Skip to content

Mitä Apple One -tilaus voi merkitä sinulle

13 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Apple One niputtaa useita tilauksia – Apple Music, Apple Arcade, Apple TV + ja muuta – yhdeksi kuukausipaketiksi lokakuusta alkaen.
  • Apple saattaa tehdä kunto-videoita.
  • Viime vuonna Tim Cook vihjasi lisää tilauksia Applen laitteistoille.
Apple aikoo kerätä kaikki verkkopalvelunsa yhteen Apple One -pakettiin lokakuussa BloombergMark Gurman. Apple Music, Apple Arcade, Apple TV + ja jopa iCloud-tallennusalat kootaan yhteen kuukausimaksua vastaan. Se kuulostaa hyvältä, mutta todellisuus on vieläkin hämmentävämpi kuin vaihtoehtojen sotku. ”Se, mitä Gurman kuvailee, on turhauttavaa sekoitusta à la carte -tarjonnasta”, kirjoittaa Applen katsoja-kirjailija John Gruber, ”joka ei näytä olevan erilainen kuin nykyinen tilanne, jossa jokainen Apple-tilaustarjous on itsenäinen palvelu.”

Mitä Apple One tarkoittaa sinulle?

Ennen kuin käsittelemme Apple Onen ongelmia, katsotaanpa tarkalleen, mitä saat. Tällä hetkellä, jos tilaat Applen erilaisia ​​TV-, uutis-, video- ja pelipalveluita, sinun on kirjauduttava sisään ja maksettava niistä erikseen. IOS- ja Mac-tilausten lisäämisen ja peruuttamisen helppouden ansiosta tämä on jo erittäin helppoa. Tässä on joitain nykyisiä tarjouksia:

  • Apple Music: 9,99 dollaria
  • AppleTV +: 4,99 dollaria
  • Apple Arcade: 4,99 dollaria
  • Apple News: 9,99 dollaria
  • iCloud-tallennustila: 2 Tt 9,99 dollaria

Monet näistä tarjoavat myös perhesuunnitelman, joka voidaan jakaa enintään 6 perheenjäsenen kanssa lisämaksusta. Esimerkiksi Apple Musicin perhesuunnitelma on 14,99 dollaria. Mukaan BloombergSen sijaan, että tarjottaisiin nimestä johtuvaa yksittäistä Apple One -pakettia, Apple tarjoaa erilaisia ​​paketteja kuukausi- tai vuosimaksua vastaan. Nämä niput antaisivat jonkin verran säästöjä erillisissä tilauksissa, mutta vain muutamalla dollarilla. Voidaan sitten kysyä, mitä järkeä siinä on? Jos et säästä paljon rahaa ja joudut kuitenkin valitsemaan (vaikkakin nippu poimitaan palvelujen keräämisen sijaan), niin mitä järkeä siinä on?

Mess of Options

Amazonin Prime-tilaus on helppoa. Maksat Amazonille ilmaisen toimituksen. Se on pääministerin kohta. Mutta sen avulla saat ylimääräisiä etuja, kuten Prime Now -päivän toimitus, Prime Video, valokuvien tallennus ja paljon muuta. Sinun ei tarvitse valita tasoa tai valita saamiasi palveluita. Se on salainen kastike Amazon Prime: lle. Se on yksinkertainen päätös – hanki Prime tai älä. ”Historiallisesti Applella on ollut tunnetusti yksinkertainen tuotevalikoima. Jopa nyt se on helppo ymmärtää. MacBookia on kahdenlaisia: Air ja Pro, muutama työpöytä (iMac, Mac Pro, Mac Mini), ja viimeaikaisista etäpesäkkeistä huolimatta iPhone- ja iPad-kokoonpanot ovat edelleen melko yksinkertaisia. Steve Jobs puhui Niken toimitusjohtajan Mark Parkerin kanssa. Anteeksi, että hänellä oli neuvoja. ”No, vain yksi asia ”, Sanoi Jobs.” Nike valmistaa joitain maailman parhaita tuotteita. Tuotteita, joita kaipaat. Mutta teet myös paljon paskaa. Päästä eroon vain raivoisista tavoista ja keskity hyviin asioihin. ”

Viime vuosina Apple on lisännyt yhä enemmän paskaa kokoonpanoonsa. ”En halua, että Apple tekee asioita tuotteilleen edistääkseen muita strategioitaan”, sanoi Apple-podcaster John Siracusa Accidental Tech Podcastin viimeisimmässä jaksossa. ”Voi, saamme lisää tilaajia palvelumme tuloihin, oi teemme virtuaalisia harjoitusnauhoja.” Sitä en halua Applelta. ” Kyllä, luit sen oikein. Yksi huhuista BloombergRaportin mukaan Apple, koodinimeltään Seymour, tuottaa fitness-videoita. Tämä, enemmän kuin muut Apple One -uutiset, osoittaa huolestuttavan keskittymisen puutteen, kun Tim Cookin Apple jahtaa kasvaneita tuloja. Tai pikemminkin, painopiste on terävä, mutta se ei keskity parempiin tietokoneisiin. Yksi Applen mantroista on “Tuhat ei jokaiselle kyllä”. Se ylpeilee jättämällä merkityksettömät tuotteet huomiotta paremmin viettää aikaa siihen, mitä se parhaiten tekee. Varmasti sarjan kunto-videoita pitäisi olla ei, ei kyllä.

”Kuntovideot [don’t] näyttävät olevan hyvin Applen tekeminen ”, pitkäaikainen Mac-kirjoittaja Kirk McElhearn kertoi Lifewirelle Twitterin kautta,” mutta he voisivat testata vesialueita muun tyyppisille alipalveluille. ” Itse asiassa McElhearn kirjoitti Apple-tilauksista viisi vuotta sitten, vaikka sitten hän puhui solukkotietosuunnitelman niputtamisesta. ”Se olisi paljon yksinkertaisempaa tänään kuin silloin, kun kirjoitin siitä”, hän kertoi meille. ”Kuljettajat nurisivat, mutta heillä ei olisi paljon valinnanvaraa. Ja käyttäjille saatamme saada pääsyn useisiin verkkoihin, mikä olisi plus. ”

Laitteistotilaukset?

Tiesitkö, että Applella on jo laitteistotilausohjelma? Sitä kutsutaan iPhone Upgrade -ohjelmaksi, ja kuukausimaksua varten saat uuden iPhonen vuosittain. Applen lokakuun 2019 tulopuhelussa Tim Cook sanoi nimenomaisesti aikovansa laajentaa laitteistotilauksia: ”Laitteiston palveluna tai nipuna, jos haluat, on tänään asiakkaita, jotka tarkastelevat laitteistoa pääasiassa sellaisenaan, koska ne ovat päivityssuunnitelmista ja niin edelleen. ”Ja yksi asioista, joita teemme, on yrittää tehdä yksinkertaisemmaksi ja yksinkertaisemmaksi ihmisille tällaisen kuukausittaisen rahoituksen saaminen.” Voit lukea koko transkription täältä. Näin Applen pitäisi myydä Apple One -paketti: Apple One laitteistotilauksena. Maksat kuukausimaksun, josta saat iPhonen ja kaikki TV +, Arcade, Music ja News -palvelut heitetyt sisään. Näin Amazon Prime tekee sen, ja se on hienoa.

Amazon Prime -edut

”Se on salainen kastike Amazon Prime -yritykselle”, Gruber kirjoittaa. ”Se on yksinkertainen päätös – hanki Prime tai ei – houkuttelevaan hintaan, joka saa kaiken muun kuin Amazon-ostosten ilmaisen toimituksen tuntemaan olonsa” ilmaiseksi ”.” Amazon on pakkomielle asiakkaan kokemuksesta, jonka aiemmin pystyit sanomaan Applesta. Mikään tilaus ei korjaa sitä, mutta jos Apple kopioisi Amazonin jopa tässä pienessä kohdassa – mallinnamalla Apple One Amazon Prime -palvelussa (nimen ilmeisen samankaltaisuuden lisäksi), se kannustaisi todennäköisesti enemmän ihmisiä kirjautumaan.