Skip to content

Miksi seuraava puhelimesi voi olla rullattava

21 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Valmistajat esittivät rullattavia älypuhelimia vuoden 2021 kulutuselektroniikanäyttelyssä.
  • Tällaisten puhelimien tarjoama isomman näytön kiinteistö voi tehdä niistä houkuttelevan ostoksen.
  • Erään huhun mukaan LG Rollable -hinnan hinta on huomattava 2359 dollaria.
CES 2021: ssä esitetyt rullaavat älypuhelimet voivat olla kiehtova päivitys käyttäjille, kun he lopulta tekevät sen myymälöihin. LG esitteli rullattavaa älypuhelinta, jolla on näyttö, joka ulottuu suuremman, tablettimaisemman näytön muodostamiseksi. TCL kiusasi myös rullattavaa konseptipuhelinta, joka voi siirtyä 6,7 tuuman puhelimesta 7,8 tuuman tablettiin. Tällaisten puhelimien tarjoama isomman näytön kiinteistö voi tehdä niistä houkuttelevan ostoksen. ”Tämän mallin avulla voit olennaisesti pitää tablet-laitteen taskussa”, sanoi digitaalisen sisällön strategi ja Abt Electronicsin brändin edustaja Carl Prouty sähköpostihaastattelussa. ”Enemmän näytön kiinteistöjä on hieno kaikille, jotka käyttävät monta puhelinta puhelimellasi. Voit avata Word-asiakirjan puolessa näytössä ja verkkosivun tutkimusta varten toisessa. Tai voit käyttää koko näytön videon katseluun, kun pidät taukoa työstä. ”

Suuret näytöt, vähän tietoa

Tietoja uusista vieritettävistä puhelimista on vaikea saada. Sekä LG että TCL pelasivat suunnitelmaansa CES: ssä. LG näytti videoita puhelimesta, mutta ei antanut tuotetietoja. TCL toisti myös videon, jossa TCL: n teollisen muotoilukeskuksen ”X-Lab”: n johtaja Tiago Abreu väitti, että tabletti voi siirtyä kaukokokoonpanostaan ​​suureksi muodoksi ”yksinkertaisella sormen napautuksella”. Jotkut käyttäjät sanovat, että he hyppäävät mahdollisuuteen ostaa rullattava puhelin. Jason Hughes, itse kuvailema gadget-harrastaja, sanoi olevansa aluksella rullattavien kanssa. ”Minulla on tapana ostaa äskettäin julkaistuja älypuhelimia ja testata, tarkistaa niitä kuukausien ajan, sitten päätän, pidänkö vai myynkö sen”, hän sanoi sähköpostihaastattelussa. ”En kaipaa yhdistettävää älypuhelinta; LG: n rullattava näyttää lupaavalta.”

Hughes sanoi, että rullattava puhelin voisi sopia päivittäiseen rutiiniin. ”Niille, jotka ovat aina liikkeellä, jotka haluavat kantaa vain pieniä laukkuja tai eivät halua edes tuoda pussia enää, tämä on täydellinen älypuhelin, jota tämä nykyaika voisi tarjota”, hän lisäsi. ”Sen joustavuus on [a] suuri etu muun tyyppisten älypuhelinten joukossa. Aluksi saatat pelotella hieman näytön taittumista, mutta sen merkittävistä ominaisuuksista voit tehdä [pretty] hämmästyttävä.”

Käytännöllinen ja siisti muotoilu

Liikkuva muotoilu ei ole vain katseenvangitsija. Se on myös käytännöllinen, Prouty sanoi. ”Jokainen, joka käyttää matkapuhelinta muuhun kuin vain soittamiseen, voi hyötyä tästä tyylistä”, hän lisäsi. ”Monitoimilaitteet hyötyvät todennäköisesti eniten, koska se tarjoaa enemmän tilaa saada ylimääräisiä tietoja näytöllä.” Taitettavat puhelimet ovat nousseet otsikoihin viime vuosina, mutta he ovat kärsineet näytön kestävyydestä. ”Käytännöllisyyden vuoksi näyttää siltä, ​​että liikkuva tyyli olisi parempi valinta, koska liike on hieman helpompaa näytöllä, mikä voi mahdollisesti johtaa pidempään elinikään”, Prouty sanoi. ”Todellisuudessa se on valmistajien tapa esitellä uusimmat ja parhaat mallinsa, joten käytännöllisyys ei aina ole ensimmäinen asia. Suunnittelu on enemmän” wow ”-tekijä kuin mikään muu.”

Älä odota, että rullattavat puhelimet ovat halpoja. Viime vuosina käyttöönotettujen älypuhelimien taitettavat valikoimat ovat nähneet korkeita hintoja. Samsungin Z Flip alkoi 1380 dollarista, ja Microsoftin Surface Duo myy 1 400 dollaria. On epätodennäköistä, että uusi luokka, kuten rullat, on paljon halvempi. Itse asiassa yksi huhu viittaa siihen, että LG Rollable -hinnan hinta on huomattava 2359 dollaria. Vuotoja kertoi myös, että puhelin paljastetaan maaliskuussa, mutta mahdollisuus viivästyttää kesäkuuhun. Olen innoissani uudentyyppisestä puhelinsuunnittelusta, olipa se käytännöllinen vai ei. Viime vuosi on tuonut niin paljon huonoja uutisia, että on hyvä tietää, että ainakin tulevaisuudessa on rullattava puhelin.