Skip to content

Miksi pelaajat ovat innoissaan Indiana Jones Rebootista

12 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Bethesda Softworks tekee suuren tilaisuuden aloittaa vuosi 2021 kaikkien suosikki seikkailijoiden kanssa.
  • Pelaajat luottavat siihen, että Bethesda on oikea koti Indiana Jones.
  • Uudella pelillä on paljon elettävää.
Indiana Jones paluu pelaamiseen ei ole vain nostalgisia faneja varten; kehittäjien kanssa, jotka tietävät mitä tekevät, uusi peli voi tuoda franchiseen kokonaisen joukon uusia faneja. Bethesda Softworks ilmoitti viime viikolla, että uusi alkuperäinen tarina kuvitteellisen arkeologin ja kuuluisan tutkimusmatkailijan Indiana Jonesin kanssa on parhaillaan käynnissä. Se on uutinen, joka tuli yllätyksenä monille, ja jättää faneja toivoen heitä tuonut studion Wolfenstein ja Pudota tulee olemaan täydellinen koti Indylle.

Vaikka pelin yksityiskohdat ovat niukat, pitkät pelaajat odottavat, että sillä on samanlainen korkealaatuinen ja laaja avoin maailma, josta Bethesda tunnetaan. Paitsi tätä kertaa, pelaat ruoskan ja fedoran kanssa. ”Kun näin ilmoituksen, pieni hymy muodostui kasvoilleni”, Jeff Brady, Set Ready Game -peliuutissivuston perustaja, sanoi sähköpostissa Lifewire. ”Se oli yksi niistä hetkistä, jolloin et tiennyt, että halusit jotain, ennen kuin todella kuulet sen. Bethesda on tehnyt joitain kaikkien aikojen suosikkipelejäni avoimesta maailmasta, ja kuulla heidän tekevän sarjan pelejä kasvaneissa elokuvissa oli erittäin miellyttävä yllätys. ”

Indiana Jones, Bethesda-tyyli

Jotkut Bethesdan vuosien varrella olevista franchising-toimista ovat mukana Vanhin vierittää, Fallout, DOOM, Quake, Wolfenstein ja Dishonored. Ja pian voit lisätä Indiana Jones luetteloon. ”Bethesda asettaa väistämättä oman luovan leimansa franchising-palveluun.” ”On mielenkiintoista nähdä, kuinka he määrittelevät pelin muista toiminta-seikkailupeleistä, kuten Kartoittamaton, koska heillä on hyvin samanlaisia ​​teemoja ”, Brady sanoi.” Luulen, että kaikkien pitäisi olla innoissaan … Bethesda on määritellyt avoimen maailman RPG-tyylin Pudota sarja ja tietysti Vanhin vierittää V: Skyrimiä, jota kutsutaan jatkuvasti kaikkien aikojen suurimmaksi RPG: ksi. ”Brady ei ollut varma, pitäisikö Bethesda kiinni RPG-kaavastaan ​​vai vaiputtaako se lineaarisempaan tarinankerronta-seikkailuun, mutta oli innoissaan nähdessään sen kummallakin tavalla.”Indiana Jones, Kuten Tähtien sota, on yksi niistä franchise-toimistoista, joka on syvällä monien ihmisten sydämissä, mikä tekee heistä tavallaan ajattomia ”, Brady sanoi. MachineGames, Bethesda-siskostudio, kehittää peliä ja menestyksen jälkeen. Wolfenstein, ensimmäisen persoonan ammuntapeli, joka sijoittui toiseen maailmansotaan, se voi olla täydellinen koti uudelle Indiana Jones -tarinalle. Uusi peli kertoo täysin alkuperäisen itsenäisen tarinan, joka sijoittuu kuuluisan seikkailijan uran huipulle, Lucas Film Games kertoo.

Menestyksen jälkeen Kartoittamaton sarja, jonka on kehittänyt Naughty Dog ja Sony tuottanut PlayStationille, Indiana Jones voi olla jo nälkäinen fanikanta seikkailupeleihin.

Kartoittamaton seuraa aarteenmetsästäjä Nathan Drakea neljän pelin kautta, joista yksi nimettiin vuosikymmenen 10 parhaan pelin joukkoon. ”On mielenkiintoista nähdä, kuinka he määrittelevät pelin muista toiminta-seikkailupeleistä, kuten Kartoittamaton, koska niillä on hyvin samanlaisia ​​teemoja ”, Brady myönsi.

Kartoittamaton, päinvastoin Indiana Jones, aloitti videopelinä ja on menossa elokuvateattereihin onnistuneen juoksunsa jälkeen. Indiana Jones, toisaalta, nähtiin ensin elokuvassa kadonneen aarteen metsästäjät vuonna 1982 ennen debyyttinsä videopelissä. Jones palaa teattereihin pitkän tauon jälkeen Indiana Jones 5, julkaistaan ​​odotettavissa vuonna 2022.

Odotukset Indylle korkeat

Connecticutin yliopiston professori Robert Bird on ollut elinikäinen pelaaja ja odottaa Bethesdalta aina vahvaa tarinaa ja hyvää grafiikkaa. ”Bethesda Games tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, kuten peleistään Pudota Näytä mitä he voivat tuottaa. Bethesda tunnetaan valitettavasti myös sellaisten pelien julkaisemisesta, jotka tarvitsevat korjausta päivinä ja viikkoina sen jälkeen ”, hän sanoi sähköpostissa Lifewire. Huolimatta ongelmista, jotka liittyvät virheisiin ja muihin ongelmiin pelin ensimmäisen julkaisun yhteydessä, Bird ajattelee Indiana Jones on löytänyt upean uuden kodin. ”Indiana Jones -sarja tarjoaa elävän ja jännittävän maailman, jossa on paljon mahdollisuuksia uusille tarinoille”, hän selitti. ”Tässä ympäristössä Bethesda kukoistaa.” On oletettu, että peli tapahtuu 1930-luvulla perävaunun vihjeiden vuoksi. Ja fanit ovat tehneet ylitöitä selvittääkseen mahdollisia yksityiskohtia pelistä. Freelance-toimittaja Jordan Oloman kirjoitti Twitterissä, että se näyttää Indiana Jones projekti ”aloitettiin Vatikaanissa lokakuussa 1937, ainakin jostakin osasta sitä”.

Indiana Jones tuli videopelimaailmaan vuonna 1982 Atari-pelin kanssa kadonneen aarteen metsästäjät, kauan ennen Xboxeja tai PlayStationsia. Mutta pelaajat eivät voineet pelata Indiana Jonesina tietokoneella vasta Indiana Jones ja muinaisten kosto ilmestyi vuonna 1987. Yhteensä yli 20 Indiana Jones -peliä on ilmestynyt vuodesta 1982 lähtien, viimeksi LEGO Indiana Jones 2: Seikkailu jatkuu, vuonna 2009. Pidetään kaikkien aikojen klassikkona 90-luvun point-and-click-seikkailupeleissä, Indiana Jones ja Atlantiksen kohtalo on useimpien kaikkien aikojen parhaiden Indiana Jones -pelien listoissa. Adventure Gamers nimitti sen kaikkien aikojen 11. parhaaksi seikkailupeliksi. Missä uusi peli sopii tähän kaikkien aikojen klassikkoon, on nähtävissä. ”Se, mitä Bethesda tekee, ei välttämättä täytä franchising-puristin vaatimuksia”, Bird lisäsi. ”Bethesda laittaa väistämättä oman luovan leimansa franchisingen. Voimme kuitenkin olla kohtuullisen varmoja siitä, että mitä Bethesda tuottaa, on korkealaatuinen peli massamarkkinoille.”