Skip to content

Mitä katsella YouTubessa

26 de kesäkuu de 2021

Et tarvitse tiliä YouTube-videoiden katseluun, mutta se auttaa. YouTube-tilillä voit tallentaa videoita myöhempää katselua varten, määrittää YouTube-etusivusi suosikkikanavillasi ja saada räätälöityjä suosituksia katsottaville YouTube-videoille.

Rekisteröidy YouTube-tiliin

Rekisteröityminen ilmaiseen YouTube-tiliin:

 1. Avaa YouTube suosikkiselaimellasi tietokoneellasi
 2. Klikkaa Kirjaudu näytön yläosassa.
 3. Anna tietosi pyydettäessä.

Sieltä voit muokata YouTube-tiliäsi.

Mitä katsella aloitusnäytössä

Kun kirjaudut sisään YouTubeen, sinulle näytetään heti videosuositus, jonka sivusto valitsi sinulle, koska katselit vastaavia videoita aiemmin. Tämän osan alapuolella on valikoima elokuvatrailereita, äskettäin ladattuja videoita ja suosittuja kanavia luokissa, joihin kuuluvat viihde, yhteiskunta, elämäntapa, urheilu ja muut, jotka vaihtelevat sivuston historian mukaan. Sinulle esitetään myös Katsele uudestaan ​​-osa aikaisemmin katsomistasi videoista ja Suosittujen musiikkivideoiden osio. Kaikki tämä on YouTuben aloitusnäytössä. Kuitenkin on enemmän katsottavaa, jos tiedät mistä etsiä.

Selaa YouTube-kanavia

Napsauta valikkopalkkeja YouTube-näytön vasemmassa yläkulmassa avataksesi sivupaneelin. Vieritä alas kohtaan Selaa kanavia ja napsauta sitä. Avautuvan ruudun yläosassa on joukko kuvakkeita, jotka edustavat katsomiesi videoiden eri luokkia. Nämä kuvakkeet edustavat:

 • Suosittu YouTubessa
 • Musiikki
 • Urheilu
 • Pelaaminen
 • YouTube-elokuvat
 • TV-ohjelmat
 • Uutiset
 • Elää
 • YouTube-valokeila
 • Virtuaalitodellisuus

Napsauta mitä tahansa näistä välilehdistä avataksesi sivun, jossa on kyseisen luokan videoita, joita voit katsella.

Katso YouTube Live

Pääsee Elää Selaa kanavia -ruudun välilehdessä YouTube tarjoaa suoria suoratoistolähetyksiä, ohjelmia, konsertteja, urheilua ja muuta. Näet mitä on esillä, mitä livenä toistetaan ja mitä on tulossa. Siellä on jopa kätevä painike, jonka avulla voit lisätä muistutuksen tulevista livestriimeistä, joita et halua missata.

Katso elokuvia YouTubessa

YouTube tarjoaa laajan valikoiman nykyisiä ja vintage-elokuvia, joita voi vuokrata tai myydä. Klikkaus YouTube Elokuvat vasemmassa navigointipaneelissa tai Elokuva välilehti Selaa kanavia -näytössä avataksesi elokuvan valintanäytön. Jos et näe haluamaasi elokuvaa, etsi se näytön yläosassa olevan hakukentän avulla. Napsauta minkä tahansa elokuvan pikkukuvaa nähdäksesi elokuvan laajennetun esikatselun.

Tallenna YouTube-videot katsottavaksi myöhemmin

Kaikkia videoita ei voi tallentaa myöhempää katselua varten, mutta monet voivat. Lisäämällä videoita Katso myöhemmin -soittolistaan ​​voit käyttää niitä, kun sinulla on enemmän aikaa katsella.

 1. Poistu koko näytöstä, jos katselet koko näytön tilassa.
 2. Pysäytä video.
 3. Vieritä alas videon alla olevaan kuvariviin
 4. Klikkaa Lisätä -kuvaketta, jossa on plus-merkki.
 5. Napsauta ruutua vieressä Katso myöhemmin tallentaa videon Katso myöhemmin -soittolistaan. Jos et näe Katso myöhemmin -vaihtoehtoa, videota ei voi tallentaa.

Kun olet valmis katsomaan tallentamiasi videoita, siirry näytön vasemmalla puolella olevaan navigointipaneeliin (tai avaa se napsauttamalla valikkoriviä) ja napsauta Katso myöhemmin. Avautuvassa näytössä näkyvät kaikki tallennetut videosi. Napsauta vain sitä, jonka haluat katsella.

Katso YouTube suurella näytöllä

YouTube Leanback on käyttöliittymä, joka on suunniteltu helpottamaan YouTuben katselua valkokankaalla. Kaikki videot toistetaan automaattisesti koko näytön teräväpiirtona, joten voit nojata taaksepäin ja katsoa televisioruudustasi, jos sinulla on sopiva laite kytkettynä. Käytä yhtä seuraavista laitteista HD-toistoon suurella näytöllä:

 • Roku
 • Apple TV
 • Wii ja Wii U
 • Xbox
 • Peli asema
 • TiVo

Katso YouTube mobiililaitteillasi

Älypuhelimella tai tablet-laitteella voit katsella YouTubea missä tahansa Internet-yhteydellä. Voit ladata YouTube-sovelluksen tai käyttää YouTube-mobiilisivustoa laitteesi verkkoselaimella. YouTube-videoiden katselu puhelimella tai tabletilla on miellyttävintä korkean resoluution näytöllä ja Wi-Fi-yhteydellä