Skip to content

Mistä katsella urheilua YouTubessa

26 de kesäkuu de 2021

Etsitkö YouTube-urheiluvideoita? Olemme löytäneet suosituimmat kanavat urheilun katselemiseen YouTubesta. Pidätpä sitten klassisista urheilulajeista, kuten baseballista ja koripallosta, live-tennistä tai jotain hieman hämärämpää, meillä on YouTube-urheilua.

National Football League (NFL) YouTubessa

NFL ei lähetä live-pelejä Youtubessa, mutta on paljon muuta katsottavaa, uutisista ja kaupankäynnistä spekulaatioihin suurten pelien kohokohtiin ja vanhojen pelien uudelleenajoihin.

NBA-koripallo

Lähikuva koripallokehästä

Hämmästyttävää tapahtuu NBA.com-YouTube-kanavalla. Pelin kohokohtien lisäksi voit nähdä temppuja ja PR-tapahtumia.

ESPN Sports YouTubessa

ESPN YouTube -kuvakaappaus baseball-pelistä

Urheilun maailmanjohtajalla on suuri läsnäolo Internetissä. ESPN YouTube -kanava antaa katsojille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa päivän parhaiden urheilutarinoiden kanssa ja reagoida niihin.

NHL-videot YouTubessa

NHL: n YouTube-kuvakaappaus NY Rangers -kiekkopelistä

Kansallisella jääkiekkoliigalla on koti myös YouTubessa. Ja jääkiekkofanit ovat aktiivisia sivulla – NHL: llä on lähes 50 000 YouTube-tilaajaa, jotka katsovat ja kommentoivat jääkiekkovideoita.

Hockey Fight -videot YouTubessa

Jääkiekko taistelu, Washington Capitals, Toronto Blue Jays

Olin taistelussa ja jääkiekkopeli puhkesi … Jotain sellaista, eikö? Tämä YouTube-urheilukanava menee suoraan vakavaan toimintaan – unohda pelit, unohda näytelmät, kyse on jääkiekkotaisteluista.

Ultimate Fighting Videos YouTubessa

UFC: n YouTube-kuvakaappaus

Tämä on urheilua, eikö? UFC: n YouTube-videokanava on erittäin suosittu, sillä siellä on yli 2000 videota ja aktiivinen ryhmä faneja.