Skip to content

Miksi olen innoissani pelata Spider-Mania: Miles Morales

10 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Hämähäkkimies: Miles Morales on jatkoa 2018-luvulle Hämähäkkimies.
  • Peli on ensimmäinen tähti Miles Morales, musta ja latinalaisamerikkalainen supersankari.
  • Insomniac on osoittanut ymmärtävänsä Peter Parkerin ja pystyvänsä kohtaamaan muita Hämähäkkisankareita.
Kaikki pitävät Hämähäkkimiehestä; joillekin ihmisille heidän suosima hämähäkkihenkilö on Peter Parker. Tämä oli totta myös minulle, kunnes Afro-Latino-hahmo Miles Morales tuli Marvel Universumiin vuonna 2011. Siitä lähtien hän on ollut Hämähäkkimieheni. Muutaman viime vuoden aikana Miles on vain kasvanut suosiotaan. Ihmiset rakastavat hänen koomisia seikkailujaan, satunnaista esiintymistään sarjakuvissa ja Hämähäkkijakeeseen voi olla täydellinen elokuva. Joten kuvittele yllätykseni, kun Miles ilmestyi Insomniacin perävaunun päähän Marvelin hämähäkkimies PlayStation 4: lle. Siitä lähtien en voinut olla ihmettelemättä, miltä Miles voisi saada oman pelinsä. Muutamassa lyhyessä viikossa tämä on todellisuutta. Aiemmin tänä vuonna Sony ja Insomniac ilmoittivat Marvelin hämähäkkimies: Miles Morales, ja paljastetun perävaunun rinnalla mieltäni kertyi kaksi ajatusta: ”Helvetti joo, Miles!” ja ”Toivon, etteivät he kierrä sitä.” Keskitymme ensin entiseen.

Se on minun poikani!

2018-luvulla Marvelin hämähäkkimies on hämmästyttävä, vaikkakin tarkistuslista-peli. Tunnet olosi hämähäkkimieheksi avainkohtauksesta hetkestä, jona peli antaa sinulle hallinnan, ja voit liittyä Peter Parkeriin, erityisesti hänen taloudellisiin ongelmiinsa. Näillä avaushetkillä Insomniac todistaa ymmärtävänsä sekä Peterin että Spideyn ja että ihmiset haluavat päästä toimintaan mahdollisimman nopeasti. Äskettäin Hämähäkkimies: Miles Morales perävaunu antoi meille vilauksen miltä miltei heiluttaisi Milesina, ja se välittyy sinulle heti hänen verkkohengitystyylinsä kautta, että Miles ei ole Petereikä hänen pitäisi olla. Hän on nuorempi, vähemmän kokenut, itsepäinen ja todennäköisesti ylenmääräinen. Mutta hän voi myös rakastaa voimiensa saamista; on hetki, jolloin hän on (taaksepäin) vapaapudotuksessa, sitten verkko heiluu ja huutaa: ”Mennään!”

Se on Miles. Epäilemättä. Se muistuttaa häntä tulemasta omaansa Spider-Verseen (toinen voimakas hetki). Ja henkilökohtaisesti, niin tekisin, jos minulla olisi hämähäkkipohjaisia ​​voimia, verkko-ampujia ja hermo heilua ympäri kaupunkia. Asia on, että luotan Insomniacin naulaamaan sen uudelleen, kun Miles heiluu ympäriinsä, kiinnittää vihollisia postilaatikoihin ja muistuttaa pelaajia hänen omastaan.

Ole varovainen

Minulla on yksi iso ongelma Insomniacin ensimmäisestä retkestä Hämähäkkimiehen kanssa, ja kyse on Milesin isästä, poliisivirkailija Jefferson Davisista. Tai pikemminkin, mitä Insomniac tekee hahmonsa kanssa; se on epäröinnin lähde Hämähäkkimies: Miles Morales.

[Spoilers for Marvel’s Spider-Man] Pelissä tapaat ja pääosin vuorovaikutuksessa virkailija Davisin kanssa Peter / Spider-Manin kautta, mutta et koskaan Miles. Davis on hahmo Spideyn tarinassa, eikä ole oikeastaan ​​osa Milesin, ennen kuin juoni tarvitsee todellisia panoksia ja päättää tappaa hänet. Tästä lähtien Davisia käytetään keinona, jolle Miles voi liittyä Peteriin, joka, kuten me kaikki tiedämme, menetti Ben-setänsä. Mutta näemme Milesin ja Pietarin ensimmäisen tapaamisen ja vuorovaikutuksen jälkimmäisen näkökulmasta. Emme tiedä mitä tapahtuu Milesin pään kautta; emme tiedä miltä Milesin suhde isäänsä oli; emme saa viettää merkittävää aikaa heidän molempiensa kanssa yhdessä, ennen kuin yksi poistetaan tarinasta. Se on perseestä. Ja se jättää huomiotta sen osan, jossa meillä on nyt jälleen yksi väriryhmä, jossa yksi vanhemmista ei ole läsnä. Kiva. Miles käski lähinnä Peteria poistumaan kasvoistaan ​​ennakoitavalla surunvalittelullaan.

Sanoin aiemmin, että Insomniac ymmärtää Peter / Spideyn, mutta tapa, jolla he esittävät ja käyttävät Milesiä ja hänen perhettään, saa minut miettimään, ymmärtävätkö he Milesia yhtä paljon. En ole sarjakuvapuristi, mutta Jefferson Davis näyttää turhauttavan alikäytetyltä pelissä. Nyt, varmasti, ehkä uusi peli on paikka, jossa näemme Insomniacin todistavan, että Miles ja hänen ystävänsä ja perheenjäsenensä voivat tehdä sen oikein, mutta heidän ensimmäinen lähtö Moralesin perheen kanssa tuntuu kompastukselta mielenkiintoisen hyppäämisen sijasta. Voi olla liian sairaita sanoa, että Milesin isän ruumis oli Insomniacille tärkeämpi kuin hänen elämänsä ja äänensä, mutta siellä olen henkilökohtaisesti. Tällä hetkellä olen varovasti utelias näkemään, mihin tilanteisiin he asettivat Milesin äidin, nyt kun hän on ehdolla. Toivomme, että he eivät mene täydelliseen sarjakuvakirjaan ja sanovat, että Milesin isä vääristi hänen kuolemansa, SHIELD pelasti hänet tai jotain muuta. Paitsi että se poistaisi tämän hahmon menetyksen, modernin median tulisi välttää saippuaoopperan paljastuksia, jotka on pukeutunut hyvään juoni-kehitykseen.

Se on uskon harppaus

Tein kaiken voitavani 2018-luvulla Marvelin hämähäkkimies, josta on vähennetty DLC, ja kaksi vuotta sitten on juuri tarpeeksi aikaa saada kutina olemaan taas verkkohihna. Ja tällä kertaa saan pelata paremmassa puvussa ja värimaailmassa.

Kaksi mieltä Miles Moralesista Hämähäkkimiehenä.

Innostukseni pelata Milesinä hänen ensimmäisessä suuren budjetin pelissäan on suurempi kuin tarinankerronta, vaikka Evan Narcisse (io9, Kotaku, Rise of the Black Panther), joka toimii pelin kertomuskonsulttina, auttaa hieman lievittämään näitä huolenaiheita.

Rehellisesti, minulla ei ole mitään tapaa ei Tämän pelin pelaaminen ja Game Informerin syvällinen sukellus peliin kehittäjien haastatteluilla tässä kuussa on saanut minut vain innostumaan. Mikään muu peli ei saa sinua tuntemaan itsesi hämähäkkimieheksi, ja hyvin harvat antavat sinun pelata värikkäinä nuorina miehinä – sellaisena, jota monet ovat jo rakastaneet. Insomniacin Marvelin hämähäkkimies: Miles Morales ilmestyy PlayStation 4: lle ja PlayStation 5: lle 12. marraskuuta.