Skip to content

Mistä löytää ilmainen lataus Command & Conquer -sovelluksesta

20 de maaliskuu de 2021

.Fanit Komento ja valloita RTS-peleillä voi pelata klassista otsikkoa, joka aloitti kaiken ilmaiseksi verkossa. Opi lataamaan alkuperäinen Komento ja valloita.

Mistä löytää Command & Conquer Online

Alkuperäinen vuoden 1995 versio Komento ja valloita löytyy edelleen joiltakin kolmannen osapuolen verkkosivustoilta, mutta sen pelaaminen vaatii DOS-emulaattorin, kuten DOSBoxin, käytön. Electronic Artsin vuonna 2007 julkaisemaa painosta ei enää ole ylläpidossa eikä saatavilla EA: n verkkosivustolla. CnCNet.org tarjoaa kuitenkin uusimman ja suurimman ilmaisen version Komento ja valloita Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X ja Linux.

Tämä ilmainen versio Komento ja valloita sisältää sekä yhden pelaajan kampanjat että moninpelitilan. Siinä on myös parannuksia pelin koodiin korkean resoluution grafiikan, parannetun nopeuden, chatin ja kartanmuokkausohjelman tukemiseksi.

Komento ja valloita latauslinkit

Nämä ovat parhaat valintasi klassikon nauttimiseen Komento ja valloita kokea:

  • Sivustolta CnCNet.org voit ladata ilmaisen version Komento ja valloita tietylle käyttöjärjestelmälle.
  • BestOldGames -sivustolta voit ladata ROM-levyn C & C-kultainen versio DOS: lle.

Mikä on Komento ja valloitus?

Komento ja valloita on reaaliaikainen strategiapeli, joka julkaistiin vuonna 1995. Tarina on asetettu vaihtoehtoiselle aikajanalle, jossa kaksi globaalia valtaa on sodassa salaperäisen Tiberium-elementin hallinnasta. Komento ja valloita kehitti Westwood Studios, sama kehitysyhtiö, joka loi yhden varhaisista reaaliaikaisista strategiapeleistä, Dyyni II. Sillä aikaa Dyyni II auttoi määrittelemään RTS-tyylilajin, Komento ja valloita parantanut sitä tuomalla käyttöön useita uusia ominaisuuksia, jotka ovat auttaneet kaavan suosimisessa.

Komento ja valloita sisältää kaksi yhden pelaajan tarinaa, joista jokainen seuraa yhtä pelin kahdesta pääryhmästä: Global Defence Initiative (GDI) ja Brotherhood of Nod. Pelaajat keräävät pelin ensisijaisen resurssin, Tiberiumin, rakentamaan rakennuksia, tutkimaan uutta tekniikkaa ja luomaan sotilasyksiköitä. Nämä kaksi kampanjaa on jaoteltu erilaisiin tehtäviin, joista kukin otetaan käyttöön suoran toiminnan leikkauksissa. Useimpien tehtävien ensisijainen tavoite on vihollisen voittaminen tai vihollisen rakennusten hallinta.

Yksinpelaajien kampanjoiden lisäksi Komento ja valloita sisältää myös online-moninpelikomponentin. Alun perin julkaistu MS-DOS: lle, ja peli on sittemmin siirretty Windowsiin, macOSiin, Sega Saturniin, PlayStationiin ja Nintendo 64: een.

Tietoja Command & Conquer -sarjasta

Vuosien mittaan The Komento ja valloita -sarja on nähnyt yli 20 erilaista peliä ja laajennuspakettia, joista viimeisin julkaistiin vuonna 2012 otsikolla Komento ja valloitus: Tiberium-allianssit. Sarjaa pidetään yhtenä uraauurtavasta videopelifranchise-toiminnasta, joka auttoi popularisoimaan reaaliaikaista strategialajia.

Alkuperäinen Komento ja valloita otettiin hyvin vastaan ​​sekä kriittisesti että kaupallisesti. Electronic Arts osti Westwood Studiosin vuonna 1998, ja sen kehitys jatkui C & C pelejä, kunnes yritys lopulta sulautui EA Los Angelesiin. Vuonna 2007 alkuperäinen Komento ja valloita julkaistiin ilmaisohjelmana juhlimaan julkaisunsa 12-vuotisjuhlaa sekä promootiokampanjana julkaisun ennakoimiseksi Command & Conquer 3: Tiberium Wars.