Skip to content

Miksi pelaat Minecraftia?

12 de heinäkuu de 2021

Jos kysyt minulta, miksi olemme pelanneet Minecraftia niin kauan, voisimme jatkaa ja jatkaa järjen kanssa järjen jälkeen. Minecraft on vaikuttanut elämäämme monin tavoin ensimmäisestä hetkestä, kun aloitimme pelaamisen. Olemme soittaneet yli viiden vuoden nautinnosta Minecraft enemmän kuin mikään muu videopeli (Jagexin lisäksi RuneScape joka on tällä hetkellä kymmenen vuoden soittoaika). Tässä artikkelissa keskustelemme miksi Minecraft on antanut meille monia upeita muistoja, nautintoa ja paljon peliaikaa.

Ajoitus

Päädyimme löytämään Minecraft kun olimme hyvin outossa elämän vaiheessa. Olimme 14-vuotiaita ja halusimme kokea uuden videopelin. Tietokoneemme ei ollut hieno, joten meillä oli äärimmäisen rajoitettu siihen, mitä voisimme todella pelata. Olimme kyllästyneet RuneScape ja tarvitsi uuden videopelin ystävien kanssa pelaamiseen. Kuten Minecraft oli erittäin nopeasti saamassa suosiota toveripiireissämme, emme epäröineet pelata peliä. Sillä aikaa Minecraft tuntui tylsältä ensi silmäyksellä, emme aio ostaa sitä. Kun meitä pyydettiin satoja kertoja pelaamaan peliä ystävien kanssa, vihdoin lohdutimme ja ostimme sen verkossa. Ensimmäistä kertaa pelatessamme videopeliä, odotimme, että sillä on määritelty syy tai kohta. Vaikka emme odottaneet tarinaa tai jotain tällaista, odotimme liikkeellepanevaa voimaa, kannustinta. Sen sijaan, että saisimme syyn pelata, meille annettiin kuitenkin tyhjä pöytä. Pian huomasimme, että koska meille ei annettu mitään suuntaamme ajamiseksi, meidän oli päätettävä ja selvitettävä, mitä meidän oli tarkoitus tehdä. Vaikka se kuulostaa kliseeltä, ensimmäinen reaktiomme oli lyödä puita ja mennä sieltä. Aloimme katsella paljon erilaisia ​​YouTube-videoita Minecraft ja saimme heti käsityksen siitä, mitä voisimme tehdä pelin sisällä. Muutaman päivän yksin pelaamisen jälkeen löysimme sen Minecraft ystävien kanssa voi olla paljon odotettua hauskempaa. Liityimme palvelimeen monien ystäviemme kanssa ja aloimme pitää hauskaa odotettua enemmän. Minecraft ei ollut enää videopeli, joka antoi meille nautintoa yksin.

Luova myyntipiste

MInecraft-kuvakaappaus

Siitä hetkestä lähtien, kun aloimme pitää hauskaa, päätimme käyttää paljon aikaa peliin etsimällä uusia tapoja ilmaista itseämme pelin näennäisesti äärettömissä seinissä. Koska meillä ei ole rajoja luovien rajojen suhteen, päätimme avata mielemme ja alkaa kokeilla ideoita. Luomukset, joita aloimme uskoa voivamme tehdä, alkoivat täyttää maailmamme yksi toisensa jälkeen. Kun ajatukseni on sijoitettu ja rakennettu loputtomasti alusta asti, aloimme huomata, että voisimme rakentaa isompia ja parempia luomuksia. Luomuksemme siirtyivät erittäin yksinkertaisista, suunnittelemattomista rakenteista tarkempiin, tarkemmin harkittuihin malleihin. Minecraft on antanut monille pelaajille luovan ulostulon, joka mahdollistaa paremman taiteellisen kokemuksen idean herättämisessä. Viimeisten vuosien aikana, Minecraft on innoittanut meitä keksimään uusia ideoita (kuten Redstone-muunnoksia), joista voi olla hyötyä paitsi maailmassamme Minecraft, mutta se voi myös hyödyttää taiteellista tarvettamme luoda idea ja luoda. Jokaisella luomallamme idealla yritämme aina tehdä jotain edistyneempää kuin edellinen. Haastamme itsemme tuntemaan itsemme täyttyneeksi intensiivisemmin suunnitellun rakenteen tekemisen ansiosta ei koskaan kuiva tai tylsä ​​hetki, kun on kyse Minecraft.

YouTube

Minecraft on myös antanut monille uusille tekijöille äänen viihdeteollisuudessa, erityisesti YouTuben kautta. Kun monet pelaajat eivät voineet kokea tehokkaita videopelejä tietokoneellaan, Minecraft antoi tekijöille mahdollisuuden kokeilla käsiään videoiden tekemisessä verkossa. Olimme yksi niistä monista tekijöistä. Olimme tehneet YouTubessa muutaman vuoden ajan sisältöä muiden videopelien perusteella, mutta emme ole koskaan kokeillut Let’s Playsia. Meillä oli muutama live kommentti täällä ja siellä aikaisemmin Minecraft, mutta löysimme rakkautemme siihen pelatessamme peliä. Olimme hyvin pieni YouTuber ja päätimme käyttää suurimman osan ajastamme ja vaivastamme vasta löydettyyn puhe- ja viihdemuotoon. Vaikka tunsimme kerran hyvin ujo ja arka YouTubessa, olemme tulleet paljon äänekkäämpiä ja äänekkäämpiä. Pelkästään videoiden tallentaminen nauttimaan peliin antoi meille mahdollisuuden muotoilla ajatuksemme paljon järjestäytyneemmällä tavalla. Olimme oppineet olemaan enää olematta yhtä ujo kuin aiemmin, lähinnä sen takia, että olimme tehneet Minecraft videoita niin kauan. Yleisölle puhuminen näyttää olevan toisenlainen luonne nyt, kun olet tehnyt niin monta vuotta YouTubessa.

Yhteisö

Minecraft-kuvakaappaus

Ei vain me pelaamme Minecraft pelin nauttimiseksi pidämme kiinni myös siihen liittyvästä yhteisöstä. Emme ole löytäneet pelaamisesta muuta yhteisöä, joka olisi yhtä kiinnostunut luomisesta, elämän nauttimisesta, ystävällisyydestään toisilleen ja paljon muuta kuin Minecraft. Vaikka videopelin viihdekysymyksellä on ylä- ja alamäkiä, yleisesti ottaen hyvä on joka kerta huonompi. Yhteisön kanssa niin kiinteästi luoda uusia ja jännittäviä tapoja kokea Minecraft, ei ole ollut mitään kattavaa syytä lopettaa pelaaminen. Rakkaudesta on syntynyt lukemattomia hyväntekeväisyystapahtumia Minecraft, mikä antaa uusille pelaajille syyn kiinnostua. Hyvillä harvoilla videopeleihin perustuvilla yhteisöillä on vahva yhteys pelaajiin tavoittamisen ja ystävällisten asioiden suhteen. MinecraftYhteisö on innoittanut monia uusia tapoja pelata, mukaan lukien opetuskäyttö, yleinen rentoutuminen ja paljon muuta. Nämä luomukset ja ideat eivät olisi olleet mahdollisia ilman yhteisön antamaa työntöä olemassaolonsa tukemiseksi. Emme voi kuvitella toista pelaajayhteisöä, johon haluaisimme mieluummin olla osa kuin Minecraft Yhteisö.

Minecraftin tulevaisuus

Minecon Lontoo

Olemme aina olleet innoissaan mistä Minecrafttulevaisuuteen liittyy viihdeteollisuutta. Kanssa monia lupauksia videopelin tulevaisuudesta, mukaan lukien Minecraft: Education Edition, Uusi Minecraft: Tarinatila luvut, a Minecraft elokuvan, Hololenit ja paljon muuta, ei ole syytä olla innoissaan. Nämä sekä Mojangin että Microsoftin ilmoitukset ovat edelleen innostaneet minua jokaisella uudella paljastetulla tiedolla. Mojang ja Microsoft eivät ole ainoita kehittäjiä, jotka ovat luoneet odotettuja julkaisuja. Monet pelaajat ovat aloittaneet muokkaamisen Minecraft, antaa muiden kokea ja nauttia videopelistä uusilla, jännittävillä tavoilla. Niin kauan kuin Minecraft on ollut olemassa, pelille on ollut modereita. Nämä modderit ovat esittäneet uusia ideoita, joita ei edes kuvitellakaan. Kuten aiemmin mainittiin, Minecraft yhteisö on korjannut luomaan uusia tapoja kokea videopeli, joten modeilla on järkevää luoda. Nämä videopelin muutokset antavat pelaajille mahdollisuuden nauttia Minecraft heidän mielensä mukaan lisäämällä ja poistamalla heidän mielestään sopivia ominaisuuksia.

Rentoutuminen

Vaikka olimme kerran erittäin stressaantuneita elämässä, Minecraft lohdutti meitä. Mahdollisuus tutkia erittäin suurta maailmaa ja tehdä sen mielihyvin täytti meidät autuudella. Ei ole ollut muuta videopeliä, joka vertaisi siihen, mitä voisimme tuntea kävellessäsi ja kokiessamme sen ominaisuuksia Minecraft on tarjottavanaan. Minecraft, vuosien varrella, on tarjonnut minulle paljon rentoutumista ja mahdollisuuden paeta jokapäiväisistä ongelmista. On monia muita, jotka kokevat tarpeen rentoutua, ja pelaaminen on selvä tapa tehdä se. MinecraftOhjaavan voiman puute (kun kerrotaan henkilölle, mitä tehdä) antaa pelaajille mahdollisuuden ymmärtää, mitä he haluavat saavuttaa, ennen kuin heidän odotetaan tekevän jotain. Julkaisun jälkeen Minecraft, ei ole ollut väärää tapaa pelata videopeliä. Vaikka monet pelaavat Survivalin tarkoituksella, monet eivät haaveillut ominaisuuden ottamisesta käyttöön. Monet pelaajat nauttivat luovasta tilasta, kun taas toiset eivät ehkä nauti edes siitä. Pelityylien loputtomat mahdollisuudet tarjoavat rentoutumista niille, jotka tarvitsevat sitä jokapäiväisessä elämässään, myös meille.

Tiivistettynä

Minecraft on antanut meille monta vuotta nautintoa, emmekä aio lopettaa peliä vielä. Mineconin kaltaisten tapahtumien ja muiden uusien jännittävien tulevaisuuksien odottaessa ei ole parempaa aikaa pelata. Tämä videopeli on antanut inspiraation monille, myös minä, haluavan luoda, kokeilla ja nauttia pelaamisen yksinkertaisempien mutta monimutkaisempien puolien lisäksi. Yli viiden vuoden kokemus pelaamisesta Minecraft, voimme vain toivoa, että pääsemme lopulta kymmeneen. Vaikka emme saa pelata Minecraft niin paljon kuin haluaisimme työn jongleeraamisen ja muiden etujen takia, yritämme aina varata siihen aikaa. Vaikka se on vain videopeli joillekin, Minecraft on antanut meille tavan ilmaista ajatuksiamme, ajatuksiamme, mielipiteitämme ja itseämme pieninä sijoitettavina lohkoina. Tämä virtuaalinen hiekkalaatikko on antanut minulle paljon enemmän kuin vain mahdollisuuden pelata ja kokea uusi seikkailu pelaamisen kautta, tehdä videoita, tehdä luomuksia ja rentouttaa itseäni. Minecraft on myös antanut minulle mahdollisuuden kirjoittaa usein ajatuksistamme aiheesta, josta nautimme perusteellisesti. Ilman Minecraft, näitä sanoja ei olisi koskaan ollut olemassa siinä järjestyksessä kuin ne ovat, eikä niitä olisi koskaan ladattu verkkosivustolle, jotta voit lukea (toivottavasti nauttien). Me pelaamme Minecraft koska se on antanut meille monia mahdollisuuksia löytää itsemme luovasti, samalla kun se stimuloi sitä aivojen osaa, joka houkuttelee meitä haastamaan itsemme uusilla tavoilla, joita emme ehkä ole koskaan kuvitelleet. Toivon mukaan, Minecraft tekee saman puolestasi.