Skip to content

Mistä myydä käytettyjä videopelejä

15 de heinäkuu de 2021

Onko sinulla pino videopelejä, joita et koskaan pelaa? Saatat pystyä myymään nuo pelit ja asettamaan pienen ylimääräisen käteisen taskuusi. Olitpa siivoamassa taloa tai valmistaudut muuttamaan, näillä vanhoilla videopeleillä voi olla enemmän arvoa kuin ymmärrät. Niiden ei tarvitse edes olla tuoreita, jotta ne olisivat myynnin arvoisia. Itse asiassa vanhemmat pelit käyttävät usein enemmän rahaa kuin uudet pelit. Jos sinulla on esimerkiksi Atari- tai Commodore 64 -pelejä, voit istua ehdottomalla kultakaivoksella. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on pelikonsoli, ohjaussauvat ja ohjaimet heidän kanssaan. Oletko valmis selvittämään, kuinka paljon voit saada peleistäsi? Tässä on useita paikkoja, joissa voit myydä käytettyjä videopelejäsi ja ehkä joitain vanhoja DVD-levyjäsi. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Vie pelisi kauppaan myydäksesi niitä käteisenä tai luottona

Jotkut iso-box-kaupat ja erikoisliikkeet maksavat sinulle käteistä tai antavat sinulle luottoluokituksen käytetyistä videopeleistäsi ja -konsoleistasi. Tämä voi olla helpoin ja nopein tapa saada arvoa peleistä, mutta tulet todennäköisesti tekemään vähemmän kuin tekisit, jos myisit niitä yksitellen verkossa. Tarkista puhelinluettelosta paikallisesti hoidetut kaupat tai kokeile jotakin näistä ketjuista:

  • GameStop – Vieraile heidän verkkosivustollaan ja selvitä omistamiesi pelien, konsolien ja lisävarusteiden arvo ennen kuin lähdet lähimpään kauppaan. Tämän avulla voit vertailla tarjouksia, joten voit olla varma, että saat kohtuullisen sopimuksen. GameStop maksaa käteisenä tai kaupallisena luottona.
  • Paras osto – Etsi pelinimikkeitäsi nähdäksesi, kuinka paljon tämä iso laatikkoketju maksaa niistä. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, tulosta etukäteen maksettu lähetystarra; ja postita pelisi heille. He arvioivat peliesi kunnon ja lähettävät sinulle Best Buy -lahjakortin 10 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Huomaa, että he ostavat myös pelikonsoleita ja joitain muita elektroniikkatyyppejä.

Myy ja lähetä erä videopelejä

Jos sinulla ei ole aikaa viedä pelejä myymälään tai myydä niitä erikseen verkossa, kokeile näitä verkkopohjaisia ​​ostajia:

  • CashForGamers.com – Valitse vain pelit ja konsolit, jotka sinulla on, ja tulosta ilmainen ennakkoon maksettu lähetystarra, jotta voit lähettää ne. Voit valita maksun PayPalin tai postitetun sekin kautta. Jos lähetät heille yli 50 dollarin arvosta kauppatavaraa, he lähettävät sinulle jopa ilmaisia ​​toimitustarvikkeita.
  • Decluttr.com – Kirjoita pelien takana oleva viivakoodi tai skannaa viivakoodit heidän sovelluksellaan. Käytä sitten heidän toimittamiaan ilmaisia ​​lähetystarroja peliesi lähettämiseen. Saatuaan pakettisi he tarkastavat tuotteesi ja maksavat sinulle seuraavana päivänä valitsemallasi suoralla talletuksella, sekillä, PayPalilla tai hyväntekeväisyyslahjoituksella.
  • Secondspin.com – Kerro heille myyntilaskurilla, mitkä pelit sinulla on, ja saat välittömän tarjouksen heitä kiinnostavista peleistä. Pelien lisäksi he ottavat myös musiikki-CD-, DVD- ja Blu-ray-levyjä. Muista tarkistaa heidän Hot Game Trade-Ins -sivunsa nähdäksesi, mistä he maksavat parhaita dollareita. Onko paljon myytävää? Säästä aikaa käyttämällä joukkomyyntilomaketta. He maksavat PayPalin, postitetun sekin tai kaupan luottojen kautta.

Myy videopelisi verkossa yksitellen

Jos haluat maksimoida tulosi etkä tarvitse rahaa heti, listaa pelisi erikseen ja odota oikean ostajan tuloa. Tässä on joitain kokeilukohteita:

  • Amazon Marketplace: Jos luet pelisi Amazon Marketplacen kautta, ne näkyvät tavallisissa Amazon-luetteloissa samalla uudella tai käytetyllä otsikolla. Se tuo pelisi monien silmien eteen. Amazonilla on myös kaupankäyntiohjelma videopeleille, musiikki-CD-levyille, DVD-levyille ja elektroniikalle, jos et halua odottaa niiden myyntiä.
  • eBay.com – Laita pelisi huutokauppaan ja toivoa tarjoussodasta heidän myyntihintansa nostamiseksi. Tämä on loistava strategia, jos purat suosittuja tai vaikeasti löydettäviä nimikkeitä. Jos haluat saada peleihisi niin paljon kuin mahdollista, listaa ne lomaostoskauden aikana.
  • Facebook Marketplace – Listaa ja myy pelejäsi paikallisesti Facebook-tililläsi. Listausmaksua ei ole, ja kohteet myyvät yleensä hyvin nopeasti. Vietä muutama minuutti luomalla luettelo, jossa on mukava valokuva, ja käytetyt pelisi voivat olla poissa tänään. Jos päätät mennä tällä reitillä, muista napsauttaa alkuperäinen valokuva sen sijaan, että otat kuvan pois toisesta sivustosta. Tuotteesi myydään nopeammin, jos et, ja vältät tekijänoikeusrikkomuksia.

Lähetä videopelejäsi

Viimeinen vaihtoehto on myydä videopelejäsi paikallisen lasten lähetysmyynnissä tai paikallisen äidin ryhmän kautta. Tiedä vain, että he eivät todennäköisesti hyväksy pelejä, jotka on luokiteltu aikuisille tai aikuisille.