Skip to content

Mitä löysä myynti tarkoittaa sinulle

13 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Pilvipohjainen ohjelmistoyritys Salesforce aikoo ostaa viestintäalustan Slackin 27,7 miljardilla dollarilla.
  • Slack integroidaan Salesforcen pilvisovellusten valikoimaan.
  • Kaupan ei odoteta muuttavan rajusti käyttäjien Slack-kokemusta.
Jos lause ”kanavasurffaus” saa sinut ajattelemaan Slackia ennen kaapelitelevisiopakettiasi, saatat miettiä, miten viimeisimmät uutiset vaikuttavat sinuun, että Salesforce aikoo ostaa suositun viestintäalustan. Pilviohjelmistoyritys Salesforce ilmoitti suunnitelmastaan ​​hankkia Slack 1. joulukuuta merkittävällä 27,7 miljardin dollarin kaupalla. Mutta niin dramaattinen kuin kaupan dollarimäärä onkin, asiantuntijat eivät odota sen muuttavan perusteellisesti Slack-kokemusta välittömästi – tai edes milloin tahansa pian. ”Monet ihmiset eivät tiedä, että hankinta tapahtui”, Phil Simon, tunnustettu tekniikan asiantuntija ja kirjojen kirjoittaja Löysää nukkeille, kertoi Lifewire puhelinhaastattelussa. Hän sanoo, että vaikka Slack jatkaa tuotteensa innovointia, kuten se on tehnyt jonkin aikaa, käyttäjät voivat enemmän tai vähemmän odottaa status quoa myynnin jälkeen.

Mitä myynti tarkoittaa käyttäjille

Salesforce ja Slack ovat erilaisia ​​monin tavoin, ja niiden yhdistäminen tarjoaa uusia toimintoja molemmille. Salesforce on pilvipohjainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa lukemattomia tuotteita asiakassuhteiden hallintaan, kun taas Slack on sovellus, jota tiimit ja ryhmät käyttävät jakamaan tietoja ja viestejä eri kanavien kautta. Salesforcea työssä käyttävät huomaavat, että Slack integroidaan tuotteisiinsa, mikä Salesforcen mukaan auttaa käyttäjiä tekemään parempia päätöksiä nopeammin asiakastietoja käyttämällä. Entä ne Slack-käyttäjät, jotka eivät ole koskaan käyttäneet Salesforcea, puhumattakaan siitä? Asiantuntijat eivät odota, että myynti tuo toistaiseksi paljon muutosta Slack-ydintuotteeseen. ”Salesforcen myyntivoiman avulla Slack pystyy vihdoin kilpailemaan Microsoft Teamsin kanssa ja IT-tiimien hyväksymään.” ”Löysyys työkaluna, jota niin monet ihmiset rakastivat, pysyy samana”, avoimen lähdekoodin ja yksityisyyden puolustaja Stefano Maffulli kertoi Lifewire sähköpostissa. ”Luulen, että se tulee helpommin saataville yrityksissä, jotka jo käyttävät Salesforcea.” Boxin perustaja ja toimitusjohtaja Aaron Levie korosti myös, että Slackin kasvanut tavoite voi nyt kasvaa, kun se on Salesforcen omistuksessa. ”Slackille heillä on nyt tuki yhdelle maailman suurimmista ohjelmistoyrityksistä, mikä tarkoittaa, että he saavat merkittävän jakeluedun tuomalla alustansa huomattavasti useammalle asiakkaalle maailmanlaajuisesti”, Levie kirjoitti. ”Tämä on melkein poikkeuksetta hieno asia heille.”

Miksi Salesforce ostaa löysää

Salesforce tutkii löysää aikaa, jolloin maailma on tottunut työskentelemään kotona, ja usein jongleeraa useilla eri alustoilla, kuten Zoom, Skype, Microsoft Teams ja Google Meet pitääkseen yhteyttä kollegoihin ja ystäviin. Monet analyytikot ja uutistoimistot ovat luonnehtineet sopimusta keinoksi lisätä kilpailua Microsoftin kanssa, mikä tapahtuu erityisesti muutama kuukausi sen jälkeen, kun Slack teki kilpailuvalituksen Euroopan tunnettua teknologiayritystä vastaan. ”Luulen, että suurin vaikutus on yrityksen omaksumiseen: Salesforcen myyntivoiman avulla Slack pystyy vihdoin kilpailemaan Microsoft Teamsin kanssa ja IT-tiimien hyväksymään”, Maffulli sanoo.

Työn tulevaisuus

Yksi tärkeä näkökohta Slack- ja Salesforce-sidonnassa on se, mitä se merkitsee työn tulevaisuudelle, joka näyttää suuntaavan tehokkaammin kommunikoivia sovelluksia ja tiettyjä alustoja, jotka tarjoavat työkaluja, kuten videoneuvotteluja, viestintää ja asiakirjojen jakamista yhdessä paikassa. Tässä tapauksessa Salesforce-käyttäjät voivat kohdistaa pilvipalvelun tiedot tiiviimmin kollegoiden välisiin keskusteluihin. ”Mielestäni tämä on keskeinen hetki ja mahdollisuus muuttaa toimintatapamme niin, että emme ole niin riippuvaisia ​​fyysisestä toimistosta, [so] että meillä voi olla digitaalinen pääkonttori ”, Slackin Stewart Butterfield kertoi äskettäin Salesforcen toimitusjohtaja Marc Benioffille viimeisen yrityksen vuotuisen Dreamforce-tapahtuman pääpuheenvuorossa.” Slack työkaluna, jota niin monet ihmiset rakastivat, pysyy samana. ”Slack and Molemmat Salesforce tunnetaan kyvystään integroitua useiden muiden sovellusten kanssa, ja Simon sanoo odottavansa integraation jatkumista. Joten vaikka Salesforce ”ehdottomasti” yhdistää läheisemmin Slackiin, hän ei odota Salesforcen vaativan, että Slack käyttäjät käyttävät vain omia tuotteitaan. Tämä suljettu tai ”aidattu puutarha”-lähestymistapa ”ei ole maailman suunta”, sanoo Simon, joka kuvittelee tulevaisuuden, jossa sovellusten välinen viestintä on saumatonta. Tämä integraatio tapahtuu muilla viestintäalustoilla Esimerkiksi Zoom ilmoitti lokakuussa, että se on parhaillaan luomassa Zoom-sovelluksia (tunnetaan nimellä ”Zapps”), jotta suosittu videoneuvottelutyökalu voidaan integroida sovelluksiin, kuten Dropbox, Coursera ja – kyllä ​​- ev. fi Löysää itsensä. Joten ihmiset saattavat nähdä toimistonsa kääntyvän Slackiin viestintätyökaluna nyt, kun se on osa Salesforcea. Monet Slack-käyttäjät eivät kuitenkaan todennäköisesti näe havaittavaa eroa tuotteessa sen jälkeen, kun Salesforcesta tulee uusi omistaja, paitsi tarjoamalla enemmän mahdollisuuksia käyttää sitä uusien työkalujen kanssa, jos heidän työnantajansa päättää tehdä niin.