Skip to content

Mitä Nintendo 2DS -laatikon sisällä on?

19 de heinäkuu de 2021

Nintendo 2DS on Nintendo 3DS: n erikoistunut inkarnaatio. Vaikka sen nimi saattaa viitata toisin, se ei pelaa erillistä pelikirjastoa. Sen sijaan se pelaa kaikkia Nintendo 3DS -pelejä, mukaan lukien vähittäiskaupoista ostettuja pelejä ja Nintendo 3DS eShopista ladattuja pelejä. Se tekee sen kuitenkin tarjoamatta vaihtoehtoa 3D-visuaalille. Järjestelmän sivulla ei ole 3D-liukusäädintä, toisin kuin Nintendo 3DS tai Nintendo 3DS XL. Jos sinulla on ongelmia 3D-projektioiden kanssa tai olet huolissasi 3D-vaikutuksista sinuun tai nuoresi silmiin, 2DS voi osoittautua erinomaiseksi vaihtoehdoksi sinulle. Nintendo 2DS on myös halvempi kuin Nintendo 3DS tai 3DS XL, ja siinä on tablettityylinen muotoilu 3DS: n perinteisen simpukankuoren sijaan. 3DS-pelien lisäksi 2DS on taaksepäin yhteensopiva lähes 2000 pelin Nintendo DS -kirjaston kanssa.

Tässä on Nintendo 2DS -laatikon sisältö:

  • Nintendo 2DS -käsikonsoli: Tarvitset tietysti Nintendo 2DS -konsolin. Jos asut Pohjois-Amerikassa, värivalinnat ovat punainen ja musta tai sininen ja musta. Jos asut Euroopassa, vaihtoehdot ovat sininen ja musta tai punainen ja valkoinen.
  • Neula: Nintendo 2DS: ssä on suuri, paksu kynä, joka muistuttaa Nintendo 3DS XL: n oletuskynää. Kynä toimii virtuaalikynänä, joka sietää 2DS: n alareunassa, vaikka järjestelmän tablet-tyyppinen asettelu tekee myös sormen käytöstä helppoa.
  • 4 Gt: n SDHC-kortti: SDHC-kortti toimitetaan järjestelmän mukana. Löydät kortin 2DS SD-korttipaikasta. Kortti sisältää 4 Gt tietoa, mukaan lukien tallennetut pelitiedot ja Nintendo 3DS eShopista ladatut pelit.
  • Nintendo 3DS -verkkolaite: Nintendo 2DS käyttää 3DS-verkkolaitetta, joka lataa laitteen litiumioniakun, kun se on kytketty verkkovirtaan. Toisin kuin 3DS, Nintendo 2DS: ssä ei ole lataustelinettä.
  • AR-kortit: Kuten Nintendo 3DS: ssä, AR-kortit (lisätyn todellisuuden kortit) heijastavat hauskoja kuvia ja yksinkertaisia ​​pelejä kotisi tasaiselle pinnalle Nintendo 2DS -kameroilla.
  • Ei tilausta Nintendo Power -lehteen: Valitettavasti lehti on kuollut, joten vuosikymmenien vanha perinne haukkata tilauksia jokaisella uudella Nintendo-järjestelmällä on myös kuollut.

Nintendo tarjoaa myös valinnaisen kantolaukun Nintendo 2DS: lle. Tämä pehmeä, vetoketjullinen kotelo ei ole huono idea pelaajille, jotka kantavat kannettavia kasseissa, reppuissa ja muissa ympäristöissä, jotka sisältävät kyniä, avaimia ja muita teräviä esineitä, jotka saattavat pilata nämä kauniit näytöt.

Kuinka hankkia muita 2DS-lisävarusteita

Nintendo Store on erinomainen paikka etsiä uusia, aitoja lisävarusteita tai varaosia Nintendo 2DS: lle. Valitettavasti kauppa ei myy kaikkea mitä haluat 2DS-laitteellesi. Jos tarvitset esimerkiksi vaihtovirtasovittimen 2DS / 3DS-laitteellesi, voit ostaa sen Nintendo Storesta. Muita lisävarusteita, kuten autolaturia, myydään kuitenkin muualla. Nintendon verkkosivustolla näet kunkin kohteen alla, mistä voit ostaa niitä, ellei Nintendon omalta verkkosivustolta. Amazon, Target ja Sears ovat muutamia paikkoja etsiä 2DS-lisävarusteita, kuten kuulokkeita ja koteloita, mutta jos etsit jotain käytettyä, eBay on paras vaihtoehto. Muista vain, että käytettyjen osien ostaminen voi tarkoittaa, että ne eivät ole rahapajan kunnossa. Nintendo markkinoi 2DS-laitettaan lähtötason käsikonsolina nuoremmille pelaajille nimettyään 3DS: n vain 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille pelaajille 3D-vaikutuksiin liittyvien terveysongelmien vuoksi.