Skip to content

Miksi on aika kävellä Apple Watchin kanssa

8 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Aika kävellä näyttää olevan uusi ominaisuus iOS 14.4: ssä.
  • Uudet harjoitukset toimitetaan automaattisesti Apple Watchiin.
  • Opastetut kävelyharjoitukset käyttävät täydennettyä todellisuutta saadaksesi enemmän irti kävellesi.
Apple Fitness + on aika hieno, jos olet onnellinen työskentelemällä näytön edessä, mutta entä jos haluat viedä asioita ulos? Ilmeisesti iOS 14.4: ssä voit. Vaikka virallista ilmoitusta ei ole vielä julkaistu, Time to Walk näyttää olevan beeta Apple Watch -ominaisuus, joka pystyy tarttumaan ääniraitoihin, vaikka se ei vielä olisikaan livenä, ja tarjoaa sitten opastettuja ääniharjoituksia. Nämä voivat olla voimakävelyjä, säännöllisiä kävelyretkiä tai juoksuja. ”Käveleminen on erinomainen sydänmuoto, jos teet sen intensiivisesti ja tarkoituksella”, Aaptivin päävalmentaja John Thornhill kertoi Well + Good -lehdelle.

Aika kävellä

Ensimmäisen kerran Khaos Tian jakoi Twitterissä, Time to Walk lataa uudet harjoitukset automaattisesti Apple Watchiin, kun se on kytketty virtalähteeseen ja lähellä iPhonea. Näin ohjelmistopäivitykset ja podcastit lisätään kelloon, ja se tarkoittaa, että sinulla on aina uusi harjoitus valmiina. Nimen perusteella näyttää siltä, ​​että Time to Walk -muistutukset ilmestyvät ajoittain, aivan kuten nykyiset Time to Stand -muistutukset.

Mitä järkeä?

Voisimme spekuloida koko päivän näiden harjoitusten muodosta. He käyttävätkö musiikkia? Tarjoatko opastettuja kävelyohjeita? Emme tiedä. Mutta voimme puhua opastettujen kävelyharjoittelujen tehokkuudesta. ”Jos puhut intervalliharjoituksista, on vain niin monta tapaa, jolla voit jäsentää tällaisen käynnissä olevan istunnon”, Reps & Sets -sovelluskehittäjä Graham Bower kertoi Lifewire suoraviestillä. ”Et todellakaan tarvitse uusia harjoituksia joka viikko.” Kävelyn yksi suuri etu on, että melkein kuka tahansa voi tehdä sen. Et tarvitse erikoisvarusteita, kuntosalia tai juoksurataa. Voit vain mennä ulos ja kävellä. Askelmittari-sovellukset, jotka käyttävät kelloasi tai puhelintasi askeleiden laskemiseen, auttavat motivoimaan sinua päivittäisten vähimmäistavoitteiden saavuttamisessa, mutta ne laskevat saunterin yhtä paljon kuin laskevat lenkin.

Opastettu kävely

Ohjattu kävelyharjoittelu yhdistää kävelyn saatavuuden harjoittelun etuihin tai korkean intensiteetin intervalliharjoitteluun (HIIT). ”Rennot kävelyretket naapurustossa eivät välttämättä saa sinut hikoilemaan tai kiihdyttämään sykettäsi, mutta jos sisällytät HIITin kävelyrutiiniin, voit saada siitä enemmän hyötyä”, Thornhill sanoo.

Kuinka tämä mahtuu Time to Walk -ominaisuuteen? Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin sarja ohjeita nopeuttaa ja hidastaa kävellessäsi. Apple Watch tietää missä olet ja kuinka nopeasti olet liikkeessä, joten vaihtaminen uuteen äänileikkeeseen, joka kertoo sinun nopeuttavan, kun saavut mäelle, olisi teknisesti suoraviivaista. Kuitenkin Time to Walk toimii, on aina hyvä vaihtoehto pitää sinut seurassa kävellessäsi: podcastit. Ilmaiset, runsaat ja automaattisesti toimitettavat podcastit ovat melkein paras kävelykumppani. Koiran lisäksi.