Skip to content

Miksi sinun pitäisi käyttää Facebookia?

12 de heinäkuu de 2021

Olitpa sitten pitkäaikainen Facebook-käyttäjä tai joku, jolla ei ole koskaan ollut sosiaalista verkostotiliä elämässään, saatat löytää itsesi jossain vaiheessa kysymällä, miksi sinun pitäisi aloittaa tai jatkaa yhteydenpitoa tilillä tai jatkaa Facebookin käyttöä.

Facebook aloittelijoille

Facebookia voidaan pitää pienenä henkilökohtaisena kiinteistösi internetissä, jossa voit muokata profiiliasi ja tehdä tilapäivityksiä kommunikoida ystävien kanssa. Saat jopa ajankohtaisia ​​ja räätälöityjä uutisia ystävien päivityksistä sekä tuotemerkkien, blogien ja julkisten henkilöiden päivityksiä, jotka toimitetaan sinulle uutissyötteen kautta.

Käytä Facebookia, jos haluat pysyä tuntemassa

Jos sinulla on ystäviä tai perheenjäseniä, jotka ovat erittäin aktiivisia Facebookissa, tai jos haluat seurata uutisia uutisia verkossa, yhteydenpito näiden ihmisten ja julkisten sivujen kanssa on loistava tapa pysyä ajan tasalla tapahtumien tapahtumista. Facebook täydentää jatkuvasti uutissyötettään siten, että käyttäjille näytetään vain olennaisimmat viestit sen perusteella, mitä he pitävät eniten ja joiden ihmisten tai sivujen kanssa he ovat vuorovaikutuksessa eniten.

Käytä Facebookia, jos rakastat visuaalista sisältöä

Ystävien ja perheen kanssa pysymisen lisäksi Facebook on loistava paikka ladata kaikki nuo perhekuvat. Voit myös selata syötteesi nähdäksesi mielenkiintoisia valokuvia ja videoita, jotka ystävät ja sivut ovat pitäneet.

Käytä Facebookia, jos ylläpidät yritystä tai organisaatiota

Facebook-sivut ja mainokset voivat olla korvaamattomia markkinointityökaluja. Voit käyttää julkista sivua rennosti pysyessäsi yhteydessä nykyisiin asiakkaisiisi tai voit sijoittaa oikeaa rahaa Facebookin mainonta-alustalle uusien liidien luomiseksi.

Käytä Facebookia, jos rakastat pelaamista

Facebookissa on paljon enemmän kuin vain lähettäminen ja selaaminen. Voit pelata online-pelejä siirtymällä Pelit-kohtaan uutissyötteesi vasemmalla puolella olevaan Tutki-kohtaan. Jos sinulla on ystäviä, jotka harrastavat myös Facebook-peliä, voit pelata yhdessä ja auttaa toisiaan uusien virstanpylväiden saavuttamisessa ja tasojen nousussa.

Älä käytä Facebookia, jos jokin yllä olevista ei ole sinulle tärkeä

Huolimatta siitä, että se on maailman suurin sosiaalinen verkosto, jossa on yli 1,7 miljardia käyttäjää, kaikkien mielestä Facebook ei ole paras asia viipaloidun leivän jälkeen. Itse asiassa, jos etsit ”miksi Facebook?” ja törmäsit tähän artikkeliin, epäilet todennäköisesti sen suuruutta. Joskus pysyminen tietämyksessä selaamalla Facebook-uutissyötettä koko ajan voi stressaantaa ihmisiä. Tai he haluavat mieluummin olla yhteydessä ystäviin muilla tavoilla, kuten lähettämällä tekstiviestejä, Snapchattia, Instagramia tai jopa soittamalla heille puhelimitse. Ehkä olet huolissasi yksityisyydestäsi Facebookissa. Facebook ei ole ainoa sosiaalinen verkosto tai verkkosivusto verkossa, josta löydät upeaa visuaalista sisältöä. Samoin monet yritysten omistajat markkinoivat yritystään hienosti muualle verkkoon sen sijaan, että keskittyvät Facebookiin. Ja se ei todellakaan ole ainoa paikka löytää pelejä. Keskity siihen, mitä arvostat, ja määritä, toimittaako Facebook sinulle jotain, joka vastaa näitä arvoja. Mieti myös, saatko lisäarvoa myös muista paikoista ja mitkä lähteet pidät paremmin. Facebook ei ole kaikille, mutta se ei todellakaan ole hyödytön työkalu. Kun sitä käytetään oikeista syistä, se voi olla upea foorumi, jota käytetään yhteydenpitoon muiden kanssa, uusien löytämiseen ja kouluttamiseen itsellesi eri aiheista. Jos sinä tai joku tuntemastanne kamppailee Facebookin liikakäytön kanssa, lue vinkkejä Facebook-riippuvuuden murtamiseen