Skip to content

Miksi poliisi kouluttaa virtuaalitodellisuutta

20 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Poliisilaitokset ovat siirtymässä virtuaalitodellisuuteen opettaakseen virkamiehille, miten käsitellä mielisairaita epäiltyjä.
  • Poliisilaitokset ovat yhä tarkemmassa valvonnassa, miten he kohtaavat mielisairaita viimeaikaisten korkean tason ampumistapahtumien vuoksi.
  • Kaikkien Denverin poliisien on suoritettava ensi vuodesta alkaen virtuaalitodellisuuskoulutus, jonka on tarkoitus opettaa ”empatiaa”.
Ammunta-simulaattoreita on käytetty pitkään poliisien opettamiseen, milloin heidän tulee ampua aseitaan. Nyt poliisilaitokset yrittävät virtuaalitodellisuuden avulla opettaa poliiseja, milloin heidän tulee asentaa aseensa ja käyttää empatiaa, kun on kyse henkisesti sairaista ihmisistä. Kaikkien Denverin poliisien on suoritettava virtuaalitodellisuuskoulutus ensi vuodesta alkaen, mukaan lukien oppiminen, miten käsitellä mielenterveydestä kärsiviä epäiltyjä. Muutto tapahtuu, kun poliisilaitokset ympäri maata ovat yhä tarkemmin valvottavissa siitä, miten he käsittelevät henkisesti sairaita ihmisiä. VR voisi olla osa ratkaisua, asiantuntijat sanovat. ”Poliisi on käyttänyt VR-tekniikkaa harjoittelemaan, miten käsitellä odottamattomia tilanteita, käyttää voimaharjoittelua ja ampuma-aseita”, sanoi John L. Jeglicin rikosoikeusopiston psykologian professori Elizabeth L.Jeglic sähköpostihaastattelussa. ”Vaikka tutkimusta ei ole vielä paljon, alustavat tiedot osoittavat, että se on otettu hyvin vastaan, että virkamiehet kokevat enemmän läsnäoloa kuin näytön ja näppäimistön koulutusmenetelmiä käytettäessä, ja että suorituskyky paranee tehtävissä toistuvien istuntojen avulla.”

Empatia VR: n kautta

Denverin poliisilaitos ilmoitti käyttävänsä virtuaalitodellisuutta kouluttaakseen virkamiehiä käsittelemään skitsofreniaa, autismia ja itsemurha-ajatuksia muun muassa. ”Syy siihen, että etsimme sitä, on empatia, on asia, jota meidän kaikkien pitäisi etsiä”, Denverin poliisipäällikkö Paul Pazen kertoi Denver Postille. ”Haluamme nähdä maailman erilaisilla silmillä, jotta voimme paremmin ymmärtää ongelmat tai ongelmat, joita ihmiset käsittelevät. Mielestäni se tarkoittaa paljon.” ”On parempi opettaa taitoja tunnustamaan ja vahvistamaan henkilön kokemus ja tunteet.” Hoitamattomia mielisairauksia sairastavat henkilöt tapetaan 16 kertaa todennäköisemmin poliisitapaamisen aikana kuin muut lainvalvontaviranomaisten lähestymät tai pysäyttämät siviilit, Hoidon edunvalvontakeskuksen tutkimuksen mukaan. Ja vaikka heitä on vähemmän kuin yksi viidestäkymmenestä yhdysvaltalaisesta aikuisesta, hoitamattomia vakavia mielenterveyspotilaita on mukana ainakin joka neljännessä – ja jopa puolessa – kaikista kuolemaan johtaneista poliisin ampumista, tutkimusraportit. Tämän esiintyvyyden vuoksi poliisin ja psykiatrisia sairauksia sairastavien ihmisten kohtaamisten vähentäminen voi olla paras strategia kuolemaan johtavien poliisiammuntojen vähentämiseksi Yhdysvalloissa, kirjoittajat päättelevät.

Taktinen poliisikoulutus.  Mies, jolla on anti-shock vaatteet

Poliisilaitokset ympäri maata etsivät uusia tapoja käsitellä mielisairaita epäiltyjä ja sivullisia, kun heitä on kritisoitu ampumiseen päättyneistä tapahtumista. Yksi tällainen tapaus oli poliisin ampuminen Walter Wallace Jr. Philadelphiassa sen jälkeen, kun hänen perheensä soitti numeroon 911 pyytääkseen apua mielenterveyskriisin aikana. Viime kuussa New Yorkin kaupunginjohtaja Bill de Blasio ilmoitti uudesta pilottiohjelmasta, joka lopettaa kaupungin rutiininomaiset poliisitoimet mielenterveyden hätätilanteissa. Sen sijaan terveydenhuollon ammattilaiset ovat vastaajana ihmisille, joilla epäillään mielenterveyskriisejä. ”Tavoitteenamme on estää näiden kriisien tapahtuminen, mutta kun ne tapahtuvat, haluamme tarjota parempaa ja myötätuntoisempaa tukea”, New Yorkin ensimmäinen rouva Chirlane McCray sanoi. ”Siksi olemme kouluttaneet kymmeniä tuhansia NYPD: n virkamiehiä kriisitilanteessa auttamalla heitä tunnistamaan paremmin emotionaalisen ahdistuksen merkit ja kuinka purkaa jännittyneitä tilanteita. Näillä mielenterveysryhmillä testataan mallia, jossa vapautamme poliisit näistä vastuita, joita monissa tapauksissa ei olisi koskaan pitänyt pyytää harteilta. ”

Taserien kauppa, nyt empatiakoulutus

Axon Enterprises, joka valmistaa myös vartalokameroita ja tasereita, toimittaa ohjelmiston Denverin poliisille. Yhtiön verkkosivuston mukaan sen koulutukset ”käsittävät joukon skenaarioita, jotka antavat virkamiehille mahdollisuuden reagoida luottavaisemmin kriisissä mahdollisesti oleviin henkilöihin”. Mutta voidaanko empatiaa opettaa elektroniikan avulla? Yksi Axonin kilpailijoista sanoo, että skenaario on kaukaa haettu. ”Empatia on abstrakti käsite ja todellisuudessa konstrukti, koska on asioita, joita muut eivät koskaan ymmärrä tai joihin he eivät voi liittyä, joita jotkut ovat eläneet”, Lon Bartel, VirTran opetussuunnitelman johtaja, joka tarjoaa VR-simulointikoulutusta poliisilaitoksille , sanoi sähköpostihaastattelussa. ”On parempi opettaa taitoja tunnustamaan ja vahvistamaan henkilön kokemus ja tunteet.” ”Mitä enemmän koulutusta on taajuuden, pituuden ja sisällön suhteen, sitä paremmin virkailija on valmis.” Useissa tutkimuksissa on tutkittu, voiko virtuaalitodellisuus opettaa empatiaa pääasiassa terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa, Jeglic sanoi. ”Vaikka lupauksia onkin, rajallisella tutkimuksella on toistaiseksi ollut ristiriitaisia ​​tuloksia”, hän lisäsi. ”Tutkimukset ovat havainneet, että virtuaalitodellisuuskoulutus voi lisätä näkökulman valintaa ja sitoutumista asiakkaiden / yksilöiden kanssa.” Ja jotkut jalkakäytävää kävelleet poliisit epäilevät, että VR voi korvata todellisen elämänkokemuksen. ”Minusta tuntuu, että empatia on parhaiten kokenut henkilöstä toiseen”, sanoi kriisitilanteessa koulutettu eläkkeellä oleva poliisikersantti Richard M. Morris sähköpostihaastattelussa. ”Kun kaikki Zoom-kokoukset pidetään pandemian vuoksi, ihmiset ovat herkempiä videoille, mutta se ei ole sama.”

Käsittelemällä epäselvyyttä

Virtuaalitodellisuuskoulutus on ihanteellinen opettamaan poliiseja selviytymään epäselvistä tilanteista, jotkut alan sisäpiiriläiset sanovat. Esimerkiksi VR: n kehittäminen Friends With Holograms -yritys rakensi ohjelmiston opettaakseen lastensuojelun työntekijöitä arvioimaan perhetilannetta ”kun mikään ei ole leikattu ja kuiva”, yrityksen perustaja Cortney Harding kertoi sähköpostihaastattelussa. Harding selitti, että ohjelmisto toimi niin hyvin, että Indianan osavaltio alkoi käyttää sitä koulutukseen viime vuonna. Ensimmäisten kuuden kuukauden aikana valtio laski 31% työntekijöiden vaihtuvuutta. Poliisi on vuosikymmenien ajan käyttänyt simulaattoreita ilman virtuaalitodellisuutta, joita kutsutaan ampuma-asesimulaattoreiksi. He käyttävät näytöille heijastettuja ohjelmistoja ja virtuaalikohteita ja opettavat poliiseja, kun heidän pitäisi käyttää tappavaa voimaa. Mutta tällaisilla simulaattoreilla, kuten uudella virtuaalitodellisuuskoulutuksella, on rajoituksensa, asiantuntijat sanovat.

Sanfordin poliisilaitoksen virkamiehet menevät virtuaalirakennukseen rinnan

”Poliikkakirjallisuudessa on tosiasiallisesti tämä käsite, jota kutsumme” kaduilla voi tapahtua mitä tahansa ”, sanoi John Jay College of Criminal Justice -opiston NYPD-poliisin tutkimusohjelman johtaja Maria Haberfeld sähköpostihaastattelussa.” oletusarvoisesti minkä tahansa tyyppinen harjoittelu, mukaan lukien VR-koulutus, voi valmistautua vain niin suureen osuuteen tilanteista, jotka tosiasiassa tapahtuvat siellä. Mitä enemmän koulutusta on taajuuden, pituuden ja sisällön suhteen, sitä paremmin virkailija on valmistautunut. ”Tässä maassa on meneillään uusi poliisitutkimus. Kaikki koulutukset, jotka voivat estää Walter Wallace Jr: lle sattuneen kaltaisen tragedian. Philadelphiassa voi olla vain hyvä asia.