Skip to content

Miksi Qualcommin Snapdragon 870 5G muuttaa peliä?

20 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Qualcommin uusi Snapdragon 870 5G tarjoaa enemmän virtaa kuin edelliset sukupolvet.
  • Snapdragon 870 5G tuo työpöydän laadun mobiililaitteisiin.
  • Ensimmäiset 870 5G -laitteet saapuvat vuoden 2021 ensimmäiseen neljännekseen.
Älypuhelimet tuovat edelleen enemmän virtaa ulottuvillemme, ja Qualcommin uudella Snapdragon 870 5G: llä voi olla keskeinen rooli seuraavan sukupolven mobiililaskennassa. Samsung ja Apple ovat saattaneet juuri julkaissut uusimmat lippupuhelimensa, mutta piirisarjavalmistaja Qualcomm on jo katsomassa tulevaisuutta. Yhtiö julkisti äskettäin Snapdragon 870 5G: n, viimeisimmän 5G-kokoonpanossaan. Aiempien iteraatioiden tapaan 870 5G tarjoaa paremman liitettävyyden, enemmän virtaa ja uuden painopisteen työpöydän laadun tuomiseen mobiililaitteisiin. ”870 tarjoaa luokkansa parhaan 5G-suorituskyvyn huippunopeuksilla jopa 7,5 Gbps ja tukee kaikkia eniten käytettyjä alueita ja taajuusalueita”, Weston Happ, Merchant Maverickin tuotetekniikkapäällikkö, sanoi sähköpostitse. ”Tämä tekee 870: stä todella globaalin sirun, jolla on kyky toimittaa suoratoistettavaa sisältöä työpöydän kaltaisella laatutasolla vastaamaan vaativimpien mobiiliasiakkaiden vaatimuksia.”

Sinulla on voima

Siitä lähtien, kun iPhone otettiin käyttöön vuonna 2007, mobiililaitteet ovat tasaisesti siirtyneet pois kerran tarjoamistaan ​​peruspalveluista ja kohti suurempia rooleja, joihin olemme tukeneet tietokoneita. Yksinkertaiset sovellukset, kuten laskimet, kalenterit ja huonolaatuinen valokuvaus, antoivat pian tilaa edistyneemmille elementeille, kuten 3D-pelit, valokuvien muokkaus ja jopa ammattitason kamerajärjestelmät. Jokaisella Snapdragon-piirisarjan iteraatiolla Qualcomm on työskennellyt optimoidakseen sirunsa, ja 870 5G rakentaa kaiken tämän kokemuksen tarjotakseen työpöydänlaatuista pelaamista suoraan älypuhelimellasi. Tehostettu Kyro 585 -prosessori on Snapdragon 870 5G: n keskellä ja tuo mukanaan jopa 3,2 GHz: n ydinkellonopeudet – tällä hetkellä nopeimmat saatavilla olevat matkaviestinnässä (koska Apple ei ole listannut todellisia ydinnopeuksia A14 Bionic -laitteelleen piirisarjat). Nämä suuremmat nopeudet auttavat 870 5G: tä pysymään älypuhelimesi työmäärässä ilman huolta sen hidastumisesta.

Pokemon Go käynnissä Samsung-puhelimessa, jossa näytöllä on Electabuzz

Kyro 585 -prosessori on myös kätevä, kun pelaat uusimpia pelejä, jotka hyödyntävät tätä parannettua ydinkellonopeutta piirisarjan mukana tulevan Adreno 650 -näytönohjaimen rinnalla. Suuri ero 870 5G: n ja Qualcommin edellisten sirujen välillä on kuitenkin kyky päivittää grafiikkaohjaimet, mikä auttaa ratkaisemaan suorituskykyongelmia ilman täydellistä käyttöjärjestelmän päivitystä. Qualcomm sanoo myös, että 870 5G tukee työpöydän tason renderointia, hyperrealistista grafiikkaa ja jopa reaaliaikaista suorituskyvyn optimointia. Uudessa piirisarjassa on myös Qualcomm Game Smoother, joka toimii yhdessä Adreno Fast Blendin kanssa janky-kehysten poistamiseksi ja monimutkaisten kuvien saamiseksi.

Asuminen mobiilimaailmassa

Suuremmat nopeudet ja prosessointiteho ovat välttämättömiä etenkin maailmassa, jossa niin monet luottavat edelleen puhelimiinsa suorittamaan tehtäviä, joita he suorittivat työpöydällä. Snapdragon 870 5G: n kaltaisten laitteiden edistysaskeleet ovat niin tärkeitä, kuinka uusi piirisarja antaa meille mahdollisuuden hämärtää linjat, jotka erottavat työpöydän ja mobiililaskennan. Mitä vähemmän meidän on luotettava erilaisiin laitteisiin, sitä avoimempi tekniikka tulee kaikille. Valokuvaus on täydellinen esimerkki siitä, kuinka paljon mobiililaitteilla voi olla vaikutusta globaaliin teollisuuteen. Ennen äskettäistä älypuhelimien ”ammattilaatuisten” kameroiden nousua valokuvaajat luottivat kalliisiin kameroihin tehdessään työnsä. Nämä kamerat vaativat usein useita linssejä ja tietokonetta, joka kykenee käyttämään valokuvien muokkausohjelmistoa joutumatta törmäämään kiinnityksiin. Joskus valokuvaajien täytyi jopa omistaa useita kameroita työnsä tekemiseksi.

Nyt Qualcommin Snapdragon 870 5G voi kuitenkin enää kumota mahdollisten valokuvaajien tarpeen omistaa kaikki kyseiset laitteet. Tämä on tietysti vain yksi esimerkki siitä, kuinka uusimmat älypuhelimet auttavat avaamaan uusia ovia teollisuudelle, joka tarvitsee usein korkean sisäänoston aloittaakseen. ”870 auttaa myös tuottamaan uuden sukupolven puhelinkameran ominaisuuksia Spectra 480 -kuvasignaaliprosessorin kautta”, Happ selitti sähköpostihaastattelussamme. ”Tämän prosessorin avulla puhelinvalmistajat voivat tarjota jopa 200 megapikselin valokuvan ja 8K-videokuvan 30 FPS: llä 10-bittisellä värisyvyydellä. Tällaisilla teknisillä tiedoilla päivät, jolloin omistettua kameraa kannetaan, jopa tärkeimmissä tapahtumissa menneisyyteen. ” Teknologia voi helpottaa elämäämme, ja Snapdragon 870 5G on Qualcommin seuraava askel prosessissa. Nopeampi nopeus, parempi liitettävyys ja työpöydän laatu mobiililaitteilla on valtava askel eteenpäin huomisen maailmassa.