Skip to content

Miksi Minecraft on niin tärkeä?

11 de heinäkuu de 2021

Videopelien historia on määritelty hyvin valikoiduilla nimikkeillä. Nämä otsikot ovat vaikuttaneet tapaan, jolla videopelit on tehty, riippumatta siitä, vaikuttavatko ne tyylilajiin tai konseptiin kokonaisuutena. Minecraft on antanut sekä vanhoille että uusille kehittäjille runsaasti konsepteja ideoidensa toteuttamiseksi. Opetuksen lisäksi kehittäjille, kuinka luoda omia videopelejä, Minecraft on myös muuttanut tapaa, jolla videopelit nähdään kouluissa. Tässä artikkelissa keskustelemme monista syistä miksi Minecraft on niin tärkeää.

Tärkeä aika indie-kehittäjille

Vaikka monet indie-yritykset ovat tehneet siitä ison, yksikään indie-kehittäjä ei ole koskaan tehnyt siitä yhtä suurta kuin Mojang. Tosiasia, että Mojangin kaltainen indie-kehittäjä voi nousta kuuluisuuteen niin nopeasti esimerkiksi videopelin takia Minecraft innostaa varmasti uusia tekijöitä ja yrityksiä ympäri maailmaa. Minecraft on antanut mahdollisuuksia niille, joilla on ideoita. Jos olisit katsonut taaksepäin viisi vuotta sitten ja nähnyt Minecraftin siitä, mikä se oli silloin, et olisi koskaan arvannut, että se muuttuisi nykypäivän kulttuuri-ilmiöiksi. Päivänä ja ikänä, jolloin uusia ideoita heitetään verkossa joka ikinen päivä, ei ole liian järkyttävää miten Minecraft on saavuttanut suosionsa. Fanit ovat tulleet yhteen ja antaneet Minecraft rakkauden, jonka se ansaitsee.

Lopullinen opetustyökalu

Lydia Winters, tuotemerkkijohtaja, Minecraft

Monet koulut ovat sopeutuneet käyttämään Minecraftia luokissaan opettaakseen erilaisia ​​oppitunteja. Vaikka jotkut oppitunnit kiertävät piirien ja Redstonen ympärillä, muut oppitunnit kiertävät aiheita, kuten historiaa, matematiikkaa ja jopa kieltä. Käyttämällä kolmiulotteista, täysin muokattavaa asetusta, kuten Minecraft antaa opettajille mahdollisuuden opettaa vanhoja oppitunteja uudella, kiinnostavammalla tavalla. Tämä on yksi ensimmäisistä videopeleistä pelaamisen historiassa, joka on antanut monia mahdollisuuksia rikastuttaa ihmismieliä kokemusten avulla ohjaajien ennalta määrittelemissä oppitunneissa. Vaikka aiemmin on ollut videopelejä, jotka ovat keskittyneet nimenomaan oppituntien opettamiseen pelin luojien koodaamana, mikään videopeli ei ole yhtä muokattavissa kuin Minecraft. Opettajat voivat viedä oppilaansa ajassa taaksepäin esittämällä tosielämän paikkoja ja tapahtumia visuaalisesti poistumatta luokkahuoneesta.

Pop kulttuuri

Lady Gaga - GUY - ARTPOP-elokuva

Minecraft on sisällytetty popkulttuuriin monin eri tavoin. Kuuluisa lohkoista koostuva videopeli on esiintynyt televisiossa, siihen on viitattu mainoksissa, musiikkivideoissa ja paljon muuta. Jos etsit verkkopohjaista sisältöä Minecraft, paras paikka etsiä olisi todennäköisesti YouTube. Kun miljoonia videoita on ladattu nimenomaan Minecraft, ei ole parempaa paikkaa aloittaa. Minecraft on tullut erittäin suuri osa videonjakosivustoa vuosien varrella. Sadat YouTube-kanavat on omistettu yksinomaan Minecraft sisältöä ja pärjää erittäin hyvin verrattuna muihin suosittuihin pelikanaviin, joissa on erilaisia ​​videoita, jotka perustuvat muiden pelien ympärille. Jos siihen ei viitata riittävästi pop-kulttuurissa, Minecraft on tullut vieläkin havaittavampi lelujen suhteen. Jos menet mihin tahansa leluosastoon Walmartissa, Toys “R” Us: lla tai muulla suurella jälleenmyyjällä, huomaat hyllyillä paljon kauppatavaraa. Legot, toimintahahmot ja runsaat vaahtomiekat täyttävät hyllyt, kun työntät kärryäsi käytävää pitkin. On erittäin hyvät mahdollisuudet, että videopelin omistautuneet fanit todennäköisesti jo omistavat kohtuullisen määrän kauppatavaraa. Monet julkkikset, kuten Jack Black, Deadmau5 ja Lady Gaga, on todettu nauttivan Minecraft ajoittain. Sekä Jack Black että Deadmau5 on esiintynyt YouTuben videoissa pelatessa videopeliä. Lady Gagan ARTPOP-elokuvassa ”GUY” (Girl Under You) ei ollut vain viittausta Minecraft mutta myös esillä erittäin suosittu Minecraft YouTuber ”SkyDoesMinecraft”. Lady Gaga on twiitannut noin Minecraft aiemmin viitaten InTheLittleWoodin ”Form This Way” (Minecraft-parodia Lady Gagan Born This Way -musiikkivideoon). Deadmau5: n yhteys Minecraft ei ole kuitenkaan ollut pelkästään YouTube-videoita. Creeper-tatuoinnin tekeminen ja pelin ainoa pelaaja Minecraft Erityisesti suunnitellulla nahalla, jossa hänen hahmollaan on korvat kuin ikonisella kypärällä, vakiinnuttaa paikkansa kovana Minecrafter. Vuonna 2011 Joel Zimmerman esiintyi hyvin innostuneelle yleisölle myös Mineconissa. Kuten Minecraft on jatkuvasti kasvamassa suosiotaan, on järkevää vain viitata siihen eri taiteissa ja välineissä. Monissa aikakauslehdissä, mainoksissa, webcomicsissa, televisio-ohjelmissa ja muussa viihdemuodossa esiintyminen voi vain varmistaa Minecraftsuosio kasvaa.

Kulttuurin muokkaaminen

Minecraft Box -asut

Videopelien muokkaaminen ei ole mitään uutta videopelikulttuurissa. Ennen Minecraftia, jos haluat modifioida, tarvitset melko laajaa tietoa. MinecraftÄärimmäisen suuri yhteisö on luonut monia mahdollisuuksia innoitetuille tekijöille. Monet tekijät ovat kokeneet modding-alalla Minecraft ovat tehneet opetusohjelmia opettamaan niille, jotka haluavat tehdä omat modinsa. Nämä oppaat vaihtelevat perusasioiden opettamisesta täysimittaisten, täydellisten ja toimivien modien tekemiseen. Minecraft yhteisö on innoittanut monia muunnelmia kaiken tyyppisten luomusten peliin. Jotkut modit luovat helpomman kokemuksen pelin eri osa-alueiden käyttämiseen, kun taas toiset modit voivat luoda täysin uusia ympäristöjä, jotka muuttavat pelin täydellistä tapaa. Nämä muutokset antavat pelaajille uusia vaihtoehtoja löytää täydellinen tapa pelata Minecraft. Jos olet kiinnostunut pelaamisestaMinecraft lentävien saarten ja uusien, jännittävien väkijoukkojen kanssa Aether II -moduuli voi olla uusi paras ystäväsi. Jos sinun Minecraft yleensä viivästyy, Optifine voi olla paras vaihtoehto. Monet modit ovat yhteensopivia keskenään, mikä antaa erittäin mukautettavan kokemuksen.

Vertailukelpoiset erot

Asetelma Minecraftissa

MinecraftSuosio on synnyttänyt monia selkeästi innoittamia videopelejä videopelin alkuperäisen julkaisun jälkeen. Kun kehittäjät tajusivat sen MinecraftEsteellinen muotoilu sai miljoonien pelaajien huomion ympäri maailmaa, monet ovat päättäneet käyttää tällaista taidetyyliä saadakseen enemmän huomiota peliinsä. Jotkut videopelit, jotka sisältävät erilaisia ​​ominaisuuksia Minecrafttaiteen tyyli ovat Pataässä, Crossy Road, Kuutio maailma, ja monet muut. Onko näiden videopelien innoittamana vai ei Minecraft, heidät innostivat todennäköisesti muut ympäröivät lähteet taiteen suunnan suhteen muissa peleissä tai välineissä. Videopelien lisäksi innoittamana ja innoittamana Minecraft, monia videopelejä voidaan pitää täydellisinä ripoffina. Jotkut videopelit ovat hyvin selvästi innoittaneet mekaniikkaa, kun taas monet videopelit ovat täysin klooneja. Monet pelit seuraavat kaivos- ja käsityömekaniikkaa, kun taas monet muut haarautuvat niistä. Esimerkin vuoksi; JagexPataässä sisältää monia näkökohtia ja ideoita molemmista Minecraft ja venttiilit Joukkueen linnoitus 2. Vaikkakin Pataässä ei pelaa mitään Minecraft, on edelleen suuri määrä pelaajia, jotka liittyvät kahteen peliin pelkästään suunnittelun näkökulman perusteella. Näihin videopeleihin, jotka on luotu voksel-tyylillä, katsotaan yleensä negatiivisessa valossa riippumatta siitä, kuinka hyvä videopeli todella on. Kun monet videopelit seuraavat muodonmuutosta, suunnitteluun on yleensä kiinnitetty leima, joka huutaa ”kopiota”.

Tie koodiin

Minecraft-koodausgraafi tunnille koodille

Johdanto koodin tielle pääsemiseen ei ole koskaan ollut suorempaa kuvaa. Kuten aiemmin mainittiin artikkelissa ”Minecraft with the Hour of Code -kampanja”, Minecraft on liittynyt Hour of Code -kampanjaan inspiroimaan lapsia aloittamaan koodaamisen ja luomisen. Koska tekniikka on kehittynyt nopeasti viime vuosina, nykyiset johtajamme uusien ja mielenkiintoisten laitteiden, verkkosivustojen, pelien, palveluiden ja monien muiden vastaavien konseptien kehittämisessä ovat ymmärtäneet, että seuraavan sukupolven tulisi tuntea koodauksen perusteet. Sen sijaan, että heittäisit lapsia ympäristöön näppäimistöllä ja näytöllä samalla käskettäessä heitä ”tekemään jotain”, Minecraft ja Tunnin koodi -kampanja ovat varmistaneet, että he antavat asianmukaiset työkalut ja koulutuksen käynnistääkseen innostuksensa koodaamisen oppimisesta. Sekä Tunnin koodi -kampanja että Minecraft on tehnyt koodauksesta näyttävän erittäin hauskalta ja viihdyttävältä hyvin tutulta lohkealta sen sijaan, että annettaisiin tyhjä kangas. Ylhäältä alas näkymä Minecraft koodauksen opetusohjelmassa tarjotaan pelaajille tunne, että he tekisivät jotain. Jos pelaaja on huomannut tekemänsä sekoittuneen, hän voi korjata sen menemällä takaisin ja katsomalla, mitä on tehnyt väärin. Sen sijaan, että turhautettaisi pelaajaa siihen pisteeseen, että hän ei koskaan halua yrittää koodausta uudelleen, Minecraft ja Hour of Code -kampanjaopetus innostaa pelaajaa jatkamaan yrittämistä, kunnes se toimii.

Rajan työntäminen

Minecraft-joulukuusi

MinecraftVaikutukset maailmaan ovat vasta alkamassa. Uusien teknologisten kehitysten myötä Minecraft sisällytetään moniin. Pelaajat Minecraft yhteisö on tehnyt paljon inspiroivia luomuksia. Nämä luomukset työntävät rajoja fyysisen ja digitaalisen maailman välille. Joulukuussa 2014 i_makes_stuff YouTubessa loi ”Minecraft Hallittu joulukuusi ”. Tämä luomus osoitti mitä Minecraft pystyi tekemään tosielämän esineiden kanssa. Hyödyntämällä koodausta ja ohjelmointitietojaan Ryan antoi tosielämän joulukuusi ainutlaatuisen kosketuksen. Työnnettäessä erilaisia ​​vipuja Minecraft, Ryanin tosielämän joulukuusi syttyisi sen mukaan, mitä kytkintä pelaaja valitsi painettavaksi.

Tiivistettynä

Vaikka tässä artikkelissa olemme luetelleet monia syitä miksi Minecraft on tärkeää, on paljon muita. Minecraft on luonut monia tapoja, joilla pelaajat yrittävät kehittää luovia taitojaan, koulutustaan ​​ja paljon muuta. Aikana, jolloin videopelejä julkaistaan ​​yhä useammin joka vuosi, on vaikea löytää videopeliä, jolla on pysyvä vaikutelma.