Skip to content

Mitä tehdä, kun Exodus ei toimi

14 de heinäkuu de 2021

Kuten kaikki muutkin Kodi-mediasoittimen lisäosat, Exodus voi kohdata ongelmia ja tarvita ajoittaista huoltoa. Näin voit tehdä, jos sinulla on ongelmia Exoduksen kanssa, joka ei toimi Kodissa. Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia Kodin Exodus-lisäosan versioita.

Syitä Exoduksen epäonnistumiseen Kodissa

Exodus tallentaa välimuistiin mediavirrat, ja muutoksiin saamansa tietovarasto. Jos Exodus yrittää ladata välimuistista, jota ei enää ole saatavilla, se epäonnistuu. Välimuistin säännöllinen tyhjentäminen voi auttaa estämään tämän ongelman. Jos Exodus lakkaa toimimasta kokonaan, se voi johtua siitä, että uudempi versio on saatavilla. Elokuva- ja televisioteollisuus on pyrkinyt sulkemaan Kodin suoratoistolisäosat. Jos käytät Exodusta, Internet-palveluntarjoajasi saattaa lähettää sinulle DMCA-ilmoituksia, kuristaa nopeuttasi tai jopa estää sisällön kokonaan. Onneksi VPN: n käyttö voi auttaa sinua kiertämään Internet-palveluntarjoajan rajoituksia. Jos sinulla ei ole onnea alla olevien vaiheiden kanssa, kokeile joitain Kodin yleisiä vianmääritysvihjeitä.

Kuinka korjata Exodus ei toimi Kodissa

Kokeile näitä vaiheita, kunnes Exodus toimii oikein:

 1. Tyhjennä välimuisti. Jos haluat puhdistaa koko Kodi-välimuistin, sinun on asennettava erillinen lisäosa. Jos kuitenkin haluat vain tyhjentää Exoduksen välimuistin, voit noudattaa alla olevan osan ohjeita.

 2. Etsi Exodus-päivitystä. Rikkotut lisäosat ovat yleensä hyvä osoitus siitä, että päivitys on tulossa. Mene Lisäosat > Omat lisäosat > Video-lisäosat > Exodusja valitse sitten Päivittää nähdäksesi saatavilla olevat päivitykset. Valitse uusin ja asenna se.

 3. Säädä aikakatkaisuasetuksia. Jos sinulla on vaikeuksia suoratoistojen löytämisessä välimuistin tyhjentämisen jälkeen, käynnistä Exodus ja siirry kohtaan Työkalut > asetukset. Valitse Kenraali -välilehteä ja siirrä sitten Palveluntarjoajien aikakatkaisu liukusäädin alaspäin noin 30. Lyhennetty aikakatkaisu estää Exodusta odottamasta palveluntarjoajaa. Jos palveluntarjoaja on hidas, Exodus vain pudottaa sen ja siirtyy toiseen lähteeseen.

  Exoduksen yleiset asetukset

 4. Muodosta yhteys VPN: n kautta. Varmista, että mikä tahansa käyttämäsi laite on yhteydessä Internetiin VPN: n kautta. Valitse lähin palvelin, jolla ei ole tonnia muuta liikennettä, ja varmista, että se ei vuoda DNS-tietoja suorittamalla DNS-vuototestin. Ota mahdollisuuksien mukaan käyttöön VPN-tappokytkin varmistaaksesi, ettei tietoja voi vuotaa.

 5. Asenna Exodus uudelleen. Jos kaikki muu epäonnistuu, harkitse Exoduksen asentamista uudelleen. Mene Lisäosat > Omat lisäosat > Video-lisäosat > Exodusja valitse sitten Poista asennus. Tämä poistaa Exoduksen kokonaan Kodista. Siirry uudelleen Exodus-lisäosasivulle ja valitse sitten Asentaa -painiketta.

  Exoduksen tiedot -sivu Kodissa, jossa Poista valinta on valittu

 6. Etsi uusi arkisto tai vaihda lisäosia. Exodus voi jättää Kodin tai raueta, tai muusta arkistosta tulee sen ensisijainen koti. Kodi-maisema ei ole millään tavalla staattinen, ja löydät lisäosia tullessa ja menemässä. Katso vaihtoehtoja, kuten Covenant, Gaia tai Exodus Redux.

Kuinka tyhjentää välimuisti Exodukselle

Exodus-välimuistin tyhjentäminen Kodissa:

 1. Tuoda markkinoille Exodus Kodin kotivalikosta.

  Käynnistä Exodus Kodin kotivalikosta.

 2. Valitse Työkalut Exodus-valikossa.

  Valitse Exodus-valikosta Työkalut.

 3. Valitse Välimuistitoiminnot.

  Valitse välimuistitoiminnot.

 4. Selaa alaspäin ja valitse Tyhjennä kaikki välimuisti.

  Vieritä alaspäin ja valitse Tyhjennä kaikki välimuisti.

 5. Valitse Joo vahvistaa ja tyhjentää Exodus-välimuisti.

  Vahvista ja tyhjennä Exodus-välimuisti valitsemalla Kyllä.