Skip to content

Miksi PS5: n Odd Design Choices ei viime kädessä ole väliä

19 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • PS5 on yksi viime aikojen suurimmista konsoleista.
  • Monien mielestä muotoilu on houkutteleva.
  • Kyse on enemmän sen tarjoamista peleistä kuin laitteistoista, asiantuntijat sanovat.
Futuristisesta ulkomuodosta siististi sisustettuun sisätilaan PS5: n outo muotoiluvalinta saattaa saada jotkut pelaajat pudistamaan päätään, mutta viime kädessä konsolin ulkonäöllä ei ole väliä niin paljon kuin sen herättämä ohjelmisto. Alkuperäisen laitteiston paljastamisen jälkeen monet käyttäjät ovat puhuneet Sonyn PlayStation 5: llä tekemistä outoista suunnitteluvalinnoista. Huolet PS5: n ulkoasusta nousivat takaisin valokeilaan äskettäin, kun video julkaisi PS5: n sisäisen asettelun. Sony. Videossa Sony repii PS5: n kokonaan esiin, kuinka helppoa pelaajien tulisi päivittää sisäiset komponentit. ”Sonyn päätös tehdä Playstation 5: stä päivitettävämpi ja muokattavissa oleva sukupolvi voisi olla todellinen pelinvaihtaja”, sanoi palkittu kirjailija ja pelaaja Alex Beene sähköpostihaastattelussa. ”Ajatus helposti laajennettavista muistivaihtoehdoista ja sivupaneeleista, jotka voidaan kytkeä pois muokatuille vaihtoehdoille, näyttää olevan paljon parempi kuin joukko erikoispainokonsoleita, jotka olemme tottuneet näkemään jokaisen konsolisyklin.”

Harkittu muotoilu

Masayasu Ito, Sony Interactive Entertainmentin laitteistotekniikan ja toiminnan johtaja, kirjoitti blogikirjoituksessa kehitystiimin sitoutumisesta PS5: n ulkoasuun ja räätälöintiin. ”Tiimimme arvostaa hyvin harkittua, kauniisti muotoiltua arkkitehtuuria”, Masayasu Ito kirjoitti blogikirjoituksessa. ”Konsolin sisällä on sisäinen rakenne, joka näyttää siistiltä ja siistiltä, ​​mikä tarkoittaa, ettei siinä ole tarpeettomia komponentteja ja suunnittelu on tehokasta. Tämän seurauksena pystymme saavuttamaan tavoitteemme luoda tuote, jolla on korkea täydellisyyttä ja laatua. ” Suunnittelu sitoutuminen ei muuta sitä tosiasiaa, että monet käyttäjät ovat olleet täysin yllättyneitä siitä, miten PS5 näyttää. Kun konsoli paljastettiin ensimmäisen kerran, jotkut Twitter-käyttäjät tekivät meemejä ulkomuodosta, jopa niin pitkälle, että pilkkasivat PS5-laitteita, jotka näyttävät enemmän kuin yleiset tekniset tuotteet, kuten reitittimet ja kiintolevyt. ”Olen täysin lattialla siitä, kuinka suuri Playstation 5 on fyysisesti.”

Tämä asia on valtava

Kun kysyttiin konsolin koosta, Beene vastasi: ”Olen täysin lattialla siitä, kuinka suuri Playstation 5 on fyysisesti. Avaruus-ikäinen esteettisyys on upea ja saa sen tuntumaan tulevaisuuden konsolilta, mutta Sony julkaisee laitteen tämän massiivinen vuonna 2020, kun vuosien ajan on painotettu tekniikan tekemistä ohuemmaksi ja sulavammaksi, näyttää uskomattoman outolta. ” Beene ei ole väärässä myöskään konsolin koossa. Jo syyskuun alussa Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan paljasti PS5: n tarkat tiedot PlayStation-blogin viestissä. Noin 390 mm x 104 mm x 260 mm PS5 on suurempi kuin mikään muu läsnä oleva tai tuleva konsoli.

Ei kaikki näyttää

Huolet PS5: n ulkoasusta ovat vaaleat verrattuna tulevaan konsoliin liittyvään jännitykseen. Konsolin yksinoikeudella, kuten Horizon Kielletty länsi, Hämähäkkimies: Miles Morales, ja jopa jatko 2018-luvulle sodan jumala, PlayStation-faneilla on paljon odotettavissa. Itse asiassa Beene uskoo, että kyse on peleistä, ei konsolista. ”Päivän lopussa, niin iso ja outo kuin konsolin osat näyttävätkin, mielestäni ohjelmisto on tärkein”, hän sanoi. ”Pelit kuten Hämähäkkimies: Miles Morales ja Sodan jumala 2 korvasi kaikki minulla olevat ongelmat PS5: n suunnittelulla. Ennakkotilaukseni on lukittu. ”Kuten aiempienkin sukupolvien kohdalla, näyttää siltä, ​​että Sonyn konsolin menestys voi johtua siitä, millaisia ​​pelejä ja ainutlaatuisia kokemuksia yritys tarjoaa.

Tulossa ylhäältä

Huolimatta erilaisista reaktioista PS5: ään, Sonyn tulevassa konsolissa on edelleen melko paljon jännitystä. Ennakkotilaus myytiin heti yllätysilmoituksen jälkeen, ja käyttäjät ovat viime viikkojen ajan yrittäneet napata mahdolliset ylimääräiset yksiköt, jotka tulevat myyntiin. Beene ei ole ainoa innoissaan. Monet Twitter-käyttäjät ovat myös jakaneet twiittejä, joissa kehutaan konsolin ulkonäköä ja Sonyn lupaamaa suorituskykyä. Kun kaikki on sanottu ja tehty, PS5: n muotoilun ja ulkonäön paino laskee siihen, miltä sinusta tuntuu Sonyn seuraavan sukupolven konsolille, joka sopii viihdekeskukseesi. Monille Alexin kaltaisille pelaajille ohjelmisto on tärkein osa kokemusta .