Skip to content

Mistä ostaa PS5

14 de heinäkuu de 2021

Toimittajamme tutkivat, testaavat ja suosittelevat parhaita tuotteita itsenäisesti; voit oppia tarkistusprosessistamme täältä. Saatamme saada palkkioita valitsemistamme linkeistä tehdyistä ostoksista. Jos olet onnistunut napauttamaan Playstation 5: n, pidä itseäsi onnekas. Sonyn uusin konsoli on ollut online-jälleenmyyjien kautta paitsi olematon, ja pienet varastot, jotka tulevat saataville, ovat nopeasti kaivaneet päähän, jotka haluavat myydä yksiköitä nopeasti. Muille meistä, jotka kaipaavat päiviä, jolloin voimme todella hankkia tuon oudonmuotoisen, helmiäisen valkoisen konsolin, olemme keränneet linkkejä PlayStation 5: n suosikkikuviin. Näiden pikkukuvien pitäisi teoreettisesti antaa sinun ostaa PlayStation 5, jos se on tulee koskaan saataville jälleenmyyjien kokoelmamme kautta. Mutta siihen asti voit vapaasti haastaa PlaySation 5: n parhaiden kuvien yhteenvedon. On olemassa useita myyntipisteitä, jotka kantavat PS5: tä teoriassa, vaikka on lähes mahdotonta saada sellaista tavanomaisten myyjien kautta joko rakkaudesta tai raha. Jatkamme luettelomme päivittämistä toimittajilla, jotka odottavat mahdottoman konsolin jatkuvat varastot. Paras neuvomme potentiaalisen saamiseksi on kirjanmerkki suosikkimyyjillesi ja tarkistaa säännöllisesti uutisia uusista varastotiedoista.

Amazon

Amazon ei ole vielä ilmoittanut erityisistä varastosuunnitelmista, mutta ne olivat vahva lähde molemmille seuraavan sukupolven konsoleille käynnistyspäivänä, joten kannattaa tarkistaa säännöllisesti.

PS5 Digital Edition

PS5 ja Blu-ray

Paras osto

Best Buy -palvelulla on vielä live-sivuja PS5: lle, mutta tällä hetkellä ei ole aikataulua siitä, milloin he odottavat täydennyksiä.

PS5 Digital Edition

PS5 ja Blu-ray

GameStop

GameStopilla on vielä sivuja molemmille PS5-versioille, mutta toistaiseksi ei ole uutisia varastosta.

PS5 Digital Edition

PS5 ja Blu-ray

B & H-valokuva

B&H: lla on ollut varastossa säännöllisesti koko ennakkotilausvaiheen ajan, ja lähitulevaisuudessa sitä voi olla saatavilla enemmän.

PS5 ja Blu-ray

StockX

Jos olet kyllästynyt odottamaan ja et halua maksaa palkkioita uudesta konsolistasi. Käytetyillä myyjillä StockX: llä on melkein aina useita yksiköitä ihmisiltä, ​​jotka saavat päänahkaa nopeasti. Listaukset ovat suurelta osin laillisia, mutta niillä on merkintöjä, jotka voivat vaihdella 200 – 400 dollaria. Joten ole vain valmis maksamaan nenän kautta

PS5 ja Blu-ray

PS5 Digital Edition

Pelit ja tarvikkeet

PlayStation 5: n ennakkotilattavissa on jo nyt useita pelejä ja lisävarusteita jokaisessa jälleenmyyjässä, mukaan lukien paljon hypytetty Dual Sense -ohjain ja suuret julkaisulistat, kuten Demon’s Souls ja Miles Morales.