Skip to content

Miksi Xbox Series S on aikaasi (ja rahasi) arvoinen

19 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Xbox Series S on hieman vähemmän tehokas, mutta silti melko hieno.
  • Se on vain digitaalinen asia, jossa ei ole levyasemaa.
  • Xbox All-Access tekee siitä erittäin edullisen tavan päivittää.

Ajatus edullisesta pelikonsolista kuulostaa hämmentävältä. Ehkä se on sanan budjetti käyttö tai vain ajatus leikatusta pelikokemuksesta, mutta luulen siksi, että jotkut ihmiset olivat varovaisia ​​uutisista Xbox Series S: stä, joka julkaistaan ​​Xbox Series X: n rinnalla marraskuussa. Todellisuudessa Xbox Series S on loistava tapa nauttia seuraavan sukupolven peleistä halvemmalla. Hyvin hinnoiteltu 299 dollaria ja osa Xbox All-Accessista, jotta se olisi vieläkin arvokkaampi (pääsemme siihen), Xbox Series S saattaa olla pienempi ja vaatimattomampi versio Xbox Series X: stä, mutta sen pitäisi silti ilahduttaa monia .

Kuinka Xbox Series S on edullisempi?

Microsoft on jakanut uusimman Xbox-konsolin kahteen malliin: Xbox Series S ja Xbox Series X. Se teki tämän aikaisemmin edellisellä Xbox Onella, joka oli saatavana sekä Xbox One S- että X-makuisena. Ero tässä on siinä, että molemmat konsolit käynnistyvät samanaikaisesti. Se loi pienen pelon. Vaikka Xbox One X tuntuu Xbox One S: n premium-versiolta, Xbox Series S: n käynnistäminen samanaikaisesti tuntuu siltä, ​​että saisit lapsen version, eikö? Saamme sen, mutta ei, et ole. Sen sijaan saat paljon tyylikkäämmän version Xbox-sarjasta, koska Series S on kaikkien aikojen pienin Xbox. Erittäin tyylikäs ulkonäkö, et taistele sovittaa sitä olohuoneesi kokoonpanoon kuten liian isolla Xbox Series X: llä. Pienemmällä lomakkeella on hinta – Xbox Series S on vähemmän tehokas – mutta se on kohtuullisen pieni hinta.

Xbox-sarja S

Jotta pääset käsiksi monimutkaisiin yksityiskohtiin, Xbox Series S tarjoaa kolmanneksen teraflopien (TFLOP) määrästä, joita Xbox Series X tarjoaa näytönohjaimensa kanssa. Tämän näkökulmasta katsottuna TFLOP: ita on vähän vähemmän kuin Xbox One X: ssä, mutta melkein neljä kertaa enemmän kuin alkuperäisessä Xbox Onessa. Se tarjoaa myös vähemmän RAM-muistia, mikä voi tarkoittaa, että odotettu pika-jatkotoiminto voi toimia hieman vähemmän tehokkaasti, mutta siitä ei ole vielä vahvistusta. Viime kädessä merkittävä tekijä, joka voi tehdä päätöksen puolestasi, on levyaseman puute. Jep, Xbox Series S on vain digitaalinen asia. Jos olet kuin minä ja vihaan levyn vaihtamista paljon, se ei ole ongelma, mutta jos haluat pelata vanhempia levyjä, tämä voi olla ongelma. Vain sinä voit päättää täällä. Säästät silti 200 dollaria tavalliseen vaihtoehtoon.

Joten, miksi haluat Xbox Series S: n?

Yksinkertaisesti sanottuna voit nauttia seuraavan sukupolven konsolista paljon vähemmän. Voit silti pelata uusimpia Xbox-pelejä, nauttia eduista, kun voit vaihtaa useiden pelien välillä saumattomasti Quick Resume -ohjelman avulla, ja sitten siellä on Xbox Game Pass. Tilauspalvelu tarkoittaa, että sinun ei tarvitse budjetoida niin monien pelien ostamista kuin aiemmat sukupolvet, koska se toimii kuten Netflix, joka tarjoaa sinulle lähes loputtoman valikoiman nimikkeitä, joista voit valita, muistuttaen sinua, että vain digitaalinen tulevaisuus on todella hieno . Xbox Series S näyttää kuitenkin paremmalta kuin Xbox Series X, joten saat myös parhaan näköisen järjestelmän.

Xbox Series S on vieläkin halvempi, jos haluat sen olevan

Xbox Series S on kohtuuhintainen 299 dollaria, mutta se on silti iso muutos. Onneksi voit liittyä Xbox All-Access -palveluun ja hankkia konsolin sekä 24 kuukauden Xbox Game Pass Ultimaten, kaikki hintaan 24,99 dollaria kuukaudessa. Xbox Game Pass Ultimate maksaa tavallisesti 14,99 dollaria kuukaudessa, joten ylimääräisestä 10 dollaria kuukaudessa saat kokonaan uuden pelikonsolin nauttimaan monien vuosien ajan. Se on paljon ja älykäs tapa tehdä pelaamisesta helpompaa useimmille meistä, jotka eivät voi vain käyttää satoja dollareita uuteen tekniikkaan. Ainoa todellinen haittapuoli, jonka voimme nähdä, on se, että levykeasema on kätevää, varsinkin jos haluat todella katsella 4K Blu-ray -kuvia, ja yhden puuttuminen tarkoittaa, että aiot rajoittaa hintoja Microsoft Storessa. Silti, jos etsit edullista tapaa päästä seuraavan sukupolven peleihin tai jos olet vasta aloittamassa pelaamista kokonaan, Xbox Series S on ehdottomasti oikea tapa edetä.