Skip to content

Mistä saan ilmaisia ​​ohjainlatauksia?

15 de heinäkuu de 2021

Tarvitsetko ilmaisia ​​ohjaimia laitteistollesi, mutta et ole varma mistä etsiä? On paljon verkkosivustoja, jotka myyvät ohjelmia ja palveluita, jotka lataavat ohjaimet sinulle, mutta ilmeisesti kuljettajat ilmaiseksi ovat parempi tarjous. Ilmaisia ​​ajurilatauksia on varmasti saatavilla, mutta mistä löydät ne? Ennen kuin katsot, mistä voit ladata ilmaisia ​​ohjaimia, tiedä, että ilmaiset ohjaimet ovat normi, ei päinvastoin. Älä anna näiden kalliiden ohjainten latausohjelmien ja verkkosivustojen huijata sinua kalliilla ohjelmistoilla ja tilausmaksuilla. Ajurien lataaminen on järjestelmä, jonka kenenkään ei pitäisi joutua uhriksi. Tässä on erilaisia ​​tapoja ladata ilmaisia ​​ohjaimia laitteistollesi, järjestyksessä samalla tavalla kuin sinun pitäisi etsiä niitä:

Suoraan laitevalmistajalta

Ensimmäinen ja paras paikka etsiä ilmaisia ​​laiteohjaimia on laitevalmistajan verkkosivustolta. Nämä ovat alkuperäisiä ohjaimia, joita valmistaja itse jakaa – mene sinne, ennen kuin katsot muualle. Sinun tarvitsee vain ladata ne ja päivittää ohjain tietokoneellesi. Esimerkiksi, jos olet juuri ostanut Logitech-verkkokameran tai NVIDIA-näytönohjaimen tietokoneellesi, voit käydä Logitechin tukisivulla tai NVIDIA-ohjaimen lataussivulla etsimään ja lataamaan oikean ohjaimen, jota se tarvitsee toimiakseen oikein.

Luotetun ohjelmiston jakamisen verkkosivuston käyttäminen

Harvinaisessa tilanteessa, jossa laitteistosi ohjaimia ei löydy laitteistovalmistajan verkkosivustolta, käytettävissä on useita muita ohjainten latauslähteitä. Näin voi käydä, jos yritys ei ole toiminnassa tai etsit kuljettajaa hyvin vanhalle laitteistolle. Syystä riippumatta sinun ei tarvitse maksaa siitä. Kun olet ladannut ohjaimen, sen päivittäminen on erittäin helppo tehtävä, jonka kuka tahansa voi tehdä.

Ilmaisen ohjainpäivitystyökalun avulla

Siitä huolimatta on olemassa ohjaimen päivitysohjelmia, jotka voivat olla hyödyllisiä, ainakin säästääksesi aikaa. Onneksi on paljon ilmaisia, jotka ovat yhtä hyviä kuin mikä tahansa, josta saatat maksaa. Vaikka suurin osa heistä toimii melkein samalla tavalla, suosikkimme on Driver Booster.

Driver Booster Pro 7.3

Tämä ohjelma etsii tietokoneeltasi kaikki löytämät puuttuvat ja vanhentuneet ohjaimet ja lataa sitten oikean ohjaimen sinulle. Sinun tarvitsee vain napsauttaa muutama painike ja vahvistaa asennukset.

Muistettavaa ajurien lataamisesta

Muista, että kaikki kuljettajat ovat ilmaisia! Sinun pitäisi pystyä lataamaan melkein kaikki ohjaimet suoraan kuljettajan lähteestä – valmistajalta – ilman mitään kustannuksia. Vaikka et pysty, muut ylhäältä tulevat vaihtoehdot ovat yleensä erittäin hyödyllisiä ilmaisten kuljettajien löytämisessä. Huomaa, ettet tarve päivittää ohjaimet säännöllisesti. Jos laitteistossasi ei ole ongelmia eikä etsit lisäominaisuuksia, sinun ei tarvitse päivittää ohjaimia lainkaan. Esimerkiksi, jos äänesi ei enää toimi, on mahdollista, että äänikorttiohjain on vioittunut tai poistettu, jolloin voit asentaa äänikorttiohjaimen uudelleen. Jos äänikortti on kuitenkin toiminut hyvin, sitä ei tarvitse päivittää, vaikka se olisikin voisi päivitetään uuteen versioon. Jotkut ihmiset ovat varovaisia ​​laiteajurien päivittämisestä, ehkä siksi, että heillä on aiemmin ollut huonoja kokemuksia tai koska he pelkäävät, että se saa laitteen lopettamaan toimintansa. Tämä on toinen syy, jonka vuoksi sinun ei pitäisi huolehtia ohjaimen päivittämisestä laitteelle, joka ei tietenkään tarvitse päivitystä.