Skip to content

Miksi kyberturvallisuuden tulisi olla Bidenin hallinnon ensisijainen tavoite

11 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Kyberturvallisuus on kriittisempi kuin koskaan, koska elämme elämäämme verkossa enemmän kuin koskaan ennen.
  • Kyberturvallisuusuhat syntyvät aina, kun vallitsee kaaos.
  • Asiantuntijoiden mukaan seuraavan hallinnon on hyväksyttävä onnistunut kyberturvallisuussuunnitelma, jossa otetaan huomioon ensisijaiset huolenaiheet.
  • Suuret organisaatiot ja yritykset ovat vastuussa parhaiden kyberturvallisuusstrategioiden omaksumisesta.
2020 on osoittanut, että siirrymme elämäämme digitaaliseen maailmaan enemmän kuin koskaan, mutta se on myös osoittanut kyberturvallisuuden merkityksen. Asiantuntijoiden mukaan aiheen tulisi olla Bidenin hallinnon ensisijainen tavoite. Marraskuussa 2020 julkaistun Check Point Software Technologies -tutkimuksen mukaan 71% turvallisuusammattilaisista ilmoitti kyberuhkien lisääntymisen sen jälkeen, kun koronaviruksen lukkiutumiset alkoivat vuoden 2020 alussa. Asiantuntijoiden mukaan kyberturvallisuudelle ei ole aiemmin annettu riittävästi merkitystä, ja he ovat kehottaa Bidenin hallitusta ottamaan sen vakavasti. ”Siirtyminen ja päätökset, jotka hallinto tekee kyberturvallisuusasioista, ja ne voivat olla hyvin seuraamuksia”, sanoi TAG Cyberin toimitusjohtaja Ed Amoroso puhelinhaastattelussa.

Miksi kyberturvallisuus on tärkeää?

Pandemia on pakottanut meidät siirtämään elämämme digitaaliseen maailmaan enemmän kuin koskaan ennen, ja asiantuntijoiden mukaan mitä enemmän elämäämme on verkossa, sitä tärkeämpi kyberturvallisuus kasvaa. ”Olemme yksityisyyden suhteen jäljessä Yhdysvalloissa, ja yritysten on tehostettava toimintaansa.” ”Koko elämämme – miten ostamme, miten olemme vuorovaikutuksessa, miten opimme – on nyt verkossa”, TAG Cyberin vanhempi analyytikko Katie Teitler kertoi. Lifewire puhelinhaastattelussa. ”Mitä enemmän siirrymme digitaaliseen elämään, sitä haavoittuvammista asioista tulee.” Check Point -tutkimuksen mukaan koulujen ja yliopistojen viikoittaiset verkkohyökkäykset lisääntyivät 30% elokuussa 2020. Tutkimus paljasti myös, että noin samaan aikaan – heinäkuun ja syyskuun välisenä aikana – asiantuntijat näkivät jyrkästi lisääntyneen kaksinkertaisen kiristämisen lunnasohjelmahyökkäykset, joissa hakkerit poimivat suuren määrän arkaluontoisia tietoja ja uhkaavat sitten julkaista ne, ellei lunnaita makseta.

Näkymä tytölle, joka osallistuu online-koululuokkaan kotoa koronaviruksen lukkiutumisen aikana

Teitler sanoi, että uhkatoimijat käyttävät aina kaikenlaista kaaosta hyväkseen, etenkin kaoottisena vuonna, kuten 2020. ”Verkkorikolliset viihtyvät kaaoksessa, olipa kyseessä pandemia tai vaalit, he viihtyvät siinä ja käyttävät ihmisten mahdollisuuksia. peloissaan tai hämmentynyt tai stressaantunut ”, Teitler sanoi. Pandemian ja vaalien lisäksi Check Pointin kysely viittaa myös 5G-verkon käyttöönottoon uutena uhkana vuonna 2020, jota huonot toimijat voivat hyödyntää. ”Pysyäkseen uhkien edessä organisaatioiden on oltava ennakoivia eivätkä saa jättää mitään osaa hyökkäyspinnastaan ​​suojaamattomaksi tai valvomatta, tai he voivat joutua seuraavaksi hienostuneiden, kohdennettujen hyökkäysten uhriksi”, kertoi Dr. Dorit Dor, Check Pointin tuotteiden varapuheenjohtaja. , virallisessa lausunnossa.

Mitä on tehtävä?

Kyberturvallisuusasiantuntijoiden mukaan Bidenin hallinnon on otettava huomioon yllä olevat tekijät voidakseen asettaa etusijalle onnistuneen Yhdysvaltojen kansalaisia ​​suojaavan kyberturvallisuussuunnitelman. Kauan ennen valittu presidentti Joe Biden voitti vaalit, Amoroso kirjoitti luettelon kahden puolueen kyberturvallisuussuosituksista, jotka hänen mielestään on otettava huomioon vaalin voittaneen henkilön. Amoroson mukaan on kolme pääkohtaa. Ensinnäkin on luotava seuraavan sukupolven kyberturvallisuusasiantuntijoita. Kyberturvallisuuskentälle tulevia nuoria tarvitaan, koska Check Pointin tutkimus osoitti, että 78% organisaatioista sanoi olevansa kybertaitojen puute.

Nuorten ammattilaisten tiimi, joka ohjelmoi hienostuneen koodin

Amoroso sanoi, että kaksi muuta keskeistä aloitetta olisivat, että jokainen siviilivirasto toimittaa suunnitelman infrastruktuurinsa uudenaikaistamiseksi pilvipohjaiseen verkkojärjestelmään, koska ne käyttävät edelleen vanhentuneita menetelmiä. Kolmas olisi yksinkertaistamaan vaatimustenmukaisuuskehystä. ”Olemme havainneet, että muutama asia on totta: huolellinen suunnittelu on tärkeää, edistynyt suunnittelu on tärkeää ja oikeiden ihmisten valinta on tärkeää”, Amoroso kertoi kyberturvallisuuden siirtymäsuunnitelmastaan. ”Siirtyminen ja päätökset, jotka hallinto tekee kyberturvallisuusasioista, ja ne voivat olla hyvin seurauksia.” Yleensä asiantuntijoiden mukaan taakka kyberturvallisuusongelman parantamiseksi riippuu suuremmista organisaatioista, ei yksilöistä, joten emme voi tehdä paljon muuta kuin työntää tämän tyyppisiä asioita tapahtumaan. ”Yhä useammat ihmiset voivat ja heidän pitäisi olla riippuvaisia ​​suurista organisaatioista tehdä nämä asiat heidän puolestaan”, Amoroso sanoi. Teitler on samaa mieltä Amoroson kanssa ja lisää, että vaikka hallituksen säädökset epäilemättä auttavat, kyberturvallisuus kuuluu viime kädessä organisaatioille ja yrityksille. ”Uskon sen olevan [companies’ and organizations’] ehdoton vastuu nykyaikaisimpien hallintalaitteiden käytöstä ja monitekijän todennuksen vaatimisesta ”, hän sanoi.” Olemme yksityisyyden suhteen jäljessä Yhdysvalloissa, ja yritysten on tehostettava toimintaansa. ”