Skip to content

Miksi VR ei ole valmis Esportsiin

19 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Virtuaalitodellisuus ei todennäköisesti aiheuta suurta osaa roiskeista milloin tahansa pian kasvavalla esports-alalla.
  • Suoratoistopalvelut todennäköisesti osallistuvat enemmän esporttiin, jotkut tarkkailijat sanovat.
  • Nopeammien mobiililiitäntämahdollisuuksien, kuten 5G ja 5G Ultra-Wideband milliwave -tekniikan, odotetaan lisäävän esports-teollisuutta ja antavan fanien katsella tien päällä, tarkkailijoiden mukaan.
Jotkut asiantuntijat sanovat, että virtuaalitodellisuus ei ole vielä täysin valmis esporttiin. Virtuaalitodellisuus ja lisätyn todellisuuden avulla pelaajat ja fanit voivat olla tiiviimmin yhteydessä peliin, kannattajat sanovat. Mahdollisempien virtuaalitodellisuuskuulokkeiden, kuten Oculus Quest 2, julkaisu lisää kiinnostusta VR: ään. Mutta VR-tekniikalla ei ole vaikutusta, jota odotettiin esportissa. ”Ihmiset odottivat VR: n ottavan keskeisemmän roolin viihteessä, mutta se ei vie suurta harppausta, ennen kuin nimikkeitä on enemmän ja laitteisto on entistä helpommin saatavissa”, Yaniv Sherman, USA: n varatoimitusjohtaja ja peliryhmän 888 johtaja Holdings, sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Toisin kuin konsoleista, jotka yrittävät tulla yhden luukun viihteeksi, mielestäni VR: llä on potentiaalia tulla suuremmaksi. Vaikka vedonlyönti esportteihin on täydentävä kokemus sen katseluun, VR: n on myös täydennettävä urheilua sosiaalisen ja virtuaalisen risteyksessä. ”

Pandemia lisää kiinnostusta Esportsiin

Esports kasvaa nopeasti, mikä on lisääntyneen kiinnostuksen, suurien rahojen ja ihmisten enemmän aikaa kotona käyttävän pandemian aikana. Yhden arvion mukaan esports-katsojien kokonaismäärän odotetaan kasvavan 454 miljoonasta katsojasta vuonna 2019 646 miljoonaan katsojaan vuonna 2023. Myös suoratoistopalvelut todennäköisesti osallistuvat enemmän esporttiin, jotkut tarkkailijat sanovat. ”Tekoäly ja suoratoistopalvelut, jotka yhtyvät esporttiin ja muihin urheilulajeihin, luovat uuden kuluttajakokemuksen jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa”, Sherman sanoi. ”Vaikka näemme jo Netflixin kaltaisten yritysten sulautuvan muihin palveluihin, se ei ole vielä saavuttanut esportteja, ja odotan tämän muuttuvan lähitulevaisuudessa.”

Nuori henkilö, joka valmentaa esporttiimiä.

VR: n ongelmana on, että nykyisin keskitytään sellaisten kuulokkeiden valmistamiseen, joiden avulla ihmiset voivat olla fyysisesti yhteydessä ohjelmistoihin. Fanit eivät sitä etsi, jotkut tarkkailijat sanovat. ”Monet sekoittavat pelien vetovoiman haluun osallistua fyysisesti toimintoihin, joita pelit simuloivat”, Hai Ng, esports-konsultointiyrityksen Spawn Pointin toimitusjohtaja, sanoi sähköpostihaastattelussa. ”VR: n käyttöönotto on sisältölähtöistä, ei pelkästään siksi, että se voi tuottaa paremman simulaation.”

5G antaa sinun katsella urheilua useammassa paikassa

Nopeammien mobiililiitäntämahdollisuuksien, kuten 5G ja 5G Ultra-Wideband milliwave -tekniikan, odotetaan lisäävän esports-teollisuutta ja antavan fanien katsella tien päällä, tarkkailijoiden mukaan. Mutta ”esports ei ole” verenvuoto ”teollisuus”, Ng sanoi. ”Kilpailukykyisenä urheilutoimintana vakaus ja omaksuminen ovat keskeisiä pilareita;” uudet tekniikat ”eivät aina ole mukavia.” Esports on saamassa suosiota pandemian takia, jotkut väittävät. ”Vuonna 2020 koko ala otti seuraavan askeleen siirtymällä virtuaalisesti, kun muita urheilutapahtumia ei ollut saatavilla”, Sherman sanoi. ”He olivat keskeisessä asemassa sekä viihteen että urheiluvedonlyönnin maailmassa. Se on rauhoittunut perinteisten urheilulajien palatessa, mutta kasvu ei pysähdy niin kauan kuin lisää titteleitä tulee saataville – lisää titteleitä ja enemmän vedonlyöntiä käyvät käsi kädessä. ” ”Ihmiset odottivat VR: n ottavan keskeisemmän roolin viihteessä, mutta se ei vie suurta harppausta, ennen kuin nimikkeitä on enemmän ja laitteisto on entistä helpommin käytettävissä.” Kysymys jää, onko esporttien suosio viivästynyt, kun kaikki muut virtuaalinen urheilu jatkuu, kun koronaviruspandemia heikkenee. ”Fanien näkökulmasta [they were] houkuttelee muun urheilusisällön puute. Jotkut pysyvät myös, kun he ovat saaneet maistelun kilpailutoiminnasta ja sisällöstä ”, Ng sanoi.” Pandemia auttoi murtamaan mahdollisesti leimautuneen leimautumisen luokittelemalla esportit ja pelit lapsille. ”Korkeakoulut ottavat huomioon Esportin kasvavasta suosiosta on tarjolla tuottoisia apurahoja. New Yorkin Fashion Institute of Technology ilmoitti äskettäin ohjelman, joka on tarkoitettu opiskelijoille alan tutkimiseen. Kurssi tarjoaa sarjan projektipohjaisia ​​toimintoja ja tehtäviä, joissa analysoidaan perusteet pelisuunnittelusta, markkinoinnista ja projektinhallinnasta. Huipputeknologia ajaa monia talouden alueita, mutta on epätodennäköistä, että esports olisi yksi niistä. Tarvitset vain hyvän näytön ja kunnollisen laajakaistayhteyden rentoutumiseen ja katseluun .