyyden suojaa”, Tulevaisuuden taistelun varajohtaja Evan Greer sanoi 8. joulukuuta vapauta. ”Amazonin monopolivalta ja valvontakumppanuuksien aggressiivinen harjoittaminen poliisin kanssa erottavat heidät kilpailijoistaan. Tuotteen laajemman yhteiskunnallisen vaikutuksen huomiotta jättäminen ei tee arvostelustasi” neutraalia ”, vaan tekee siitä piittaamatonta ja epätäydellistä.” ”Internetiin yhdistetyn pilvipohjaisen valvontakameran käyttämisellä on tietoturvaetuja. Turvallisuusetuja on, jos sitä ei ole. ”

Amazon Ring -ongelmat

Viime kuussa Amazon joutui palauttamaan noin 360 000 Ring-ovikellojärjestelmää johtuen paristojen ylikuumenemisesta, mikä aiheutti tulipalo- ja palovaaroja. Tämä oli viimeisin huonoissa lehdissä tullut Wi-Fi-yhteensopiva turvalaite, joka joutui tulipaloon tuottoisalle kumppanuudelle yli 400 poliisiosaston kanssa eri puolilla maata. Yli 30 kansalaisoikeusjärjestöä kutsui yrityksen, joka on vain kaksinkertaistanut yhteydensa lainvalvontaviranomaisiin samalla kun flirttailee kasvojentunnistusohjelmiston laajentamisen parempiin avustajiin. Kumppanuudet lainvalvontaviranomaisten kanssa ovat edeltäneet tänä kesänä tapahtunutta kansallista laskutoimitusta, mutta Ringin johtajat eivät ole ilmaisseet aikomustaan ​​lopettaa näitä suhteita eivätkä yhtiön tekniikan jatkokehitystä. Vaikka teknologiajätti julkaisi lausunnon, joka tukee Black Lives Matter -liikettä ja ilmoitti 10 miljoonan dollarin lahjoituksen, Ringin johtajilla oli omat prioriteettinsa. He ovat puolustaneet siteitään poliisitoimintaan, minkä seurauksena aktivistit näkevät eleen vain vähän kuin huulipalvelu. Yhtiö laajensi ohjelmaa allekirjoittamalla 29 uutta poliisisopimusta George Floydin tappamisen ja meneillään olevan protestiliikkeen seurauksena.

Kodinturvayritys Ringin valmistama ovikellolaite, jossa on sisäänrakennettu kamera

”Ongelmana on, että se on valvontalaite valvontakapitalismin monopolin valvonnassa. Amazonilla on tiedot, ja he voivat tehdä sen kanssa mitä haluavat – mukaan lukien antaa sen poliisille ilman minkäänlaista valtuutusta tai edes todennäköistä syytä”, turvallisuus teknologi Bruce Schneier sanoi sähköpostihaastattelussa Lifewirelle.

Turvallisuus vs. turvallisuus

Internet-pohjaiset, Wi-Fi-yhteensopivat Ring-ovikellokamerajärjestelmät herättävät myös joukon yksityisyyden huolenaiheita käyttäjille. Teknologia on altis hakkereille, jotka pääsevät etäkäyttöön kameroihin ja arkaluonteisiin kuluttajatietoihin. Eräässä viime vuoden viileässä viruspätkässä mies etähallitsee nuoren tytön makuuhuoneen turvajärjestelmän ja kuulee puhuvan hänelle kameran mikrofonin kautta julistaen olevansa Joulupukki ja käskenyt rikkomaan television. Toinen esimerkki Ring-hakkeroinnista liittyi mustaan ​​perheeseen, jota syrjäiset hakkerit pitivät rodullisista epiteeteistä, jotka olivat katselleet heitä kameransa läpi koko yön. Samana vuonna tuhannet käyttäjät löysivät tietonsa hakkereilta, kun vuoto paljasti arkaluonteisia tietoja. Kotiosoitteet, taloudelliset tiedot ja tallennetut videomateriaalit olivat noin vuosi sitten noin 6772 Ring-kameran omistajalta vuotaneiden yksityishakkerien joukossa. Amazon Ring ei ole ottanut vastuuta näistä hakkeroista. Sen sijaan syytetään järjestelmiensä vaarantumista käyttäjille, jotka käyttävät salasanoja uudestaan. Johtajien epäonnistuminen on yksi syy siihen, miksi kuluttajansuoja- ja kansalaisoikeusjärjestöt ovat pyytäneet tarkastajia kumoamaan suosituksensa. ”Ongelmana on, että se on valvontalaite valvontakapitalismin monopolin valvonnassa.” Yrittäjien jatkuva vastuun puute voi saada kuluttajat varovaisiksi vakoojatekniikoista, jotka asettavat kamerat koteihinsa. Usein toistuva klisee ehdottaa, että ihmisten on valittava yksityisyyden ja turvallisuuden välillä. Oletuksena on, että meillä ei voi olla molempia. Schneier sanoi, että se on väärin. Meillä voi olla molemmat. ”Se on tyhmä keskustelupiste. Se ei ole … turvallisuus vs yksityisyys. Se on turvallisuus vs turvallisuus ”, hän sanoi. ”Internetiin yhdistetyn pilvipohjaisen valvontakameran käyttämisellä on tietoturvaetuja. Turvallisuusetuja on, jos sitä ei ole. ” Turvallisin valinta, hän lisää, on se, jonka hän valitsi – ei lainkaan.