Skip to content

Miksi sinun pitäisi käyttää Twitteriä Apple TV: ssä

21 de kesäkuu de 2021

Twitter on omaksunut Apple TV: n tarjoamalla ilmaisen sovelluksen, jonka avulla voit katsella nopeasti kasvavaa live-tapahtumien kokoelmaa, mukaan lukien kaikki uusimmat NFL-toiminnot. Sen muuttumisesta live-tapahtumakanavaksi tehdään entistä kiinnostavampi, koska sen lisäksi, että se näyttää sinulle mitä tapahtuu, se antaa sinun myös lukea ihmisten reaaliaikaisen reaktion kyseiseen toimintaan sen tapahtuessa tarjoamalla kuratoidun valikoiman twiittejä ympäri maailmaa.

Twitter-TV

Twitterin suunnitelmasta tulla yleisradioyhtiöksi huomasi ensin The New York Times, joka ilmoitti ensin siitä spekuloinneista. Nyt kun se on käytettävissä, Twitterin sovellus on vapauttanut uuden aikakauden sosiaalisesti yhteydessä olevasta televisiosta.

”Twitter on aina ollut erinomainen täydennys televisioon, ja nyt fanit voivat nauttia vieläkin ensiluokkaisemmista videoista”, sanoi Twitterin talousjohtaja, Anthony Noto.

Yritys on saavuttamassa useita erilaisia ​​sisältökauppoja. Kun se alkoi, se alkoi tarjota NFL: n torstai-iltapallopelejä Apple TV -sovelluksen kautta. Tämä on hienoa, koska se tarkoittaa, että pääset kaikkiin toimintoihin tarvitsematta maksamaan TV-tilausta (tai edes Twitter-tiliä).

Odottaa enemmän

Twitter on solminut samanlaiset sopimukset Wimbledonin, MLB: n, NBA: n ja NHL: n kanssa, mikä viittaa siihen, että se haluaa tulla johtavaksi kansainväliseksi urheilun ja urheilun lähetystoiminnan harjoittajaksi useilla digitaalisilla alustoilla. Lisäsisältö tulee Pac 12 Networks, Campus Insiders, Cheddar ja Bloomberg News. Käyttäjien luomat Periscope-videot täydentävät sekoituksen. Viime aikoina yhtiö lähetti presidentin vihkimisen ja aikoo tulevaisuudessa tarjota ikkunan muille julkkiksilla esiintyville live-tapahtumille, mukaan lukien Billboard Music Awards ja American Music Awards. Yritys luo myös omaperäistä sisältöä yksinoikeudella haastatteluina julkkisten kanssa, jotka osallistuvat näihin live-tapahtumiin, ja haluaa käyttäjien vastaavan joihinkin kysymyksiin, Variety väitti. Twitter yrittää määritellä itselleen tilaa tulevaisuuden sosiaalisesti kytketyille johdinleikkauksille televisiossa. Sen yritys tarkoittaa, että noin 313 miljoonaa kuukausittain aktiivista Twitter-käyttäjää voi odottaa paljon enemmän palvelusta. Yritys pidensi käyttäjien viestejä koskevaa videorajaa 140 sekuntiin edellisestä 30 sekunnin rajasta kesäkuussa 2016.

Sovelluksen käyttäminen

Twitterin Apple TV -sovelluksen käyttö on niin helppoa – käynnistät sen vain: ei ole paywallia eikä sinun tarvitse kirjautua sisään. Selkeä ja selkeä, tapahtumat ovat selkeitä, yksityiskohtaisia ​​ja miellyttävä katsella. Asiantuntija-analyysien ja videoiden lisääminen lisää myös kokemusta. Vaikka pelit ovatkin tärkeimmät kohokohdat, pelit eivät ole ainoat sovelluksen kautta tarjottavat asiat, löydät myös kuratoituja valintoja Twitterissä tänään tapahtuvista tapahtumista sekä päivän parhaista periskoopeista, joista jokainen sijaitsee omassa osassaan. Valitse yksi näistä ja näet joko toiminnon tai sinulle näytetään vieritysvalinta joistakin parhaista twiiteistä. Aikajanan integraatio vie vähän totuttelua pelien katseluun. Se vie noin kolmanneksen TV-ruudusta ja tarjoaa kuratoidun kokoelman ihmisten reaktioita pelin aikana, mikä voi olla hieman häiritsevä, mutta tavallaan kiehtova. Näytön Twitter-integraatio on hieman rajoitettu, koska et voi ” tykätä ”, julkaista tai reagoida twiitteihin, jotka näet näytöllä pelin aikana, vaikka voit käyttää mobiilivideota iPhonessa.

Houkutteleva tapa katsella televisiota

Tunne olla yhteydessä muihin ihmisiin katsellessasi tärkeitä tapahtumia on erittäin houkutteleva, ja sovelluksen tulisi houkutella monia uusia käyttäjiä Twitteriin samalla, kun se on hauskaa Apple TV: n omistajille. Tämä ei ole ainoa urheilusovellus, jonka löydät Apple TV: lle, kaukana siitä, mutta Twitter tarjoaa ainutlaatuisen käänteen, jonka pitäisi hyötyä urheilukuluttajien sosiaalisesta luonteesta, ja valikoima lisäsisältöä, joka auttaa tekemään Apple TV: stä paljon sosiaalisempi työkalu. Olisi hienoa, että yritys jatkaisi käyttöliittymän parantamista – mahdollisuus etsiä tweeteistä tai jopa suodattaa joitain kommentteja ja luokkia olisi arvokasta. Sovellus on saatavana myös Amazon Fire TV: lle ja Microsoft Xbox One: lle, ja sen avulla voit myös tutustua Periscopen kuratoituun sisältöön. Koska noin 79 prosenttia Twitterin käyttäjistä asuu Yhdysvaltojen ulkopuolella, ei ole ollenkaan yllättävää, että sovellus on saatavana kansainvälisesti iOS App Storessa.