Skip to content

Miksi maksaminen keskuudestamme kytkimellä ei ole niin huono

19 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Nintendo on ensimmäinen konsoli, jolla voit pelata joukkoamme, mutta Xbox on pian seuraamassa.
  • Pelaajien on maksettava 5 dollaria pelin lataamiseksi ja he tarvitsevat myös maksetun online-jäsenyyden.
  • Esteettömyyserot eivät välttämättä ole sen arvoisia rentoille pelaajille.
Keskuudessamme, yksi vuoden 2020 mullistavista mobiili- ja PC-hitteistä, on vihdoin saatavilla pelattavaksi Nintendo Switchillä ja Switch Lite -laitteilla. Fanit eivät ehkä ole odottaneet varoitusta siitä, että tällä aiemmin ilmaisella pelillä on nyt 5 dollarin hintalappu, vaikka se ei ehkä olekaan niin iso juttu kuin miltä näyttää. Nintendo julkisti ilmoituksen 15. joulukuuta samana päivänä, jolloin se julkaistiin osana Indie World Showcase -tapahtumaa, joka on päivän mittainen tapahtuma, jonka aikana Nintendo ilmoitti lukuisista itsenäisesti kehitetyistä peleistä, jotka tulevat pian alustalle. Vieläkin jännittävämpää, pelin Twitter-biolupa lupaa, että se on pian saatavilla myös Xboxissa. ”Se voi vain olla paras tapa pelata”, Luis Levy, Novy Unlimitedin, pelikeskeisen PR- ja markkinointitoimiston, perustaja, kertoi Lifewirelle sosiaalisen median keskustelussa. ”Sinun tulee käyttää peliohjainta ja kosketusnäyttöä. Hinnoittelu on sama kuin Steam. Sinun on silti maksettava Nintendolle Nintendo Online -palvelusta, mutta se on melko edullinen. Lopuksi, se näyttää ja kuulostaa hyvältä Switchillä!”

Ihanteellinen ryhmäpeli

Ei ole vaikea ymmärtää, miksi Nintendo näkisi vetovoiman lisätä Keskuudessamme heidän kokoonpanoonsa. Konsepti on melko yksinkertainen: pelaajat ovat (suoraan sanottuna ihastuttavia) avaruusaluksella olevia miehistön jäseniä, jotka yrittävät hoitaa liiketoimintaansa, mutta ulkomaalainen huijari, joka näyttää tavalliselta miehistön jäseneltä, tappaa salaa muita pelaajia ja sabotoi alusta. Muun miehistön tehtävänä on arvata, kuka huijari on ennen kuin kaikki ovat kuolleet, kun taas pettajan tehtävänä on tappaa miehistön jäseniä ja häiritä alusta välttäen epäilyjä.

Joukossa kuva, jossa punainen näyttää syyttävän valkoista, kun haamut osoittavat punaista

Siellä on tilaa jopa kymmenelle pelaajalle, se on täydellinen juhlapeli, joka on uusien pelaajien käytettävissä, mutta lupaa tarpeeksi ainutlaatuisia kokemuksia, joista kokeneille pelaajille on paljon nautittavaa. Vaikka puhuminen ei ole sallittua suurimman osan pelistä, kun ruumiista on ilmoitettu, miehistön jäsenillä on rajoitettu aika puhua chat-huoneen välityksellä lopulta siitä, kuka heidän mielestään huijari on ennen äänensä antamista ja yhden miehistön jäsenen potkimista. avaruuteen. Se on tukikohta sekä Twitch-suoratoistolaitteille että YouTubereille, ja se herätti jopa kongressinaisen Alexandria Ocasio-Cortezin huomion, joka suoratoisti itsensä pelaamalla peliä aiemmin tänä vuonna kannustaakseen nuoria äänestämään.

Sekalaukku

Ne, jotka toivoivat samanlaista kokemusta kuin mobiilipelin pelaaminen, saattavat olla pikku pettymyksiä. Siitä huolimatta Keskuudessamme on ilmainen ladata ja toistaa puhelimellasi, Switch-version mukana tulee 5 dollarin hintalappu. Lisäksi, jotta voisit todella pelata muiden ihmisten kanssa, tarvitset Nintendo Online -jäsenyyden, jonka hinta on 3,99 dollaria kuukaudessa tai 19,99 dollaria vuodessa. Vaikka hinta ei ole liian jyrkkä, se herättää edelleen kysymyksen siitä, miksi Nintendo löi hintalappua lainkaan, kun samanlaiset moninpelit – ajattele Fortnite ja Peloton– voi vapaasti pelata. Toinen valtava haittapuoli on se, joka vaikuttaa pelattavuuteen: suuri osa hauskuudesta on puhua muiden pelaajien kanssa ennen äänestämistäsi petokselle, ja vaikka kirjoittaminen puhelimeesi voi olla helppoa, navigoiminen näyttönäppäimistöllä ilo-haittojesi tai jopa vakio-ohjain on erilainen pallopeli, joka ei ole mukavin asia maailmassa, jos se silti pitkälti toteutettavissa. On myös syytä huomata, että se voidaan välttää kokonaan käyttämällä Switchin kosketusnäytön näppäimistöä kämmentilassa.

Kääntöpuolella on vielä paljon innostuvaa, ja tavalliset ominaisuudet ovat kaikki läsnä ja otettu huomioon. Pelaajilla on mahdollisuus valita yksityisten, vain kutsupelien kanssa ystävien kanssa tai Internetin villiintymisen julkisten pelien kautta. Sinulla on myös mahdollisuus isännöidä omia pelejäsi ja asettaa haluamasi parametrit, kuten juostajien määrä peliä kohden.

Keskuudessamme kytkimessä tukee myös ristipeliä, eli puhelinta, tietokonetta tai Switchiä käyttävät pelaajat voivat kaikki pelata yhdessä. Kuitenkin maksat 5 dollaria ja kuukausimaksun päästäksesi peliin, joka on ilmainen ja helpompi pelata puhelimellasi? Kuulostaa ”sus” minulle, mutta kuten jotkut – kuten @KrangKotobuki Twitterissä – ovat huomauttaneet, 5 dollaria on verrattain pieni hinta pienten peliyritysten tukemiseksi. Silti vaikka Switchillä pelaamisella on ilmeisiä etuja – ei ikäviä mainoksia – sijoitus, vaikka se onkin pieni, ei ehkä ole sen arvoinen niille, joilla ei vielä ole Switch Online -jäsenyyttä. Etenkin rennoille pelaajille, puhelimesi kiinni pitäminen on todennäköisesti paras vaihtoehto – vaikka Switchin käyttäjillä olisi odottamattomia etuja, kuten vahingossa pääsy uuteen karttaan ennen kaikkia muita.