Skip to content

Miksi MLB The Show 21 voi tarkoittaa enemmän konsolien välisiä pelejä

19 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • MLB The Show 21 tekee hyppyn Xboxiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna.
  • Peli on ensimmäinen PlayStation-yksinoikeus, joka julkaistaan ​​kilpailijan konsolissa.
  • Asiantuntijat ja pelaajat toivovat, että tämä voisi johtaa tulevien yksinoikeuksien julkaisemiseen myös useilla alustoilla.
Xboxin julkaisu MLB näyttely 21—Aiemmin pelkästään PlayStation-konsoleille – se voisi olla uuden aikakauden monialustaisille ensimmäisen osapuolen peleille. Sen debyytin jälkeen vuonna 2006 MLB-näyttely on ollut saatavana yksinomaan PlayStation-konsoleista. Mutta Sonyn äskettäinen ilmoitus siitä MLB Näyttely 21 saapuisi Xboxiin samaan aikaan kuin sen PlayStation-julkaisu on saanut pelaajat miettimään, ovatko menneiden sukupolvien ”konsolisodat” lopulta katoamassa. ”Olen nauttinut lukuisista PS-yksinoikeuksista, joita Sony on julkaissut vuosien varrella, kuten sodan jumala, Tsushiman aaveja Marvelin Hämähäkkimies muutamia mainitakseni ”, Yasir Nawaz, PureVPN: n digitaalisen sisällön tuottaja ja innokas PlayStation-fani, kertoi. Lifewire sähköpostissa. ”Samaan aikaan on ollut aikoja, jolloin olen halunnut soittaa Halo -sarja, ja aja läpi Forza Motorsport sarja.”

Totuus MLB-näyttely

PlayStationin yksinomaiset pelit, kuten MLB Näyttely 21, Xboxilla tai jopa PC: llä esiintyminen on melkein vallankumouksellista. Konsolin yksinoikeudet ovat olleet osa pelaamista niin kauan kuin PlayStation ja Xbox ovat olleet olemassa.

Xbox Series X ja PS 5 on asennettu vierekkäin viihdekeskukseen, jossa on televisio.

Tämä muuttui vuonna 2016, kun Xbox esitteli Xbox Play Anywhere -palvelun, joka toi kaikki ensimmäisen osapuolen Xbox-pelit myös Windows 10 -kauppaan. Kanssa MLB Näyttely 21 julkaisemassa Xboxia, pelaajat ovat innoissaan mahdollisuudesta tuleviin PlayStation-peleihin myös Xboxissa. ”Uusin Sony-Microsoft-kumppanuus tarkoittaa, että minä ja muut pelaajat, joilla on ollut samanlaisia ​​toiveita, saatamme pian saada haluamasi”, Nawaz kertoi meille sähköpostitse. Valitettavasti pelin vallankumouksellinen muutos saattaa tuntua hienolta uudessa lisenssisopimuksessa Sonyn ja Major League Baseballin (MLB) välillä. Joulukuussa 2019 lehdistötiedote, jossa kuvataan suuria muutoksia verkkotunnukseen MLB-näyttely jaettiin. Viestissä MLB paljasti, että Major League Baseball Players Association (MLBPA) ja Sony Interactive Entertainment olivat sopineet uudesta sopimuksesta tuoda sarja uusille alustoille jo vuonna 2021.

Koska MLB-näyttely on Sonyn San Diego Studion kehittämä lisensoitu peli, ja lopullinen päätös sen julkaisemisesta kuuluu MLB: lle. Viime kädessä tämä on saanut jotkut Twitterin käyttäjät tuntemaan olevansa viimeisin siirto Näyttely 21 Xboxiin vain Sony yritti pitää lisenssin sarjassa. Tämä on mielipide, josta myös toimittajat jakoivat. Sony ei kuitenkaan ole tarjonnut virallista lausuntoa asiasta.

Yhdessä tuleminen

Riippumatta siitä, onko päätös Sonyn vastuulla, ei muutu, että tulevien ensimmäisen osapuolen pelien monitasoiset julkaisut ovat mahdollisia. Sony toi jo yhden konsolin yksinoikeudestaan, Horizon Zero Dawn, PC: lle viime vuonna.

Perävaunu Demonien sielut mainitsi myös PC-julkaisun ja huomautuksen tulemisesta uusille alustoille. Perävaunu muutettiin nopeasti, ja Sony kielsi myöhemmin suunnitellut julkaisut muulla alustalla kuin PS5.

MLB-näyttely ei ehkä ole sitä, mitä jotkut pitävät todellisena ensimmäisen osapuolen pelinä, mutta se ei tarkoita, ettei tällä hetkellä ole tilaa kasvaa joksikin muuksi. ”Uusin Sony-Microsoft-kumppanuus tarkoittaa, että minä ja muut pelaajat, joilla on ollut samanlaisia ​​toiveita, voivat pian saada haluamamme.” ”Ilmeisin etu on suurempi määrä pelaajia, jotka pelaavat näitä pelejä”, Nawaz sanoi sähköpostitse ja viittasi PlayStation-yksinoikeuksien tuloon Xboxiin tulevaisuudessa. Nawaz totesi myös, että useamman kopion saatavana useilla alustoilla voi myös lisätä myyntiä, mikä puolestaan ​​antaa kehittäjille mahdollisuuden parantaa ja luoda vielä enemmän kokemuksia pelaajille. Sony ei ole tarjonnut virallisia lausuntoja siitä, aikooko se tuoda muita ensimmäisen osapuolen nimikkeitä Xboxille vai edes PC: lle, joten meidän on odotettava ja katsottava kuinka suuri vaikutus Show 21: t Xbox-julkaisussa on konsolin yksinoikeuksien tulevaisuus.