Skip to content

Miksi pelata CSR Racing 2: ta? Kyse on autoista

20 de kesäkuu de 2021

CSR Racing 2 julkaistiin maailmanlaajuisesti 30. kesäkuuta 2016, ja pinnalta saattaa olla vaikeaa ymmärtää, miksi joku autokulttuurin ulkopuolella saattaa välittää. Heti lepakoiden ohella pidämme parempana ajopelistä, kuten Horizon Chase – me kaikki olemme oikeassa kilpailussa ja ajamisessa. Mutta jälleen kerran, emme välitä joukkoliikenteestä, henkilökohtainen kuljetus on keino saavuttaa päämäärä, eikä auton omistaminen ole tärkeä tekijä elämässä. CSR ei koskaan napsauttanut kanssamme, koska pelattavuus oli ytimeltään niin yksinkertaista. Mutta saamalla esittelyn CSR2: sta NaturalMotionilta ja Zyngalta yhdessä pelin kanssa vietetyn ajan kanssa, tehtiin selvemmäksi kuin koskaan tämän ja monien muiden vastaavien pelien tarkoitus – he eivät tarkoita kilpailua. He puhuvat autoista ja tarjoavat jotain harrastajille, jotka nauttivat niistä.

Se on yksityiskohdissa

Yksi suurimmista asioista, joita NaturalMotion korosti äskettäisessä esittelyssä, on se, että he halusivat nostaa autojensa yksityiskohdat äärimmäiselle tasolle, jopa muiden ajopelien ulkopuolelle. He alkoivat rakentaa autoon kuten Ferrari 488 Spider peliin CAD 3D-mallinnustietojen perusteella suoraan valmistajilta, joten nämä ovat kaikkien aikojen vaikuttavimpia autoja – ja ne näyttävät vieläkin vaikuttavammilta uusimmalla ja suurimmalla laitteistolla . On jopa joitain harvinaisia ​​asioita, jotka CSR2-tiimi on onnistunut vetämään. Esimerkiksi monien ainutlaatuisten automaalien, kuten McLaren P1: n tulivuoren oranssimaalin, jäljentämiseen käytettiin paljon työtä. Se on erittäin kallis maali – jotkut ihmiset ovat noteeranneet 225 dollaria vain litraa tätä maalia jälleenmyyjiltä jo vuonna 2013 – ja pelien on erittäin vaikea tehdä sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja todellisen elämäntavan vuoksi. Se saa eri värejä sen näkökulman perusteella, johon sitä katsotaan. Joten NaturalMotion teki paljon työtä yrittäen jäljentää tätä automaalia mahdollisimman realistisesti. Se näyttää melko vaikuttavalta pelissä, kun näet sen. Pelissä on myös renderöity erityisiä autonikkunoiden tarroja, joita NaturalMotion väittää olevan yllättävän vaikea renderoida peleissä. He tekivät paljon työtä saadakseen autovirittimet, kuten Rocket Bunny, mukaan peliin, saadakseen mukautetut ajoneuvonsa pelaajien saataville. Voi, ja kaikilla näillä autoilla on aidosti renderoidut sisätilat todellisilla moottorikaavioilla. Ja useita autoja on autotallissa samanaikaisesti. Vaikka et tiedä mitään autoista, se näyttää silti todella vaikuttavalta.

Todellinen kurssi

Nyt asia on, että CSR2: lla on etu verrattuna vastaaviin ajopeleihin, koska siinä on kysymys laajuudesta. Forzan kaltaisen pelin on tehtävä yksityiskohtainen kilparata ja muut autot, joissa on tekoälyä ja monimutkaisia ​​fysiikan vaikutuksia. Vaikka CSR2: n pelattavuus on selvästi pienemmässä mittakaavassa, pelin tarkoituksena on vain kilpailla yhtä vastustajaa vastaan ​​lyhyessä muodossa olevassa vetokilpailussa. Tietysti konsoli- ja pöytäpelipeleillä on etuna enemmän hevosvoimaa – sanoja, jotka on tarkoitettu – pelien virittämiseen verrattuna matalalämpöisiin, vähän virtaa kuluttaviin prosessoreihin, joita useimmat mobiililaitteet käyttävät, vaikka ne olisivatkin yhä tehokkaampia . Mutta on selvää, että CSR2 voi tehdä niin paljon visuaalisesti, koska se ei yritä tehdä kaikkea, mitä nämä muut pelit tekevät. Mutta se ei tarkoita, että NaturalMotion olisi säästellyt pelistä ollenkaan tai tuotannon arvoista. Kurssi on nyt valtava, toisiinsa yhdistetty 3D-kartta, vaikkakin sellainen, jolla kilpailet lyhyitä hetkiä kerrallaan. Mutta sen on tarkoitus olla peli, jossa sinua ympäröi koko ajan kauneus – kaiken on näytettävä vaikuttavalta ja kiehtovalta, koska se yrittää olla tämä tärkeä, räikeä asia pelaajilleen. Siksi jotkut muutokset ovat järkeviä. Kytkimen pudottamisen lisääminen tasoon 2 ja eteenpäin ja miksi muutettu ajoitus on niin avain peliin. Kyky virittää autoja etsimään tapoja optimoida suorituskyky muuttamalla vaihteiden vaihtamista on edistyneille pelaajille mahdollisuus pysyä kiinnostuneina, tuntea, että heillä on enemmän sananvaltaa suorituksessaan.

Pienet muutokset

Kaikki nämä hienovaraiset, pienet muutokset lisäävät peliin hieman enemmän syvyyttä hylkäämättä yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä kokemuksen ytimessä. Hyvin meneminen vaatii kuitenkin täydellisen ajoituksen, ja etenkin jännittävien synkronisten moninpelikilpailujen yhteydessä on sanottavaa pelin syvyydestä tai ainakin siitä, kuinka yksinkertainen pelimekaniikka voi olla. Klaanin kaltaiset ominaisuudet, joissa liityt kilpailumiehistöihin, lisäävät pelin pitkän aikavälin puolia. Saada viileä autotalli täynnä radiautoja tuntuu hyvältä – mutta ehkä on hieman enemmän ulkoista motivaatiota, joka tarvitaan ihmisten pitämiseen. Se on varmasti mitä Zynga ja NaturalMotion toivovat, ja se on varmasti osa sitä, miksi ihmiset harkitsevat siirtymistä edellisistä CSR-peleistä tähän – tai jopa muihin superautojen keräilypeleihin, kuten Real Racing 3, vaikka toiminta olisi keskittyneempi varsinainen kilpailu.

Autot

Se on aivan hieno, jos peli ei ole kaikkien aikojen monimutkaisin kilpa-simulaattori, koska suuri osa syystä, että ihmiset pelaavat CSR2: n kaltaisia ​​pelejä, ei ole niinkään pelattavuus, vaan siksi, että he nauttivat autoista. Autot pakottavat heidät pelaamaan ensinnäkin, ja siksi he tulevat jatkuvasti autoihin. Autokulttuurista on kiinnostunut paljon ihmisiä, mutta ongelmana on, että autot ovat erittäin kallis harrastus. Monille ihmisille lähin, että he tulevat säännöllisesti olemaan vuorovaikutuksessa näiden superautojen, vielä vähemmän yleisten harrastajaautojen kanssa, on videopeleissä. Tai he havaitsevat, että vaikka he voisivat nauttia autokulttuurista, teoriassa he eivät ehkä halua edes ajaa, asua jonnekin, jossa ajaminen on tarpeetonta tai epäkäytännöllistä, tai heillä on moraalinen vastenmielisyys ajamista vastaan ​​ympäristösyistä. Virtuaaliratkaisu saattaa olla heille huomattavasti parempi vaihtoehto. Haluamme ajaa nopeasti peleissä, mutta älä nauti autoista. NaturalMotion korostaa, että he haluavat tämän pelin tuntevan erityistä harrastajille, jotka rakastavat autoja. Tapa, jolla uuden auton ostaminen pelistä on iso juttu, ja että saat nähdä autoja sisältä ja ulkoa ja räätälöidä ne mielesi mukaan. Et voi koskaan omistaa huipputason Ferrari LaFerraria, eikä se voi olla koskaan käytännöllistä sinulle. Ehkä työskenteleminen uskollisimman virtuaaliesityksen omistamiseksi videopelissä tarkoittaa sinulle jotain erityistä.