Skip to content

Miksi sinun ei pitäisi ostaa uutta iPhonea nyt

22 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Uusimpien iPhone-mallien odotetaan paljastavan tällä viikolla Apple.
  • Huhutaan, että pienempi malli on mukana, ja alhaisemmat hinnat.
  • 5G: n tuki on odotettu ominaisuus monille käyttäjille, vaikka 5G-palvelu on tällä hetkellä rajallinen.
IPhone 12: n huhutun välittömän julkaisun myötä asiantuntijat suosittelevat uuden iPhonen ostamisen lykkäämistä. Apple järjestää tapahtuman 13. lokakuuta, jonka aikana raporttien mukaan uusimmat iPhone-mallit julkistetaan. IPhone-valikoiman odotetaan sisältävän 5,4 tuuman, 6,1 tuuman ja 6,7 ​​tuuman näyttökokoja, ja ne tarjoavat nopeammat prosessorit, 5G- ja OLED-näytöt. Uudet mallit voivat olla jopa halvempia kuin nykyinen sukupolvi, hinnat saattavat vaihdella 699-1099 dollarista. ”Heti kun Apple lanseeraa iPhone 12: n, vanhempien iPhonien hinta romahtaa”, Sarah McConomy, puhelinkeskusteluosaston SellCellin varatoimitusjohtaja, sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Tämä on melkein älypuhelinten arvon alenemista koskeva laki.” Tunnen, että iPhone 12: n lanseeraus on todella odottamisen ja päivityksen arvoinen. Ensimmäistä kertaa muutaman vuoden aikana Apple näyttää olevan [made some really] suuria muutoksia ja tuo asiakkaille kehitystyötä, jota ei ole saatavilla aiemmissa lanseerauksissa. ”

Nopeampi, parempi näyttö

5G: n tuki on tappajaominaisuus monille käyttäjille. Se antaa uusien laitteiden muodostaa yhteyden 5G-verkkoihin, jotka ovat paljon nopeampia kuin 4G LTE-verkot. ”Vaikka 5G-tuki Yhdysvalloissa ei ole saavuttanut samaa tasoa muissa maissa, se saavuttaa”, Sean Campbell, teknologia-alan tutkimusyhtiön Cascade Insightsin perustaja, sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Jokainen, jolla on iPhone 11 tai vanhempi, tuntuu pian elävän puhelinverkkoyhteydellä. Ja kuka haluaa sitä?” ”Minusta tuntuu, että iPhone 12: n lanseeraus on todella odottamisen ja päivityksen arvoinen.” Auringon noustessa aamulla uusien iPhonien odotetaan olevan nopeammat kuin edelliset sukupolvet. Huhujen mukaan iPhone 12 -malleissa on Applen suunnittelema A14-siru, joka voi tuoda sekä nopeutta että tehokkuutta. Uusien puhelimien jokaisen viimeisen akunkeston hakeminen on tärkeää, koska 5G kuluttaa enemmän virtaa kuin vanhemmat verkot. Miltä näytöt tarkalleen näyttävät, on toinen iso kysymys. Kaikissa uusissa malleissa on ilmoitettu olevan OLED Super Retina XDR -näyttötekniikka, joka tarjoaa paremman kuvanlaadun ja pienemmän virrankulutuksen hinnasta riippumatta. Jotkut huhut osoittavat, että mallit voisivat tukea 120 Hz: n virkistystaajuutta, joka mahdollistaa sujuvamman videon katselun.

Päivitä vimma?

Kaikki eivät kuitenkaan ole alttiita uusimpien teknisten ominaisuuksien houkutukselle. ”Hinnoittelu ja se, että useimmat päivitykset eivät ole yhtä uraauurtavia kuin ennen, saavat minut pidättelemään uusien iPhonien ostamista, kunnes ne ovat olleet markkinoilla ainakin muutaman kuukauden”, Andy Michael, perustaja VPN-testauksesta, sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Suosittelen ostamaan uusimman iPhonen parhaalla mahdollisella tarjouksella”, hän jatkoi. ”Mahdollisuudet ovat, että sillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotta voit tehdä mitä tarvitset, ja sen pitäisi maksaa sinulle melko vähän vähemmän.”

Puhelimessa luonnossa

Arvostelujen koontisivuston RecoRankin johtaja Tavis Lochhead on myös aidalla uuden puhelimen ostamisesta. ”Henkilökohtaisesti haluaisin odottaa muutama vuosi ennen puhelimen päivittämistä”, sanoi Lockhead sähköpostihaastattelussa. ”Jos ostin 11: n aiemmin tänä vuonna, pidän henkilökohtaisesti kiinni, koska 11-vuotiaat ovat mahtavia, mutta olisin myös melko kateellinen 12-vuotiaille.”

Suurempi ei ole aina parempi

Koko ei ole väliä joillekin käyttäjille, ja huhutehdas on täynnä uutisia siitä, että uudet iPhone-puhelimet saattavat sisältää pienemmän mallin.

”Kun käytin iPhone XS Maxia jonkin aikaa, tajusin, että isot puhelimet eivät ole minun kupillinen teetä”, digitaalisen sisällön markkinoija Atta Ur Rehman sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Jos huhut pitävät paikkansa ja he keksivät mini-version iPhone 12: sta, jossa on sama reunasta reunaan -näyttö pienikokoisessa rungossa, päivitän ajattelematta kahdesti.” Jos huhut osoittautuvat oikeiksi, näyttää siltä, ​​että Apple yrittää peittää kaikki tukikohdat uusilla iPhone-laitteilla. Joskus paras puhelin on jo sinulla oleva puhelin. Niille, jotka haluavat enemmän, pidä kuitenkin silmällä Applen suurta paljastusta.