Skip to content

Miksi Microsoft haluaa sinun keskustella Outlookin kanssa

19 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Microsoft lisää keskusteluteknologiaa Outlookin mobiiliversioon.
  • Asiantuntijoiden mukaan vuorovaikutus mobiililaitteiden kanssa voi olla tehokkaampaa kuin näppäimistön käyttö.
  • Cortana voi ajoittaa uusia tapahtumia ja muokata tapahtuman yksityiskohtia luonnollisella kielellä.
Valmistaudu keskustelemaan kalenterisi kanssa, kun Microsoft aikoo ottaa käyttöön keskustelutaidetekniikan Cortana for Outlook -ohjelmalla mobiililaitteilla. Ääniohjaus tarjoaa nopeamman tavan hallita aikaa ja postilaatikkoa. Microsoft sanoo, että Cortana voi auttaa aikatauluttamaan kokouksia, laatimaan sähköpostiviestejä ja etsimään tiedostoja, sähköposteja ja ihmisiä. Asiantuntijoiden mukaan vuorovaikutus mobiililaitteiden kanssa voi olla tehokkaampaa kuin näppäimistön käyttö. ”Keskustelutaidon suurin hyöty on tehokkuus – puhumme kolme kertaa nopeammin kuin kirjoitamme, joten aikaetuna on heti lepakosta”, puhetekniikkatapahtuman VOICE järjestäjä Pete Erickson sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Mutta puhetoiminnan avulla voimme myös tutustua etsimäämme tarkasti, jolloin laitteemme, tässä tapauksessa iPhone, voi toimia niin nopeasti kuin voimme kertoa sille, mitä tehdä.”

Vähemmän napautuksia

Microsoftin päivitys otetaan käyttöön lähiviikkoina Outlookin iOS-käyttäjille. Päivityksen jälkeen Cortana voi ajoittaa uusia tapahtumia ja muokata tapahtuman yksityiskohtia luonnollisella kielellä, Microsoft väittää. Päivityksessä on myös mahdollisuus ehdottaa, mitä sinun pitäisi lisätä kalenteriisi ajan ja sijaintisi perusteella. ”Yksi puheen keskeisistä haasteista on, että tällä hetkellä ei ole yhtä kokoa kaikille sopivia malleja.” Uusien ominaisuuksien avulla voit tehdä enemmän ja vähemmän työtä Microsoftin mukaan. ”Jos esimerkiksi haluat suunnitella kokouksen ensi viikolla kolmen kollegan kanssa, sen asettaminen voi viedä yli 15 näytön napautusta …” yritys kirjoittaa verkkosivustollaan. ”Tämän uuden ominaisuuden avulla voit yksinkertaisesti pyytää Cortanaa Outlookissa:” Aikata joukkueiden kokous ensi viikon tiistaina Meganin ja Adelen kanssa klo 14.00 keskustelemaan julkaisemisesta. ””

Äänikomentosääntö

Microsoft kohtaa monia kilpailijoita, jotka tarjoavat myös apua sovellusten navigoinnissa luonnollisella kielellä. Esimerkiksi Googlen älykäs kirjoittaminen ehdottaa asioita, jotka sinun pitäisi kirjoittaa Gmailiin. Aikatauluihin on myös ”henkilökohtaisia ​​avustajarobotteja”, kuten x.ai, kertoi sähköpostihaastattelussa Robert Weissgraeber, teknologiajohtaja ja tekoälykäyttöisen, luonnollista kieltä tuottavan ohjelmistoyrityksen AX Semanticsin toimitusjohtaja. Bunch.ai: lla on ”mukava tuote viikoittaisia ​​/ päivittäisiä pohdintoja ja valmennusta varten, aivan kuten hyvä kalenteriohjelma tekee sinulle”, hän sanoi. LinkedIn antaa jo luotuja lyhyitä vastauksia vaihtoehtona viestintäkehyksessään, hän totesi.

Satya Nadella esittelee Cortanaa, uutta digitaalista henkilökohtaista avustajatoimintoa Windows-puhelimille, kun hän pitää pääpuheenvuoron Microsoft Build -kehittäjien konferenssissa 2014.

Microsoftin keskustelevalla tekoälyllä on jonkin verran etua muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna, kertoi teknisen neuvontayrityksen Stand With Main Street perustaja Charles McMillan sähköpostihaastattelussa. ”Siinä on kuitenkin joitain näkökohtia, joita heidän on parannettava, kuten laitteiden yhteensopivuus ja kyky erottaa aksentit.”

Lisää Chatty-ohjelmistoja on tulossa

Luonnollisten kielten ajoitussovellusten kenttä kasvaa nopeasti, kun tekniikka on entistä helpommin käytettävissä startup-yrityksille, kertoi ohjelmistokehityksen tuotepäällikkö Lilia Gorbachik sähköpostihaastattelussa. Jotkut tämän alueen pienemmistä ohjelmistoyrityksistä sisältävät Trevor AI -työkalun, joka auttaa aikataulutuksessa ja tehtävissä; ZERØ, joka tarjoaa tekoälyä käyttävän sähköpostin lakimiehille; ja organisaatio-ohjelmisto Notion, joka toimii Amazon Alexan kanssa. Microsoftin uudet Cortana-ominaisuudet perustuvat viimeaikaiseen kehitykseen luonnollisen kielenkäsittelyn alalla, Weissgraeber sanoi. ”Pilvipohjaisten ratkaisujen avulla backend voi tehdä vähennyksiä, jos tietty yhteyshenkilö kalenteritapahtumassa on uusi yhteyshenkilö, työtoveri tai kanta-asiakas, ja voi säätää tilanteita ja ehdotuksia vastaavasti”, hän lisäsi. ”Keskustelutaidon suurin hyöty on tehokkuus – puhumme kolme kertaa nopeammin kuin kirjoitamme.” Mutta kuten kuka tahansa, joka on koskaan yrittänyt käyttää ohjelmiston ääniohjauksia, voi todistaa, haasteet ovat jäljellä, ennen kuin keskustelemme rennosti sovelluksemme kanssa, ja he ymmärtävät meidät jatkuvasti. ”Yksi puheen keskeisistä haasteista on, että tällä hetkellä ei ole yhtä kokoa kaikille malleille”, tekoälyohjelmistoyrityksen Crestan toimitusjohtaja Zayd Enam sanoi sähköpostihaastattelussa. ”On vaikea saada vakaata yleismallia kaikenlaiseen taustameluun, mikrofoniasetuksiin, aksentteihin jne. Mutta ratkaisu voi olla itseohjattu oppiminen suurilla äänimäärillä.”