Skip to content

Mitä ovat komentokehotuskoodit?

20 de maaliskuu de 2021

Nopea Internet-haku komentokehotuskoodeista tuottaa kaikenlaisia ​​tuloksia … useimmat niistä täysin eri.

Miksi kaikki sekaannukset komentorivikoodeista? Eikö siellä ole tarkkaa luetteloa komentokehotekoodeista jossain katsomaan?

Mitä ovat komentokehotuskoodit?

Tosiasia ei ole, että tarkkaa ”Komentokehotuskoodit” -luetteloa ei löydy, koska komentokehotekoodia ei ole.

Katso Kysy komentokoodeja Tämän artikkelin alaosassa olevasta osiosta saat tärkeän selvennyksen!

Jostain syystä joidenkin tietokoneen käyttäjien (ja joidenkin pitäisi tietää paremmin) keskuudessa väärinkäsitys siitä, että Windowsin komentokehotteesta saatavia työkaluja ja suoritettavia tiedostoja kutsutaan ”koodeiksi”. Ne eivät ole.

Termi koodi, tietokonemaailmassa viittaa tyypillisesti lähdekoodi, joka on tietokoneohjelmointikielellä käytetty teksti.

Mitä todella etsit, on jonkinlainen komento. Komento on tietokoneellesi annettu käsky, ei todellakaan millään tavalla dekoodattava koodi.

Alla on apua määrittämisessä, mitä etsit, jos tulit tänne etsimään komentokehotekoodeja:

Komentokehotuskomennot

Komentokehotekomennot ovat komentorivipohjaisia ​​ohjelmia, jotka suorittavat erilaisia ​​toimintoja, kuten tiedostoluetteloiden näyttäminen, verkkoyhteyksien vianmääritys, asemien alustaminen jne.

Suurin osa komentokehotekoodeja etsivistä ihmisistä on todennäköisesti komentokehotuskomentojen jälkeen.

Suorita komennot

Suorituskomennot ovat Windowsissa käyttämiesi ohjelmien suoritettavia tiedostoja. Toisin sanoen, run-komento on tiedoston käynnistysohjelma.

Esimerkiksi Internet Explorerin ajo-komento on iexplore.

Kysy komentokoodeja

Yksi monista komentokehotteesta saatavista komennoista on nopea komento. Kehotekomentoa käytetään muuttamaan varsinaisen kehotetekstin ulkoasua ja käyttäytymistä, joka edeltää komentojen syöttämistä komentokehoteikkunaan.

Kehotuskomennon käytettävissä oleviin moniin mukautusvaihtoehtoihin viitataan joskus nimellä koodit ja kun niistä keskustellaan pikakomennon kontekstin ulkopuolella, heitä kutsutaan joskus Komentokehotteen koodit, vaikka heitä kutsutaan tarkemmin Kysy komentokoodeja.

Joten jos etsit todella kehotteen käytettävissä olevia koodeja, avaa komentokehote ja suorita kehote /? nähdäksesi ne näkyvissä.