Skip to content

Mistä ostaa iPhone

14 de heinäkuu de 2021

IPhone on kaikkien aikojen suurimpia kulutuselektroniikkatuotteita, ja kaikki haluavat sellaisen. Kysymys ei ole onko ostaa iPhone, mutta missä ostaa iPhone?

Mistä on paras paikka ostaa iPhone?

Toki, voit mennä suoraan lähteeseen ja ostaa iPhonen Applen verkko- tai vähittäismyymälöistä, mutta sinulla on paljon muita vaihtoehtoja iPhonen ostamiseen. Vastaus on, että ei ole oikeastaan ​​yhtä parasta kauppaa tai verkkosivustoa. Jokainen iPhone-myymälä tai verkkosivusto myy samoja malleja suunnilleen samaan hintaan. Joten valitset todella mukavuuden tai pienten, rajoitetun ajan tarjousten perusteella.

Huomioon otettavia asioita ostettaessa iPhonea

Vaikka ei ole olemassa yhtä sääntöä siitä, mikä tekee yhdestä myymälästä paremman kuin toinen iPhonen ostamista varten, joitain tekijöitä, jotka saattavat tehdä kaupasta parhaan paikan ostaa iPhonen, ovat:

  • Tarjoukset: Koska kaikki myyvät samaa iPhonea periaatteessa samalla hinnalla, jälleenmyyjät tarjoavat joskus bonuskampanjoita saadakseen sinut valitsemaan ne. Voit tarttua ilmaiseen koteloon, lahjakorttiin tai muuhun kannustimeen, jos pidät silmällä tarjouksia.
  • Nykyinen suhde: Joskus paras paikka ostaa iPhone on helpoin – ja se voi olla nykyiseltä puhelinyhtiöltäsi. Uuden puhelimen ostaminen nykyiseltä yritykseltäsi helpottaa siirtymistä.
  • Kauppa-arvo: Jotkut jälleenmyyjät tarjoavat vanhan puhelimesi kauppahinnan alennusta uuden puhelimen hinnasta. Mitä enemmän käteistä käteisellä saat, sitä parempi kauppa voi olla.

Pitäisikö minun odottaa myyntiä ostaa iPhone?

Ei. Tämä johtuu siitä, että iPhone ei koskaan tule myyntiin. Apple valvoo tiukasti tuotteidensa hintoja, ja koska tuotteilla on niin suuri kysyntä, niiden ei tarvitse laskea hintaa myyntiin. Ajoittain myynti on vähäistä – usein lomien ympärillä – tai yksi jälleenmyyjä voi tilapäisesti alentaa muutamia malleja. Säästät harvoin yli 10%: n alennuksen iPhonen vähittäismyyntihinnasta ja usein alle sen, joten myyntiä ei ole paljon syytä odottaa. Tarvitsetko ohjeita saadaksesi selville kaikki iPhone-mallit ja -vaihtoehdot? Katso kuinka valita paras iPhone sinulle.

Mistä ostaa iPhone

Kaikki tämä sanoi, tässä on joitain tärkeimpiä vähittäiskaupan vaihtoehtoja iPhonen ostamiseksi.

iPhonet Amazonissa

Tietenkin maailman suurin jälleenmyyjä voi myydä sinulle maailman suosituimman puhelimen. Kuinka se ei voisi? Kaikki Amazonista ostamasi iPhonet tulevat lukitsematta, joten voit käyttää niitä minkä tahansa puhelinyhtiön kanssa.

Apple Store

Voit tietysti ostaa iPhonen mistä tahansa Applen lähes 500 vähittäiskaupasta ympäri maailmaa. Apple Store on varustettu myymään sinulle iPhone ja aktivoimaan iPhonen käytön edellyttämä puhelinpalvelu (voit tehdä sen myös useimmissa muissa myymälöissä). Lisäksi saat paljon upeita lisävarusteita. Löydät lähimmän Apple Store -kaupan luettelosta tai osta se verkossa.

iPhonet AT&T -kaupoissa

Yli 2200 AT&T -myymälää Yhdysvalloissa, AT&T -kaupat ovat levinneet laajemmin kuin Apple-myymälät. Nämä kaupat myyvät iPhoneja, jotka toimivat AT&T -verkossa (iso yllätys, eikö?) Ja aktivoivat ne paikan päällä. Käytä AT&T: n myymälähakua löytääksesi lähinnäsi olevan AT&T: n tai käy AT&T: n verkkokaupassa.

Valtuutetut puhelinyhtiön jälleenmyyjät

Vaikka jokaisella suurella puhelinyhtiöllä on omat viralliset myymälänsä, on myös paljon yrityksiä, jotka myyvät puhelimia ja palveluja useille operaattoreille. Nämä valtuutetut jälleenmyyjät voivat olla hyviä paikkoja ostaa iPhone. Kaikilla valtuutetuilla jälleenmyyjien sijainneilla ei ole iPhonea, mutta älä ohita näitä yrityksiä vain siksi, etteivät ne ole operaattorin omistuksessa.

iPhonet Best Buy -palvelussa

Vuonna 2008 Best Buyistä tuli ensimmäinen merkittävä jälleenmyyjä Applen ja AT&T: n lisäksi, jolla on lupa myydä iPhone. Vaikka et löydä täältä suuria alennuksia tai myyntiä, Best Buy tarjoaa ajoittain kampanjoita, jotka lisäävät arvoa, ja myy käytettyjä iPhone-puhelimia alennuksella.

Craigslist ja eBay-huutokaupat

Kuten melkein mitä tahansa muuta, mitä aiot ostaa, Craigslist ja eBay voivat yleensä auttaa sinua. Ostaja varo kuitenkin. Varmista, että tiedät mitä ostat, ostat arvostetulta jälleenmyyjältä (ainakin eBayssa. Craigslist ei tarjoa luokituksia) ja tee älykkäitä ostoksia. Ole varovainen tarjouksista, jotka näyttävät olevan liian hyviä ollakseen totta, ja varmista, että ostat uuden yksikön (ellet etsi käytettyä), tai saatat päätyä rahaa ja alipuhelimeen.

iPhonet ennakkoon maksetuilta operaattoreilta

IPhone on saatavana myös useiden ennalta maksettujen puhelinyhtiöiden kautta Yhdysvalloissa, mukaan lukien Boost Mobile, Cricket, Straight Talk ja Virgin. Ennakkoon maksettujen yritysten kanssa on joitain kompromisseja, mutta jos olet valmis tekemään ne, säästät todennäköisesti rahaa kuukausilaskussa verrattuna suuriin puhelinyhtiöihin. Lisätietoja ennakkoon maksetuista operaattoreista, niiden hinnoittelusta ja ostopaikoista.

Alueelliset liikenteenharjoittajat

Kuten ennakkoon maksetut operaattorit, nämä pienemmät puhelinyhtiöt tarjoavat vaihtoehtoja, joita suurimmat tarjoajat eivät tarjoa: tässä tapauksessa palvelu maaseudulle ja syrjäisille alueille. Puhelinten hinnat ovat suunnilleen samat kuin suurimmilla operaattoreilla, vaikka kuukausittaiset suunnitelmat eroavatkin. Katso tämä luettelo alueellisista operaattoreista, jotka tarjoavat iPhonea nähdäksesi, onko alueellasi sellaista.

iPhonet Sprintiltä

Nyt kun Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin matkapuhelinyhtiö tarjoaa iPhonea, voit ostaa kyseisen puhelimen myös vähittäiskaupoissa. Löydä lähin Sprint-sijainti.

iPhonet Kohteesta

Toinen suuri iso laatikko-jälleenmyyjä, joka on mukana iPhone-liiketoiminnassa. Voit ostaa iPhonen ja huoltosuunnitelman AT&T: ltä tai Verizonilta sen lähes 1700 yhdysvaltalaisesta myymälästä. Target myy kuitenkin vain iPhonen myymälässä, joten vaikka voit oppia siitä verkossa, sinun on mentävä kauppaan ostamaan se. Löydä lähin kohde.

iPhonet T-Mobilelta

Viimeinen neljästä yhdysvaltalaisesta puhelinyhtiöstä aloitti iPhonen kantamisen vuonna 2013. Tämän seurauksena voit nyt ostaa kaikki nykyiset iPhone-mallit T-Mobilen vähittäis- ja verkkokaupoista. Löydä lähin T-Mobile-kauppa.

Käytetyt ja kunnostetut puhelinmyyjät

Suurin osa käytettyjä iPod-laitteita ostavista ja myyvistä verkkosivustoista ostaa ja myy myös käytettyjä iPhone-puhelimia. Tee ostoksia näillä sivustoilla halvimpaan hintaan. Vaikka laatu onkin täällä yleensä erittäin hyvä, muista, että näitä puhelimia käytetään ja joskus ilman takuuta. Kuten aina, sinun on aktivoitava Apple tai puhelinyhtiö.

iPhonet Verizonilta

Yhdysvaltain suurin matkapuhelinyhtiö aloitti iPhonen myynnin vähittäismyymälöissään 10. helmikuuta 2011. Löydä lähin kauppa.

Walmart ja Sam’s Club

Maailman suurin jälleenmyyjä alkoi myydä iPhonea vuonna 2009 ja tarjoaa nyt laitteiston yhdessä Straight Talk -ennakkopalvelun kanssa. Joskus Wal-Mart tarjoaa alennuksia iPhone-puhelimista, joita et näe muualla. Löydä paikallinen Wal-Mart täältä. Sen sisarusyritys Sam’s Club tarjoaa myös iPhonen. Onko vanhoja iPhone-laitteita, joita et enää käytä? Muuta ne käteiseksi uuden mallin ostamiseksi. Katso ohjeet kohdasta Kuinka valmistella iPhone myyntiin ja mihin myydä käytetty iPhone, iPad tai iPod.