Skip to content

Mistä myydä käytettyjä elokuvia

15 de heinäkuu de 2021

Oletko kiinnostunut ohentamaan elokuvakokoelmasi? Tässä voit myydä käytettyjä elokuvia maksimaalisen voiton saavuttamiseksi.

  • Bonavendi.com – Käytä tätä hintavertailumoottoria verrataksesi yli 20 suosituimman elokuvan jälleenmyyjän takaisinostohintoja, joten sinun ei tarvitse tarkistaa kutakin erikseen. Jos sinulla on paljon myytäviä tuotteita, skannaa viivakoodit niiden viivakoodisovelluksella – tämä säästää sinun tarvitsematta kirjoittaa joukko ISBN-numeroita.
  • Ebay.com – Jos sinulla on uudempia elokuvia tai keräilijäelokuvia (esimerkiksi holvatut Disney-elokuvat tai VHS), harkitse niiden huutokauppaa. Tämä vie vähän enemmän aikaa, koska sinun on valokuvattava ja lueteltava elokuvasi ja odotettava sitten ostajan tulemista; mutta ansaitset todennäköisesti enemmän rahaa, koska mukana ei ole välittäjiä. Muista ottaa listamaksut (ja kaikki PayPal-palkkiot) huomioon, ennen kuin luet tavarasi.
  • Amazon Tämän vähittäiskaupan jättiläisen avulla voit myydä käytettyjä elokuvia missä tahansa muodossa, mutta niiden VHS-markkinapaikka on erityisen kuuma tällä hetkellä. Puhumme siitä, että haluat mennä ulos ja ostaa lisää VHS-nauhoja myydäksesi kuumana. Tämä on toinen tilanne, jossa joudut odottamaan ostajan saapumista.
  • Decluttr – Kirjoita DVD-levyjen ja Blu-ray-levyjen takana oleva viivakoodi niiden arvostusmoottoriin ja saat tarjouksen heti. Jos sinulla on paljon myytäviä elokuvia, lataa niiden ilmainen sovellus. Sen avulla voit skannata viivakoodeja kirjoittamisen sijaan – suuri aikaa säästävä.
  • Paikalliset jälleenmyyjät – Tarkista alueesi elokuvamyyjien puhelinluettelosta. Monet käytetyt kirjakaupat käsittelevät myös käytettyjä elokuvia. Lasten lähetysmyynti ja Facebook Yard Sale Groups voivat olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on joukko viimeaikaisia, G-luokiteltuja tavaroita ladattavaksi. Ja Facebook Marketplace voi olla hyvä myös lataamaan suosittuja elokuvia nopeasti. Jos sinulla on paljon myytäviä elokuvia, harkitse niiden lisäämistä Facebookiin tai Craigslistiin. Kirpputoreille asettuneet paikalliset myyjät etsivät aina uutta varastoa kopeilleen. Et saa parasta dollaria elokuvistasi, jos myyt niitä tällä tavalla, mutta saat ne nopeasti talostasi.
  • Onko piha-myynti – Laita ei-toivotut DVD-levyt seuraavaan piha-myyntiäsi. Ne ovat helppo myydä 1 dollaria kappaleelta. Lahjoita mitä jäljellä on päivän lopussa. Etsi sitten käyttö kaiken uuden hyllytilan käyttöön.

Käytetyt elokuvamyyntivinkit

  1. Älä maksa tavaroiden lähettämistä. Hyvämaineiset elokuvien jälleenmyyjät perivät toimituskulut.
  2. Tarjoukset vaihtelevat jälleenmyyjältä, joten tarkista muutama ennen kuin päätät kenelle myydä.
  3. Ole etusijalla elokuviesi kunnossa. Jos levy on kaikki naarmuuntunut, älä yritä myydä sitä. Myyjä hylkää sen vain, kun hän saa sen. Universal Studios ja jotkut muut studiot tarjoavat edullisen korvaavan naarmuuntuneet tai rikkoutuneet levyt. Se voi olla jotain tutkittavaa.
  4. Sinulla on oltava alkuperäinen kotelo ja taideteos, jotta voit myydä käytettyjä siirtoja jälleenmyyjille. He hylkäävät kaikki elokuvat, jotka saapuvat ilman näitä asioita.

Varoitus digitaalikopioiksi muunnettujen elokuvien myymisestä

Jos käytit levyä digitaaliseen muuntamiseen Vudu-kaltaisen palvelun kanssa tai sinulla on UltraViolet-kopion mukana tullut elokuva, tiedä, että elokuvan alkuperäisen kopion myyminen muuntamisen jälkeen ei ehkä ole niin kuuma idea. Vaikka se on edelleen hyvin harmaa alue, elokuvan varsinaisen fyysisen kopion myynnin voidaan tulkita rikkovan lisenssisopimusta tai tekijänoikeuslakia, koska sinulla on edelleen elokuvan digitaalinen kopio. Tämä tarkoittaa, että kahdella erillisellä kotitaloudella on pääsy elokuvaan – yksi levyn ja toinen digitaalisen tiedoston kautta – eikä studiot tarkoita sitä. Lainsäädännöllä on jonkin verran kiinniottoa tässä asiassa, mutta on todennäköisesti parasta pysyä selvänä tästä ongelmasta. Jos et halua, että joukko elokuvia vie tilaa kodissasi, vaihda digitaalisten tiedostojen ostamiseen. Ne eivät vaadi varastotilaa tai pölyämistä tai jätä sinua polkemaan hämärissä jälleenmyyntivesissä.