Skip to content

Miksi sinun pitäisi poistaa sähköpostiosoitteet edelleenlähetetystä viestistä

22 de kesäkuu de 2021

Yhteystietojen poistaminen edelleenlähetetyistä sähköpostiviesteistä on yksityisyyden, turvallisuuden ja kohteliaisuuden asia. Mutta koska useimmat sähköpostiohjelmat lisäävät edelleenlähetystä varten otsikkotiedot, mukaan lukien Vastaanottaja- ja Kopio-kentät, oletuksena saattaa olla vahingossa jaettavien ihmisten yhteystietoja, joiden sähköpostiosoitteita ei mieluummin julkisteta.

Mitä tapahtuu, kun et poista osoitteita

Osoitteiden poistamisella edelleenlähetetystä sähköpostista on yksi etu. Jokainen, joka vastaanottaa viestin, tietää, kuka on jo lähettänyt ja vastaanottanut sen, joten sitä ei tarvitse lähettää uudelleen vastaanottajille. Kaikilla otsikkotiedoilla, mukaan lukien sähköpostiosoitteet, on kuitenkin myös ylivoimaisia ​​haittoja. Ensinnäkin viesti näyttää sotkuiselta ja usein todellinen sisältö haudataan kaikkien otsikkotietojen alle. Toiseksi jaat sähköpostiosoitteita kolmansien osapuolten kanssa ilman niiden omistajien suostumusta. Tämän huolen pitäisi olla ymmärrettävää, jos sinä et itse haluaisi sähköpostiosoitteesi antavan tuntemattomille ihmisille.

Kuinka poistaa sähköpostiosoitteita, kun välität viestin

Sähköpostin puhdistamiseen voi liittyä useita vaiheita, mutta yleensä kannattaa korostaa sähköpostiosoitteet ja muut tarpeettomat tiedot ja käyttää sitten Poistaa avain niiden poistamiseksi. Jos lähetät viestin edelleen liitteenä, saatat joutua toteuttamaan lisätoimenpiteitä vastaanottajien tietojen siirtämiseksi. Muista käyttää muutama sekunti tämän ylimääräisen vaivannäön tekemiseen, koska sähköpostiosoitteiden poistaminen viestiä välitettäessä on kohteliasta kaikille mukana oleville.