Skip to content

Mitä S4S tarkoittaa Instagramissa

2 de heinäkuu de 2021

S4S-lyhenne, joka yleensä näkyy Instagramissa, tarkoittaa ”huutaa huutamista varten”. Se voi myös tarkoittaa ”jaa jakoa” tai ”tuen tuki”. Tarkasta sanamuodosta riippumatta sen takana oleva merkitys on sama: lähetän sisältöä sinusta; lähetät sisältöä minusta.

Kuinka S4S toimii Instagramissa

Jos seuraat suosittuja, merkkituotteita sisältäviä Instagram-tilejä (kunto, ruoka, muoti, meikki, jne.), Olet ehkä huomannut, että jotkut niistä sisältävät myös ”S4S” -tietoja biosissa, kuvateksteissä ja jopa viesteissään olevissa kommenteissa. S4S: ssä on kaksi käyttäjää, jotka ovat sopineet antavansa toisilleen huutamisen omilla Instagram-tileillään. Jokainen käyttäjä lähettää valokuvan tai videon, jolla on toisen käyttäjän tili, ja he kannustavat seuraajiaan seuraamaan esillä olevaa tiliä. Jos molemmilla käyttäjillä on paljon sitoutuneita seuraajia, tämä on erittäin tehokas tekniikka lisätä nopeasti altistumista ja saada uusia seuraajia.

Esimerkki ihanteellisesta S4S-skenaariosta

Kuvittele, että Instagram-käyttäjä, jolla on 2 500 seuraajaa ja joka lähettää kuntosisältöä, haluaa kasvattaa seuraajiaan. He saattavat törmätä toiseen tiliin, joka lähettää samanlaista kuntosisältöä ja jolla on samanlainen seuranta noin 2700. Nämä tilit ovat yhteensopivia S4S: n kanssa. Käynnistääkseen prosessin käyttäjä # 1 ottaa yhteyttä käyttäjään # 2 sähköpostitse tai Instagram Directillä. Jos kaikki menee hyvin, kukin käyttäjä suostuu lähettämään toistensa valokuvan tai videon, mainitsemaan yrityksensä / brändinsä viestin kuvauksessa ja kannustamaan seuraajiaan tutustumaan esillä olevaan tiliin. Tietyt erittäin suositut Instagram-tilit suostuvat julkaisemaan S4S-valokuvasi – ja jättävät sen sivulleen vain tietyksi ajaksi ennen sen poistamista. Toiset antavat sinulle huuto vain, jos ostat sen heiltä. Toisin sanoen, tämä on vakavaa tavaraa!

Extra S4S: n yksityiskohdat, jotka kannattaa tietää

Jotkut käyttäjät hyväksyvät vain sellaisten käyttäjien S4S-pyynnöt, joilla on samanlainen seuraaja. Joten esimerkiksi erittäin suosittu tili, jolla on yli 50 000 seuraajaa, saattaa laittaa ”S4S 50k +” -tieteen bioonsa kertoakseen muille, että he eivät edes harkitse tilien huutamista vain muutaman tuhannen seuraajan kanssa.

Miksi S4S Trend saa tuloksia

Sinulla ei tarvitse olla laajaa Instagram-tiliä, jotta voit käyttää S4S-trendiä omaksi eduksi. Jos sinulla on esimerkiksi 500 seuraajaa, sinun tarvitsee vain aloittaa yhteydenpito muihin tileihin, jotka lähettävät samanlaista sisältöä ja joilla on myös noin 500 seuraajaa. Kyse on oikeastaan ​​ystävällisyydestä, yhteyksien luomisesta ja todellisen kiinnostuksen osoittamisesta käyttäjiin, joiden kanssa haluat olla verkostossa. Kun seuraajasi kasvaa tekemällä S4S-kumppanuuden tai kaksi, voit jatkaa tavoittamista tileillä, joissa on vertailukelpoinen määrä seuraajia. Jokainen, joka haluaa verkostoitua Instagramissa ja tarjoaa säännöllisesti hyvää sisältöä, voi S4S: n avulla kasvattaa seuraamistaan ​​rajusti ajan myötä. Jatkuva yhteistyö samanlaisten tilien kanssa toistensa huutamiseksi on ollut ykkösstrategia monille Instagram-tileille, joilla on loppujen lopuksi suuri seuraaja. S4S ei ole aivan yhtä yleisesti käytetty kuin se oli Instagramin aikaisempina päivinä. Jos käyttäjällä ei ole S4S-lyhennettä missään sivulla tai viesteissä, voit silti ottaa yhteyttä häneen ja ehdottaa sitä vaihtoehtona. Jos he pitävät profiilistasi ja kokevat sinun sopivan mainostamaan toistensa sisältöä, he saattavat suostua antamaan sinulle äänen.