Skip to content

Miksi Oculus haluaa sinun jakavan tilisi ja sovelluksesi

20 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Oculus paljasti äskettäin usean käyttäjän tilit ja sovellusten jakamisen tulossa Quest 2: een ensi kuussa.
  • Suurempi altistuminen VR-sovelluksille ja sisällölle voi johtaa uusien käyttäjien tuleviin ostoksiin kuulokkeista.
  • Asiantuntijat uskovat, että nämä viimeisimmät päivitykset ovat tapa Oculusille rakentaa uudelleen luottamusta sen ja yhteisön välillä samalla laajentamalla sen käyttäjäkantaa.
Usean käyttäjän tilit ja sovellusten jakaminen ovat tulossa Oculus Quest 2: een, mikä voi auttaa lisäämään uutta nousua kuulokemikrofonissa tulevaisuudessa. Äskettäin päivitetty Oculuksen kehitysblogi paljasti suunnitelmat monen käyttäjän tileille ja sovellusten jakamiselle – kaksi suurinta ominaisuutta, joita virtuaalitodellisuusyhteisö on pyytänyt. Vaikka sovellusjaon idea ei ehkä näytä olevan niin tärkeä VR: n koko tulevaisuuden kannalta, jotkut uskovat, että se on tärkeä askel VR-sisällöstä nauttivien ihmisten määrän lisäämisessä. Tämä voi sitten johtaa useampiin Oculus VR -laitteiden ostoihin tulevaisuudessa, varsinkin kun yritys jatkaa sovellusten jakamisjärjestelmän päivittämistä ja laajentamista. ”Ajattele tilejä perhetietokoneella tai pelikonsolilla”, Pocket Sized Handsin perustaja ja kehittäjä Rory Thomson sanoi sähköpostihaastattelussa Lifewire. ”Sen avulla ihmiset voivat saada omat säästönsä[d] sovellusten ja pelien tiedot, heidän oma luettelo ystävistä, joiden kanssa he pelaavat, ja kaupan sisältö on räätälöity heille pikemminkin kuin kenelle ensisijainen tili kuuluu. ”

Hunajapotti

Aivan kuten perinteiset pelikonsolit, myös VR-kuulokkeet, kuten Oculus Quest 2, voivat olla melko kalliita, ja Quest 2 itse maksaa 299 dollaria. Se on sama hinta kuin tavallisella Nintendo Switchillä, joka on yksi markkinoiden edullisimmista pelikonsoleista tällä hetkellä. Tämän ennakkomaksun ja yksittäisten sovellusten kustannusten vuoksi saman kotitalouden käyttäjät eivät todennäköisesti halua ostaa useita kuulokkeita, varsinkin jos heillä ei ole kokemusta virtuaalitodellisuudesta. Tarjoamalla Oculus-käyttäjille mahdollisuuden jakaa sisältöä tilien välillä, Oculus avaa oven useammille ihmisille mahdollisuuden maistaa virtuaalitodellisuuden tarjoamista pakottamatta heitä käyttämään ylimääräistä rahaa. Ajattele sitä kuin nähdä uusi peli, mutta et ole varma, että haluat käyttää rahaa siihen. Onneksi ystäväsi sattuu jo omistamaan pelin ja kutsuu sinut kokeilemaan sitä. Otat heidät tarjoukseen ja huomaat, että nautit siitä, joten päätät ostaa sen itsellesi pelaamaan omalla laitteellasi.

Vanhempi mies käyttää virtuaalitodellisuuslasia kotona samalla kun hänen aikuisen pojanpoikansa tarkkailee häntä

Oculus luottaa näihin uusiin päivityksiin, jos tämä kokeilee sitä, he saattavat ostaa sen. Jotain, mikä voitaisiin työntää entisestään sovellusten jakamisjärjestelmän tulevilla päivityksillä. ”Oculus on sanonut, että jatkossakin he sallivat käyttäjien sallia sovellusten jakamisen jopa kolmella laitteella”, Thomson sanoi. Hän jatkoi, ”jolloin kuluttajat saattavat olla taipuvaisia ​​ostamaan toisen kuulokkeen.” Kyse ei kuitenkaan ole vain uusien kuulokkeiden ostamisesta. Sovellusten jakaminen ja monen käyttäjän tilit voivat myös auttaa sisällöntuottajia kiinnittämään enemmän huomiota luomuksiinsa samalla kun poistetaan vaatimus omien Oculus-kuulokkeiden tarvitsemiseksi.

Jatka minun itsepäinen poikani

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2012 Oculus on joutunut kohtaamaan yhteisön vastahyökkäyksen useita kertoja, myös silloin, kun yritys myytiin Facebookille vuonna 2014 2 miljardilla dollarilla. Viimeksi VR-yritys on kuitenkin löytänyt ylitöitä korvaamaan päätöksen vaatia kaikilta uusilta Oculus-käyttäjiltä voimassa oleva Facebook-tili. Tämä aiheutti jonkin verran hämmennystä useiden kuulokkeiden käytössä, ja jopa jotkut käyttäjät lukittiin uusista kuulokkeista takaisin lokakuussa, kun ominaisuus otettiin käyttöön.

Thomson uskoo, että Oculuksen suuri potku usean käyttäjän tileille ja sovellusten jakamiselle – samoin kuin näiden ominaisuuksien suunniteltu laajentaminen myöhemmin – ovat kaikki osa yrityksen suunnitelmaa palauttaa luottamus VR-yhteisöön. ”Oculus on jatkuvasti päivittänyt ja parantanut alustaansa yhteisön ja kehittäjien palautteen ja palautteen perusteella”, Thomson sanoi. ”Olen varma, että usean käyttäjän tilin ominaisuuden kanssa tämä on sama.” Vaikka Oculus on irrotettu tavallisesta Facebookista, sen on silti vastattava emoyhtiönsä tekemistä päätöksistä. Sovellusten jakamisen ja monen käyttäjän tilien käyttöönotto ja jopa yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten se aikoo päivittää tulevaisuuden tilit, on hyvä tapa yritykselle rakentaa uudelleen luottamusta, joka saattaa olla kadonnut menneiden ilmoitusten tai vaatimusten myötä.