Skip to content

Missä kuunnella MLB-pelejä

14 de heinäkuu de 2021

Etsitkö baseballia radiosta? Asutpa sitten kaupungissa, jossa baseball-joukkueesi pelaa, tai tuhansien mailien päässä, voit saada äänen ja nauttia pelistä täysillä. Kuuntele suosikkijoukkueesi tuottamaa podcastia, älä unohda suoraa toistoa radiossa. Jos haluat katsella pelejä, tarkista paikallisen kanavasi kokoonpano MLB-verkossa. Se on saatavana useiden palveluntarjoajien kautta Yhdysvalloissa, mukaan lukien Dish, DIRECTV ja YouTube TV. Se tarjoaa kokopäiväisen kattavuuden kauden aikana ja baseball-talk-esityksiä offseason-aikana.

Löydä MLB-radioaseman numero lippulaivoja varten

MLB.com -sivuston MLB.TV Media Center -sivulla luetellaan lippulaiva AM- ja FM-radioasemat, jotka tarjoavat kattavuuden baseball-joukkueille. Näet kunkin joukkueen kotikaupungin kutsukirjeet, joissa peliä pelataan, ja peliaika. Kun peli on ohi, etsi pelipäivää kuunnellaksesi kohokohtia tai tiivistettyä versiota. Lippulaiva-asemilla on yleensä liitetty verkosto maantieteellisesti erillisistä pienemmistä asemista, jotka lähettävät äänen uudelleen lippulaiva-asemalta pelipäivänä. Ota yhteyttä lippulaiva-asemaan ja tiedustele, onko lähempänä verkkoasemaa lähempänä sinua.

Kuuntele baseballia satelliittiradiosta

Yhdessä leikkikohtaisen kattavuuden kanssa Sirius XM -tilausradiopalvelu tarjoaa baseball-faneille ympärivuorokautisen kattavuuden baseballista MLB-verkkoradiossaan, joka on premium-radiokanava, joka on omistettu Major League Baseballin kuvaamiseen seitsemänä päivänä viikossa. MLB-verkkoradio tarjoaa kattavan radion kattavuuden tärkeimmistä liigoista, ja päivittäinen joukko keskusteluohjelmia järjestää baseball-asiantuntijat ja sisäpiiriläiset, kuten Jim Bowden, Mike Ferrin, Jeff Joyce, Steve Phillips ja Jim Duquette.

Pysy ajan tasalla MLB.com-podcastien avulla

MLB.com tuottaa joukon baseball-podcasteja, jotka sisältävät 30 joukkuekohtaista podcastia ja yli 20 yleishyödyllistä baseball-podcastia. Lataa ilmaiset podcastit mobiililaitteellesi ja ota baseball mukaasi mihin tahansa. Voit tilata nämä MLB-podcastit iTunesin kautta tai missä tahansa soittimessa RSS-syötteen kautta. Vaihtoehtoisesti voit kuunnella verkossa ja ladata jakson.

Hanki MLB Radio Mobile -sovellukset

MLB (aiemmin At Bat) on Major League Baseballin virallinen sovellus ja live-baseball-lähde iPhonella, iPadilla tai Android-laitteilla. Sovellus veloittaa kuukausittaisen tai vuosimaksun kaikista live-peleistä avaamispäivästä World Seriesiin. Yleisen edun mukaisten baseball-sovellusten lisäksi useimmilla MLB-joukkueilla on baseball-sovellus. Nämä sovellukset keskittyvät yhden joukkueen tuloksiin, tilastoihin, aikatauluihin, uutisiin, kauppatietoihin ja paikallisiin tapahtumiin.

Löydä uusia pelaajia Minor-liigasta

Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tulevista pelaajista, hyötyvät MLB Pipeline -podcastista. Se on täynnä Minor League Baseballin kattavaa kattavuutta, jota ei löydy mistään muualta. MiLB.com, Minor League Baseballin virallinen verkkosivusto, ja tarjoaa faneille äänen Minor League -pelistä ympäri maata. Vieraile sen Listen Live -sivulla saadaksesi lisätietoja.